Wilujeng sumping, Ieu situs mangrupa arsip otomatis disimpen na ditarjamahkeun ...
Basa: Arab ar Bulgaria bg Cina (Basajan) zh-CN Cina (Tradisional) zh-TW Kroasia hr Czech cs Denmark da Walanda nl Finlandia fi Perancis fr Jerman de Yunani el Hindi hi Italia it Jepang ja Koréa ko Norwegia No ngagosok pl Portugis pt Romania ro Rusia ru Spanyol es Swédia sv Catalan ca Filipino tl Ibrani iw Indonesian id Lativia lv Lituania lt Serbia sr Slovak sk Slovenia sl Ukrania uk Vietnam vi basa Albania sq Éstonia et Galician gl Hungaria hu Maltese mt Thailand th Turki tr Pérsia fa Afrikaans af Melayu ms Swahili sw Irlandia ga Welsh cy Belarusian be Islandia is Makédonia mk Yiddish yi Arménia hy Azerbaijan az Basque eu Georgian ka Creole Haitian ht Urdu ur Bengali bn Bosnia bs Cebuano ceb Esperanto eo Gujarati gu Hausa ha Hmong hmn Igbo ig Jawa jw Kannada kn Khmer km Lao lo Latin la maori mi Marathi mr Mongolia mn Nepal ne Punjabi pa Somali so Tamil ta Telugu te Yoruba yo Zulu zu Myanmar (Burma) my Chichewa ny Kazakh kk Malagasy mg Malayalam ml Sinhala si Sesotho st Sunda su Tajik tg Uzbek uz Amharic am Corsican co Hawai haw Kurdi (Kurmanji) ku Kyrgyz ky Luxembourgish lb Pashto ps Samoan sm Skotlandia Gaelik gd Shona sn Sindhi sd Frisian fy Xhosa xh InggrisPerancisJermanItaliaPortugisRusiaSpanyol
Nyieun planet Plan Ngaliwatan
Cinta na harmoni
ku Celia Fenn, MA, PhD
1
Nyieun planet Plan Ngaliwatan
Cinta na harmoni
ku Celia Fenn, MA, PhD
Celia Fenn, MA, PhD
diterbitkeun ku
Starchild Ascension Grup
Lokasina Di sakuliah dunya
2
Ogé ku Celia Fenn, MA, PhD
Pituduh pikeun Terapi Terlemén di Afrika Kidul
Situs Wéb:
www.starchildascension.org
www.starchildascension.org/starchild
www.starchildascension.org/indigo
www.starchildportuguesa.org
www.manantialcaduceo.com.ar/celia_fenn/starchild.htm
www.starchildascension.org/stardragon
Copyright 2005 © Celia Fenn
Diterbitkeun jeung disebarkeun di sakuliah dunya ku Starchild Ascension Group
www.starchildascension.org • starangel@starchildascension.org
Dirancang sarta Diédit ku Kathy Dannel Vitcak
Sadaya hak disimpen. Teu aya bagian tina eBook ieu tiasa diduga ku cara mékanis, fotografik,
atawa prosés éléktronik, atanapi dina bentuk rekaman fonografi, sareng tiasa waé henteu disimpen dina
Sistim dimeunangkeun, dikirimkeun, atanapi sanés ditiron kanggo pamakéan umum atanapi swasta - lian ti anu
"Use fair" salaku cutatan ringkes dina artikel sareng ulasan - tanpa idin ditulis ti mimiti
sion sahiji penerbit.
Panulis buku henteu ngajalanan saran médis atanapi henteu resep nganggo téknologi éta
nique salaku wangun treatment pikeun masalah fisik atanapi médis tanpa nasehat ka awak.
Cian, boh langsung atanapi henteu langsung. Kajadian nyeratna nya éta nawiskeun inpormasi umum anu ka
mantuan anjeun sareng barudak anjeun dina quests spiritual Anjeun. Panulis nganggap henteu tanggung jawab
sagala lampah hasilna tina bacaan buku ieu.
3i
Ngeunaan Author nu Celia Fenn, MA, PhD
Celia Fenn mangrupakeun sawawa Indigo / Crystal anu ngagaduhan gelar MA sarta PhD di Eng-
lish Sastra, sareng ogé ogé diteuleuman Kalih sareng Musik. Manehna cicing di Cape Town,
Afrika Kidul di mana baé nganjang ka réncang sobat lauk lumba-lumba.
Salila 12 warsih, Celia digawé minangka Akademis Universitas sateuacan badé angkat
karir di penyembuhan na Terapi. Keur sapuluh taun katukang manehna parantos ngabantuan seueur
neangan lalampahan penyembuhan pribadi pikeun wholeness jeung perdamaian batin. Manehna oge
panulis A Guide to Terapi kompleméntér di Afrika Kidul.
Dina sawatara warsih pamungkas Celia parantos digawé sacara intensif sareng déwasa Indigo, rumaja-ag
, sareng parantos ngembangkeun program husus pikeun ngabantu anu dipidamel
makhluk dina manggihan jalur damai, saimbang dina kahirupan. Manehna sering sering muncul
dina radio jeung televisi pikeun dibagikeun karya dirina sareng Indigo sareng Crystal Children.
Celia oge pelopor dina eksplorasi gejala naék tina transisi
ti indigo nepi ka kayaan Crystal sareng ngabantuan jalma anu ngalaman
parobahan ieu. Karya anu parantos aya di Sedona Journal of Emergence,
manehna nyerat kolom channel bulanan biasa kanggo Barudak Anyar ti
Bumi Online. Karya anu muncul dina lega
maca Planetlightworker.com ogé.
Celia nawiskeun konsultasi online pribadi ogé
salaku sesi penyembuhan énergi. Manehna geus naratas
pamakean Aura Sonics salaku penyembuhan jarak
akhlaq, kitu ogé pikeun pamakéan sareng individu sareng
kelompok. Ieu parantos dirobih tina suku-suku
dianggo ku Cetaceans pangeusina, es-
cially nu eling lauk lumba-lumba.
Kontak: celia@starchildascension.org
Nyieun planet Plan Ngaliwatan
Cinta na harmoni
4
ii
BUBUKA
6
Bagian hiji: Barudak Indigo jeung Kristal
10
Panaratas Consvolusi Sadar
10
The Systems Busters: Jalan ti soldadu indigo
14
Galau jantung: Jalan The Crystal Peacemaker
25
Golden Auras, Malaikat Asasi Manusa sarta Eling Multi-Dimensi
36
Bagian dua: sawawa INDIGO kristal janten
43
Indigo sawawa kana Crystal Transisi
43
Janten langkung torek: Awak kristal Sawawa sareng énergi anyar
52
Napigasi kanyataanana Multi-Dimensi: Parabot pikeun Jalan Anyar Hirup
58
Bagian tilu: hadiah indigo-kristal
62
Hirup Cicih Ilusi: Lahirna Alat Asal
62
Henteu kasalahan, Henteu Asih Buku: Cicih Dosa sareng Karma
78
Tari Suci: Multi-dimensi Pusat Pusat Hubungan
84
The Kado of Empowered Love: Parenting Sadar
105
ADIGENT KRISAL INDIGO épilog
114
Nyieun Bumi Anyar: Puncak Indigo Crystal Adventure ... 114
5
iii
Kolot geus kaayaan
kalawan pemberontakan rumaja
saprak waktu mimiti.
Sasair anu sakedik, seueur penalaran sareng loba
asih parantos ngabagakeun sela
atawa sahanteuna diandalan, nepi ka ayeuna. Tapi dina puluhan tukang
taun atawa henteu janten hiji tipe anyar barudak muncul, ninggalkeun
kolotna bakal nyusahkeun sareng neangan jawaban.
Barudak anu langkung pinter, langkung doraka, beuki terang
ative sareng langkung ambek ti generasi saméméhna.
Laju kasus ADD na ADHD naékna
matically sareng kolotna diperlukeun pitulung! Teras sagampil kami
anu dimimitian ngartos konsép indigo
barudak gelombang anyar, wani kami ngomong, Kinder sareng gen-
barudak tler kitu dilahirkeun. Wilujeng sumping di Barudak Kristal!
Teras sumping maka yén aya ogé indigo
rumaja déwasa, sareng mahluk ieu nya sanggup
tina jalan ngaliwatan transisi tina nagara indigo kana
kaayaan Crystal.
iv
Buku ieu bakal ngagabungkeun bahan sareng ideu ngeunaan indigo
sareng jalma Kristal dialirkeun Archangel Michael,
nu Hathors, sareng Children Crystal sorangan, jeung
tention anu ngécéskeun sifat petualangan Indigo-Crystal.
Buku ieu bakal ngabersihan écés sababaraha urang
sadayana ngalaman tur nengtremkeun ati loba aranjeunna henteu nyalira. Ieu
buku bakal ngajelaskeun, ngaliwatan inpormasi saluran, saha
jeung naon Barudak Indigo na Crystal, kumaha aranjeunna mangaruhan
nyawa unggal jalma pangeusina, sareng kumaha urang tiasa ngadamel
karya maranéhanana sareng urang gampang pikeun sagala. Konsep Indigo Children
munggaran dibawa ka nengetan sakuliah dunya ku Lee Carroll
Kryon chanellings. Kryon spoke tina jenis anyar anak éta
datang ka planét, sareng anak ieu dasarna
béda jeung barudak lianna. The Indigo Child éta hiji Starchild,
tur éta di dieu sareng misi definite nu aub penyembuhan
sarta ngarobah pangeusina sareng rahayatna. Dina bukuna, The
Indigo Children, Lee Carroll, sareng Jan Tober, nepikeun émbaran
mation sarta wawancara jeung loba barudak ieu jeung maranéhna
kolot, jeung anu henteu paduli nulungan barudak anyar ieu
kalawan kolot, guru jeung caregivers lianna. Seueur kagungan
datar tur kanyahoan dina masalah masalah anu disanghareupan sapertos kieu
loba anu didiagnosis sareng dilabélan ADD atanapi ADHD.
Doreen Kahadéan dituturkeun kalayan buku nya, The Care and Feeding
Anak Indigo, nu satuluyna aya damel ngartikeun cara as-
sisting ieu mahluk anyar dina karya maranéhanana pangeusina. Kristal
Inpo barudak ieu utamana dibawa ka perhatian urang
ngaliwatan saluran ti Steve Rother sareng The Group, saha
ngécéskeun yén grup sejen barudak bakal nuturkeun
nu Indigos, sareng ieu bakal disebut Kristal. Wouldta bakal
jadi leuwih kuat sarta mibanda béda, tapi henteu kirang penting,
misi planet.
Sabudeureun 2000 Abdi mimiti ningali masalah konferensi anu ageung di-dua puluh
hal anjog dina praktekna terapi kuring jeung isu pisan sarupa
jeung kabutuhan. Maranéhanana group munggaran mah Adig Indigos, sareng sadayana
anu pindah kana balik Saturnus munggaran maranéhanana. Pikeun ieu astrological
acara aranjeunna bakal kedah janten sadar saha sareng naon maranéhna
éta. Saleresna mah maca sadaya hal kuring tiasa mendakan tentang Indigos,
tur mimitian gawe bareng indigo Barudak. Karya Steve Rother urang
alerted kuring kana fenomena anyar tina Anak Crystal, sareng
diwenangkeun kuring keur ngarti beda antara hiji indigo sareng
a Kristal. Kitu ogé dimimitian ku pagunungan sareng indigo sareng Crystal.
Dina 2001, kuring mimiti indigona sareng Crystal transisi. Abdi ngagaduhan
7
v
geus dijieun sadar ku, examining sajarah jiwa abdi, yen kuring
lahir di nagara Crystal tapi tutup atanapi turun
frékuénsi guna salamet. Kulawarga sareng masarakat
kana nu kuring lahir teu aya panarima ka saha kuring.
Salaku awal indigo, kuring méakkeun kalolobaan kahirupan hirup abdi sawawa
tering sagala frustrations sareng masalah Indigos. Ieu
éta latihan kuring pikeun mantuan Indigos dina kahirupan engké. Transisi
tion Kuring asup kana di 2001 éta kawas teu nanaon kuring kungsi-kantos
encountered dina kahirupan mah. Kuring muka gancang, di- luhur
nergi mensional salog ngaliwatan mahluk abdi sareng clear-
ing kaluar blok kaliwat tur repressions dina laju sapertos éta
ieu teu mungkin sono. The stress dina awak kuring na
psyche éta badag sareng sababaraha kali kuring najan maot éta
caket.
Sakali deui ieu mah pelopor, sareng sakumaha kuring perang pikeun mungsi
naon ieu jalan sareng nyaimbangkeun, abdi engké tiasa nulungan
batur anu bakal lila dimimitian peralihan sarua
prosés. Di tengah prosés ieu, kuring mimiti nyalurkeun
Archangel Michael, wali ti Indigo sareng Crys-
mahluk. Abdi atos ngadamel inpormasi ieu diaksés
ka sadaya, jadi dina bulan Agustus tina 2003 situs wéb Starchild éta
dilahirkeun. Ieu dilakonan ku gawé bareng asalna mah
pasangan Starchild nal, Kate Spreckley. Kate oge In-
digo-Crystal sawawa sareng janten klien mimitina, tapi lajeng
pindah ka jadi therapist jeung dukun. Dina waktos ayeuna,
urang ogé ngalakukeun TV sareng radio sareng Indigo sareng Crystal
Barudak. Sareng kitu karya urang sareng mahluk ieu dimimitian.
Situs wéb nempatkeun urang urang sareng jalma di sabudeureun éta
dunya, sareng urang mimitian sadar aya anu peryogi hébat
inpormasi ngeunaan segi ieu tina pro- transformasi
cess yén pangeusina urang ayeuna ngalaman. Prosés ieu
transformasi atanapi kalahiran ogé disebutna Ascension, salaku
pangeusina ngalir kana frékuénsi atanapi vibra anu leuwih luhur, anu ngamungkinkeun
a eling luhur pikeun resonate pangeusina.
Indigo sareng Crystal mahluk nu dasar sareng
bagian integral prosés ieu. Komo, akselerasi
prosés Ascension / térformasi geus di- a
hasilna rect tina panyaluran mahluk Crystal keur dilahirkeun
planét sakumaha Barudak Kristal. Di handap ieu mahluk mahluk Crystal
nyepeng énergi anu ngamungkinkeun transformasi ka oc-
kiw. Areta sabenerna dilahirkeun sareng Vibration sapertos tinggi di
vi
auras anu katingalina ku aranjeunna anu parantos siap
ngalih kana frékuénsi Kristal atanapi Christed maranéhanana. Nalika cukup
jalma ngasupkeun rentang atanapi frékuénsi anu sarua ti Crystal be-
ings, lajeng pangeusina bakal reborn dina frékuénsi éta. Ieu
barudak anu ngabantu déwasa dina prosés ngalahirkeun
kana frékuénsi anyar ieu.
Lolobana jalma-jalma disebatkeun lamun aya Indigo atanapi
Crystal, sareng naha aranjeunna oge, bakal jadi milu dina ieu
Indigo-Crystal petualangan.
Na kumaha hiji petualangan éta.
Kami dina prosés mundur sareng nyieun deui duanana kami
selves sareng pangeusina. Projectta mangrupikeun proyék grup, sanés nepi ka sababaraha
grup elit tina mistik, leuwih anointed atanapi extraterrestrials. Ieu
ngarupakeun karya unggal manusa dina planét anu nahan
niat nyieun hal anyar sareng hadé pikeun anu
ture. Sareng anjeun nahan niat ieu, anjeun mimiti ngembarkeun
frékuénsi indigo, sareng anjeun ngawitan tumuwuh tur jieun anyar
pola energetic dina widang auric Anjeun. Anjeun gabung dina indigo
Geter. Lajeng, nalika anjeun siap, anjeun tiasa naék ka fre-
quency tina geter Kristal, sareng dilahirkeun kana Kristal
atanapi énergi Christed anu ayeuna aya di planét urang.
Dina tahap ieu, sanggeus anjeun parantos dialihkeun, anjeun gaduh poten-
tial kanggo muka kana pinuh Sadar Kristus atanapi pencerahan.
Satuluyna anjeun, hawana janten petualangan Indigo-Crystal,
salaku énérgi anyar ngabandangan sareng nyiptakeun imah planét
pikeun mahluk canggih zat sareng lampu. Dina kaca hal ieu
buku anjeun bakal mendakan sadaya émbaran nu peryogi angkat
jalur tina indigo-Crystal.
Inpo ieu parantos dibolaykeun kana planét ku Archangel
Michael, Hathors, sarta Crystal Children, sareng maksudna mah
Ed pikeun mantuan nyieun sasak kana Golden Future anu
éta kado ti Indigos sareng Kristal pikeun pangeusina.
Urang ngaharepkeun anjeun gabung dina
petualangan ieu!
IKIP
Panaratas
Volutionvolusi Sadar
Dina sababaraha taun katukang loba nu tos
ditulis ngeunaan Barudak indigo, Starchil-
dren, Anak paranormal, sareng seueur deui
cently, anu Barudak Kristal.
Naha urang ngarti kategori ieu atanapi henteu, paling
moal satuju generasi anu ayeuna mah béda pisan
nu ngaheulaan maranéhanana. Barudak ieu katingalina kumaha bae
er, caang jeung wijaksana.
Aranjeunna katarik sareng gampang ngawasaan susah, kompleks
téknologi. Aranjeunna gairah, fokus jeung jujur
ngeunaan perasaan maranéhanana. Hubungan anu penting pikeun aranjeunna.
Aranjeunna hoream dikawasa ku pamendak heubeul, sareng gaduh
gagasan definite sorangan ngeunaan kumaha aranjeunna hoyong hirup.
Aranjeunna mibanda wills kuat, rasa kuat diri sorangan
diri na sering nampik sagemblengna janten didominasi ku au-
Sistem thoritarian, boh mun aranjeunna jadi sakola atanapi kulawarga.
Aranjeunna mindeng gaduh masalah dina sakola, anu ditandaan ADD
atanapi ADHD, sareng salaku rumaja aranjeunna condong aub sareng
obat, alkohol sareng bentuk sejen dina ekstrim disfungsi
kabiasaan.
Saha budak ieu sareng naha paripolahanana kitu
ekstrim?
0
1
Krisis Global
Pikeun ngarti kunaon anak ieu aya sumping na
Planét Bumi ayeuna, urang kedah ngartos naha maranéhna
hadiah husus anu diperyogikeun ayeuna. Alesan anu kami tercinta
Planét Bumi geus ngahontal krisis dina évolusi nya.
Kami, sakumaha paraputrana, ngagaduhan titik atanapi
stagnation dina tumuwuhna urang. Kami parantos hemmed dina diri urang
kalawan sistem anu geus jadi teu husus na teu panjang
fungsi pikeun alus gede masarakat manusa.
Kami nyiptakeun sistim ékonomi, atikan, sareng
kasehatan nya éta sakaligus museur dina komunitas anu nulungan,
tapi ayeuna sigana leuwih museurkeun karanjingan na untung. Tambih deui
sareng jalma anu leuwih seueur jalma sadunya bakal jadi dukaan
dina istilah boh bahan jeung spiritual, salaku minoritas sakedik
cumulate kakuatan beuki kabeungharan keur diri.
Salaku manusa urang poho yén kami kulawarga, sareng éta
urang bagikeun imah biasa, planét anu Bumi. Urang neruskeun
miceun pangeusina urang dina nami ngembangkeun sareng maéhan unggal
lain dina perang teu boga rarasaan, mindeng dibantah dina nami agama
jeung kabebasan.
Ieu dina kaayaan ieu teh Barudak Indigo na Crystal, anu
Starchildren parantos dikirim. Galau spiritual, dipibanda
datang ka mindahkeun eling urang. Hereta di dieu pikeun nyieun urang
sadar naon urang lakukeun ka Sunan Gunung Djati jeung kumaha urang butuh
ngarobih kahirupan masarakat urang supados nyiptakeun langkung éta nour-
ishing, damai sareng kaayaan asih anu bakal piara urang
pertumbuhan terus salaku spésiés manusa.
Lebetkeun Barudak Indigo
Mimiti sumping Barudak Indigo. Aranjeunna Galau spiritual
fungsi anu nyaéta pikeun lagu andalan sistem heubeul sangkan hal
anyar bisa dijieun. Areta nyaéta sistem busters anu bakal
ngabebaskeun kami tina panjara urang kapercayaan.
Aranjeunna ngalakukeun ieu ku jalan némbarkeun ka kulawarga sareng parantos.
nities. Bringta bawa sareng hadiah maranéhanana tina spiri canggih
ngembangkeun tual, jiwa maranéhanana tina lampu indigo, nunjukkeun hiji
Tingkat luhur eling sareng hikmah. Tapi, ku sabab
11
anu kitu sadar jeung hudang, aranjeunna nolak ngawenangkeun diri
bisa konstrain atanapi enslaved ku sistem teu husus tina
Bumi.
Showta némbongkeun urang yén jalma anu lemah lembut, wijaksana sareng luhur moal tiasa
berharga jeung mekar dina sistem kami anu candak. Luhur
Tingkat disfungsi rumaja sareng rumaja diantara indigo
Barudak di masyarakat urang sinyal yén masarakat urang teu dis-
fungsi na perlu ngaganti pikeun nampung mahluk tina
pangabisa nu leuwih luhur.
Lebetkeun Barudak Kristal
The Indigo Children nyaéta jalan satapak, pelesiran lempengan
urang kana kasadaran sareng instigate robah. Areta kabéh dituturkeun
ku hiji group anu malah leuwih kuat, anu Anak Kristal. Ieu
barudak anu Galau tina Jantung. Hereta di dieu pikeun ngajarkeun urang
cara cinta jeung perdamaian.
Barudak Kristal dianggap padika poténsial anu
nyandak cikal eling Kristus (Christos) dina éta.
Istilah ieu ngalambangkeun mahluk anu sadar nyalira
nection kalawan sumber ketuhanan sareng pilih pikeun hirup rukun
jeung ieu nyaho.
Lantaran fungsina dina tingkat nu sapertos eling,
barudak ieu pisan peka duanana lingkungan
ment jeung ka perasaan jeung émosi batur. Aranjeunna ngagaduhan
datang ngajar urang ngeunaan kasabaran, hormat ka batur sareng anu sareng
imah urang, Planét Bumi.
Guru Kasadaran Sadar
Bisa jadi leres disebutkeun yen ageman canggih sareng filoso-
phies geus ngajarkeun kabeneran ieu pikeun abad, sareng manusa
balapan sakabéhna tacan sanggup diajar palajaran.
Ieu sigana kusabab konsép anu pasti henteu terang
nangtung salaku pamendak méntal, tapi teu cicing sakumaha kanyataanana.
Barudak Indigo sareng Crystal aya di dieu pikeun nyadar urang
realitas ieu dina tingkat kulawarga sareng komunitas urang.
Areta saheulaanan kami, ngaliwatan ayana pisan, pikeun bangun
naon urang ngalakukeun kana diri urang sorangan tur pangeusina. Maranehna ngalakukeun
ieu di jalan tina soldadu rohani, ku jalan kabeneran
12
jeung nyieun kami sadar bebeneran urang.
The Indigo Crystal Adventure
Pikeun mahluk ieu tina Tinggi Eling, incarnating on
Planét Bumi ulubiung nyaéta hiji petualangan. Ata grup proj-
ecték nu rébuan jiwa ieu anjog salaku rasana
ers na healers pikeun lomba manusa.
Hereta di dieu pikeun bangun urang na sareng ngalakukeun anu kedah aranjeunna
mun shock kami kana kasadaran sadar. Tapi aranjeunna oge di dieu
mun gaduh senang. Taun-taun anu kuring damel sareng Indigos, a
tema konstan dina kahirupan maranéhanana dina kahayang geus senang.
Aranjeunna umumna teu ningali misi dina rambut beurat
cara sponsor, sareng pikeun alesan ieu aranjeunna rada mindeng un-
der disiapkeun tur ngajalankeun kana gangguan sareng sistem Bumi na
aqidah. Roleta peran urang pikeun mantuan aranjeunna ngartos alam
hirup di Bumi sareng ngabantu aranjeunna nyieun senang jeung kabagjaan
yen aranjeunna neangan. Urang kedah ngeceskeun aranjeunna yén kami ngadangu-
ing aranjeunna sarta daék nulungan aranjeunna kalayan misi maranéhanana
évolusi sadar.
Nyiptakeun “New Earth”
Tujuan évolusi sadar pikeun spésiés manusa
sakabéhna nyaéta pikeun nyieun Bumi Anyar. Kalayan bantuan
Barudak Indigo sareng Crystal urang, salaku spésiés, bakal ngarambat-
nutupan Oneness urang, manusa biasa urang.
Sarta kami bakal ngagunakeun pangaweruh ieu pikeun nyingkahan eling urang
sareng ngawitan ngadamel Bumi Anyar. Ieu bakal aya tempat
dimana unggal mahluk hirup tiasa mekar tur dimangfaatkeun pikeun
naon éta. Dimana manusa bakal diajar hormat ka similari-
dasi jeung béda antara aranjeunna, jeung hirup sareng lov-
ing kasabaran jalma béda.
Malah pikeun ngagungkeun keragaman luar biasa anu dicirikeun-
ises oneness urang jeung ngajadikeun hirup hiji petualangan di conscious-
ness.
13
Busters System
Jalan The
Indigo Warrior
Indigo Barudak nyaeta nami anu dipasihkeun pisan
kelompok cial mahluk anu dipilih pikeun dileupaskeun
Nate pangeusina urang sareng misi husus sareng
Tujuan.
Ngaran Indigo Child anujul kana warna jiwa Indigo,
nu nunjukkeun Jiwa-Master anu seueur salaku guru atanapi
dukun. Unggal Child Indigo baris migawe misi ieu
ngajarkeun atawa penyembuhan sababaraha cara, sering saukur ku anu
anjeunna atanapi baé.
Indigos éta geus sumping pikeun pangeusina urang. Sababaraha
ngajawab yén Yesus sareng Buddha éta Indigos, sabab mis-
sion, dina skala global, nya éta ngajar jeung dudung, sareng pikeun mindahkeun
eling tina manusa.
Baheula ayeuna, Indigos mimitian dilebetkeun dina planét
dina jumlah nomer sanggeus Perang Dunya Kadua, di préparasi
nu shift global anu ayeuna urang ngalaman. Aranjeunna ngalebetkeun
nated diantara generasi orok booming dina lima puluhan na
anu dilahirkeun ka barudak kembang tina sixties. Tapi, dina
tahap ieu aya henteu jumlah cukup aranjeunna dina
4
1
pangeusina pikeun nyieun parobahan anu signifikan.
Saterusna, dina 1970s, gelombang generational mimiti Indigo Chil-
dren anjog. Makhluk ayeuna ayeuna di telat puluhan na sareng
awal tilu puluh, sarta mangrupakeun generasi soldadu nyata anu ngagaduhan
dimimitian prosés nangtang sareng ngaganti sistem heubeul.
Tembok dituturkeun dina dalapan puluh sarta salapan puluh ku Indigos
tina ngaronjatna sensitipitas na Perbaikan, dugi ka 1990s telat
sareng 2000s mimiti nalika aranjeunna ngagabung ku Crystal Chil-
dren, jenis béda soldadu spiritual.
Kumaha carana mikawanoh indigo
Abdi sering dipenta dina kursus ka pagawéan katerangan abdi
nize hiji indigo. Jawaban atra bakal pariksa
warna aura. Tapi henteu, henteu sadayana Indigos gaduh auras biru poék sagala
waktos. Istilah indigo nujul kana kaayaan jiwa jeung moal ka aura
warna. Di rata warna aura manusa robah ti beurang ka
dinten gumantung kana haté sarta dipikaresep. Clairvoyants anu maca
nagara jiwa tiasa tiasa ngidentipikasi Indigos.
Najan kitu, gampang pikeun ngaidentipikasi indigo ku sensitipitas,
kreativitas, spiritualitas sareng pola behavioral umum.
Salaku barudak, aranjeunna katingalina sapertos kawas barudak sanésna, najan maranehna
anu sering fisik geulis kalawan penetrating panon. Maranéhna nyaéta
salawasna kacida calakan tur pinuh ku patarosan sareng tungtutan.
Aranjeunna energetic tur aktif sareng gaduh Wills kuat sarta
rasa kuat nilai na pentingna sorangan. Maranéhanana nyaho
anu sipatna husus na anu aranjeunna di dieu pikeun ngalakukeun hiji hal
signifikan.
Aranjeunna berorientasi-otak katuhu, jeung umumna katarik
pursuits uteuk bener sapertos musik, seni, tulisan sareng sumanget
ality. Aranjeunna bogoh ka kristal sareng reiki sareng tapa sareng yoga.
Veryta pisan gairah sareng parah satia ka para sahabat,
tina saha aranjeunna mindeng gaduh seueur. Aranjeunna percanten kajujuran
jeung komunikasi dina hubungan. Aranjeunna mindeng baffled
ku jujur ​​sareng manipulasi sareng bentuk sejen dina egois
kabiasaan dianggap normal ku sesepuh maranéhanana. Dangong maranéhanana to-
wards duit boh pikeun nolak salaku teu perlu atanapi janten
pisan sadar kakuatan sarta neangan, sering hasil, mun
nyieun kamakmuran keur diri.
15
Ciri konci Indigos sering amarah. Willta moal bakal or-
dered sabudeureun ku disebut inohong otoritas. Dina tingkat jero,
Indigos henteu mikawanoh kawenangan. Aranjeunna terang kami sadaya
sarua, sahingga aya enraged ku anu nganggap otoritas
sarta kalakuanana diktator, boh basa aranjeunna kolot, guru
atanapi bos.
Ieu dimana aranjeunna penting minangka guru spiritual, aranjeunna
ngajarkeun urang sorangan kakuatan urang sorangan sareng hormat our-
selves, henteu masihan jauh kakawasaan urang pikeun anu pamenta
ieu. Aranjeunna ngajarkeun urang jang meberkeun bersih kreasi sareng
seling spiritual na teu nempatkeun pisan nilai dina bahan
sukses.
The Indigo Child
Indigo jadi orok aktip, energetic sareng imajinatif.
Canta bisa ngahibur diri sareng maénkeun di alam sorangan
jam, sering sareng babaturan imajinér! Aranjeunna bogoh fairies
jeung lauk lumba-lumba.
Budak sering gaduh langkung kacenderungan nuju hyperac-
kabiasaan tive sarta disruptive. Ieu sigana de- kultural
ditungtungan ku kedah masyarakat urang pikeun nganyatakeun dominan jalu,
nu ngajemput ku aranjeunna dina lengkah awal.
Kecerdasan luar biasa tina Indigos tiasa exasperating
déwasa. Aranjeunna moal ngawartoskeun naon anu kudu dipigawé, tapi bakal hoyong
debat sareng negotiate unggal instruksi. Nepi ka indungna
diajar yén maranéhna diajar pikeun hormat ka katuhu anak
kana pilihan, sareng ngahargaan pilihan éta, maranéhanana bakal neruskeun jadi
confronted di unggal giliran sareng bajoang kakuatan sareng perang
tina wasiat.
Cara anu bener pikeun ngadamel indigo nyaeta daék teu perlu
gotiate, ngajelaskeun, jeung nawiskeun pilihan. Parentah botak pikeun ngalakukeunana
Anjeun ngawartoskeun ngan bakal ngahasilkeun mumusuhan atawa indifference.
Indigos sering teu resep kana sakola sacara intensif. Aranjeunna bosen ku
(Ka maranehna) slow Pace sareng tugas repetitive dianggap merenah
pikeun barudak ku guru anu teu ngartos pangéranan maranéhanana
gence. Aranjeunna ngarangna kalayan otoritas sareng peer tekanan, anu
tiasa rada overwhelming ka jiwa indigo ngora kalawan lit-
tle pamahaman nyata daya anu leuwih séjénna, dominan
16
sarta kaluman nyatakeun umum pikeun masarakat Bumi. Saprak aranjeunna
mawa frekuensi jiwa anu sapertos kitu, jiwa indigo daék waé
teu ningkat dina Bumi cukup waktu, atanapi aya dina anu mimiti
nitis di dieu, sareng bisa mendakan pola sosialisasi anu rada
baffling ka jalan na keur.
Masalah anu ngalaman di sakola nganggo ADD na ADHT, a
hasil tina boredom na iritasi. Cacad diajar sapertos
sakumaha dyslexia sering ogé ngagambarkeun cara alternatif keur tur
pamikiran dipaké ku Indigos.
Indigo Rumaja
Kawas kalolobaan rumaja, indigo bakal ngahontal kaayaan pu-
transisi berty sareng janten Moody sareng ka jero salaku awak
parobahan. Sanajan kitu, dina tahap ieu, ngora Indigos sering dimimitian
ningali ngaliwatan bahanisme sengit sareng korban nyalira.
Teu aya dasarna sawawa dina kahirupan sawawa
dunya. Dina tahap ieu aranjeunna mindeng pegatkeun sambungan hirup ieu.
gaya sareng milih alternatif anu aranjeunna ngarasa leuwih mean-
ingful atanapi langkung senang atawa ngan polos nangtang ka déwasa.
Hanjakal, seueur ieu kaasup budaya ubar na
sagala rupa pihak trance anu sakaligus ngainduksi kimiawi
nagara Bliss anu pondok-hirup jeung adiktif.
Dina tahap ieu, rumaja nétélakeun anger na nya
jeung tampikan sistem anu nawarkeun nanaon tina nilai ka
Jiwa Indigo. Kolot tiasa nyandak barudak anjeun kana Rehabilitation
program, tapi maranéhna bener kudu ditaroskeun naha in- sapertos
mahluk telligent tur kreatif mindeng sigana hoyong nyalira
struct.
Bentuk séjén paripolah rumus anu nandakeun diri oc-
dilaknat lamun anak dicokot nilai tina kolot jeung
nyiar leuwih ngahontal. Ieu tiasa nyingsieunan, sabab Indigos
ku alam exceptionally gifted sarta berbakat. Indigos ieu
sering ngembangkeun kamampuan akademis jeung teknis fenomenal
mangtaun pangakuan sareng kasuksesan, tapi berkorbankeun de- émosional
pamekaran anu tiasa ngaruksak dina kahirupan engké basa aranjeunna
neangan pikeun nyieun partnerships bermakna.
17
Ngora Indigo Sawawa
Dina abad ka-20 sareng mimiti tilu urang, Indigos biasana murag
salah sahiji dua grup.
Grup kahiji nuturkeun jalur yuppie sarta nyiptakeun kamakmuran,
biasana ngaliwatan karir di IT atawa Seni. Aranjeunna neangan stabil
hubungan sareng gaduh barudak na nyieun kulawarga. Tapi
aranjeunna ngarangna sareng tungtutan sareng norma sistem
nikah, kulawarga sareng pagawean. Jiwa Indigo maranéhna narékahan
pikeun nganyatakeun panggih jeung tetep leres kana saha aranjeunna
bari tetep ngahontal kasuksésan, didikte ku budaya urang.
Grup kadua milih leupaskeun, sareng sering individu-
Hawking ngarambat sacara éksténsif, jadi wargana saderek dunya sareng mertempuran
pikeun settle di mana wae hiji tempat. Ieu urang mindeng teu gaduh angger
karir atawa gawe, sareng hirup hiji gaya hirup alternatif anu ngawengku
narkoba. Sok sering aranjeunna ngaku kabagjaan, aranjeunna ogé tiasa terang
trated ku henteu mampuh maranéhna pikeun bisa ékonomis ngudag
nu disebut kagiatan normal tina nyieun kulawarga sareng nyusun
tributing ka masarakat.
Duanana kelompok ngusahakeun ngartikeun naon hartina
déwasa dina dunya kontemporer, sareng pikeun manggihan cara hirup
ing bebeneran maranéhna bari tetep manggihan kabagjaan sareng stabilitas salaku
déwasa. Aranjeunna generasi anu netepkeun pilihan anyar
sareng pilihan anyar kanggo kahirupan sawawa dina New Earth.
Systems Busting: Indigos jeung
Sistem Pendidikan
Wewengkon hirup masarakat anu paling seueur di Indigos
Pangaruh nyaéta sistem atikan. Salaku disebutkeun tadi, Indi-
GOS Kawentarna-brainers leres katuhu anu parantos aktip sarta aktip.
Aranjeunna henteu resep ngiringan-lami pikeun panjang, nyarios ka naon
ngalakukeun, jeung keur bosen ku tugas repetitive anu kalah ka tangtangan
maranehna. Kusabab ieu umumna ngahartikeun pangalaman sakola, éta
atra yén Indigos bakal gaduh masalah sareng bakal ngakibatkeun
masalah.
Orientasi-otak katuhu hartina loba Indigos anu bajoang pikeun
ngajaga minat sareng fokus dina kurikulum sakola anu dirancang
pikeun aktivitas kénca-uteuk. Kedah maranéhna pikeun nganyatakeun énérgi dina
gerakan sarta ngagentos bosen maranéhanana hartina aranjeunna beristirahat
18
kirang na tiasa disruptive. Nalika aranjeunna ngawitan digolongkeun balik
peers maranéhanana, aranjeunna tiasa janten negeskeun sareng cemas.
Diagnosa-ilahar biasana dipidenan ka Indigos nyaéta ADD (Perhatosan
Karusuhan Deficit) jeung ADHT (perhatian Deficit Hyperactivity
Gangguan), nu dianggap salaku disfungsi uteuk minimal
gangguan ku ubar. Indungna kudu milih diantara
watesan anak maranéhanana sareng labél patologis, atanapi nampi
yén anak ngawakilan lengkah saterusna évolusi manusa,
jeung sia teu kabutuhan sareng teu hoyong méakkeun jam 6 atanapi 7 sapoé
ting balik ka meja keur ngawartoskeun naon pikir.
Hayu urang nyanghareupan éta, sistem sakola tanggal sareng disfungsi.
Mimitina sakola mimiti dirancang pikeun ngadidik barudak
éta kelas luhur, anu kagungan harta sareng waktos anu bakti
mun pursuits méntal salaku tanda kakuatan maranéhanana. Saeutik demi saeutik,
dina 19th sareng awal abad 20th, atikan janten uni-
versal.
Tapi naon sistem sakola estu ngalakukeun? Paling Indigos
satuju yén naon anu diajarkeun di sakola téh jarang relevan pikeun nyata
hirup. Confta ngan ukur aranjeunna kana pangalaman méntal atanapi sirah, sareng
paling Indigos hoyong pangalaman kahirupan nyata janten guru maranéhanana.
Salaku tambahan, linggih di tukangeun meja sakola kanggo jam 6 sapoé
katempona henteu langkung ti latihan pikeun luruh sareng aya beja kantor
kanggo 8 jam, sapoé atanapi langkung, sareng langkung Indigos henteu gaduh minat
dina éta jalur hirup.
Kelas sakola parantos modern biasana disusun ku 30
sarta salah sahiji guru. Sistem fungsi sabab barudak anu
satuju dikawasa ku guru. Tapi, salaku leuwih jeung
langkung Indigos nyebutkeun euweuh, sistem mimiti ngalaut.
Sugan Indigos ngajarkeun urang yen aya cara anu hadé
diajar. Meureun, saluareun sababaraha jam hiji dinten melek dasar
jeung nomer, anak ti mangsa nu bakal datang bakal milih proyék-proyék kana
disangka di masarakat dina pangawasan kolot
atawa guru. Ieu bisa dijadikeun kahirupan nyata mihak, sareng tiasa janten mangpaatna
efit boh boh learner sareng masarakat.
Samentara éta, beuki seueur Indigos nyarios henteu resmi
pendidikan sakola.
19
Indigo Unak
Ieu pangalaman kahirupan nyata dicokot tina pagawean abdi sareng
Indigos.
Kuring papanggih Alison nalika manéhna 15 sarta ngan ngarobih kaluar
sakola. Manéhna pikaresepeun, calakan sarta sénsitip. Manéhna
sumping ti hiji kulawarga makmur, bapana kabawa hormat
Ed praktisi médis. Alison leres pisan nampik pikeun pindah ka
sakola, sarta geus jadi aub sareng narkoba. Kolotna,
teu terang kumaha carana ngarékamna, maksa ngajantenkeun nya ninggalkeun
sakola tur nungkulan masalah narkoba nya jeung pemberontakan nya.
Manehna ditempatkeun dina program rehab narkoba.
Manehna hayang diajar Reiki sareng Penyembuhan ku kristal, tapi
éta bener teuing immature janten dukun a. Ahirna manehna aya
sumping model, sarta éta bisa meunang gawe di London jeung To-
kyo. Manehna meunang jumlahna ageung duit tur sanggup ngarambat
dunya. Jadi pikaresepeun, manéhna teu boga kakurangan jalu
para sahabatna di hirup nya.
Kumaha hiji nyarios ka indigo kawas Alison yén Aisyah diperlukeun
indit sakola? Manehna jelas mah henteu. Manéhna bisa hirup
Hirup saluareun naon paling urang aspire mun tanpa belanja
taun di sakola jeung universitas. Ieu has Indigos:
aranjeunna tiasa dianggo kaluar sistem lajeng nganggo ka kauntungan
tibatan dikawasa ku eta.
Peter, di sisi anu sanésna, angkat ka depresi jero
taun ahir sakola. Anjeunna ngaleungitkeun, sanés lantaran gawéna
tekanan, tapi kusabab anjeunna tiasa ningali futility na
nu ilusi tina sistem sakola. Bapana sabalikna,
tapi indungna sareng saha anu anjeunna cicing, daék ngidinan Na
perjalanan.
Saatos sababaraha bulan diurus déprési na, Peter
mutuskeun moal balik deui ka sakola, tapi ngajantenkeun téknis
diploma pikeun anu manehna henteu kedah ngagaduhan sertipikat sakola.
Pilihan ieu eweh dina masa depan pikeun kapentingan-kapentingan lianna
dina kahirupan, penyembuhan alternatif sareng gaya hirup cageur.
Carita anu leuwih tragis nyaeta Jamila, gadis ngora Asia
turunan anu ogé leupaskeun kaluar dina taun ahir nya. Di
Kasus Jamila, kolotna éta akademik luhur anu akademik,
20
sareng Jamila kanyataanna teu ngaitkeun dina tekenan anu nedunan
kitu ogé anger diteken di kolotna henteuna tina
hirup nya bari ngudag careers maranéhanana.
Manehna teh kacida berkorbanan, sénsitip, sareng asih ogé
éndah. Tapi manehna ngembangkeun hiji gangguan dahar salaku sinyal
yén sadayana éta teu bener dina dunya nya.
Hanjakalna, kolotna diadopsi anakna salaku masalah
proach, sarta ditéang pikeun manggihan batur cageur nya. Aranjeunna
bisa ngarti yén kabiasaan sorangan jeung
Sistim nu aranjeunna thrived éta inimical kana indigo maranéhanana
putri sareng pendekatan hipu tur sénsitip nya hirup
Mangka, dina sisi anu langkung seueur, nyaéta carita Kim heubeul taun 4, saha saha-saha deui
ngawartosan indungna yén Aisyah teu badé indit ka sakola.
Manehna dimaksudkeun pikeun janten indung nalika manehna tumuwuh, sareng
éta, manéhna bébéja Ibu, manéhna henteu kedah indit ka sakola. Ibu
biasana teu satuju, sareng Kim dilebetkeun di Wal- lokal.
Sakola dorf. Waldorf sareng Montessori sistem pendidikan
tion tingali janten pangalusna sadia pikeun Indigos di momen.
Seueur kolotna Indigo ogé nuju pendidikan imah
pilihan, anu ngamungkinkeun leuwih seueur tina pendekatan bari
masih mastikeun yén anak éta meunang atikan anu peryogi.
Systems Busting: Indigos jeung
Sistem Médis
Wewengkon séjén anu tinggal Indigos asup kana rasana
nyaeta kalawan sistem médis. Ieu salaku hasil tina médis
nangtukeun jenis panyakit tina ADD na Hyperactivity, atawa nyeri otak minimal
fungsi. Jawaban élmu médis mangrupa ubar, biasana Ritalin,
sakapeung Prozac.
Abdi parantos ningal anak sareng ngora salami tujuh dina pamandangan anu medis.
scribed anti depressant. Abdi parantos ngadéngé pediatri- terhormat
Cian nyarankeun yén barudak salami tilu taun ditunda
Ritalin.
Kéngingkeun perdebatan ngeunaan pro jeung kontra ngeunaan Ritalin,
sareng Kuring keur teu kamana angkat ka dieu. Bisa nyarios éta
Ritalin mangrupakeun ubar tina kelas stimhetant amphetamine. Hasta boga
efek samping jeung gejala ditarikna, sareng oge nambihan-
tive lamun misused.
21
Pentingna perdebatan ieu tina segi Indigos, éta
seueur jalma ayeuna ditaroskeun sistem médis éta
obat barudak leutik kalayan narkoba stimulan anu ngarobah uteuk
Kimia salaku cara coping sareng paripolah anu henteu
sasuai jeung norma anak rata-rata.
Dina karya kuring jeung barudak kuring kuring ngalaman budak éta
dibasajankeun kasinuh sareng cemerlang ka jalma anu aya autis sareng
diajar ditumpurkeun. Dina lalampahan ieu, abdi parantos sumping iman
nu teu aya hal sapertos anak rata. Saban anak
geus jiga snowflake, unik sareng individu, ku sorangan
kabutuhan jeung kahayang.
Acan sistem pendidikan didaptarkeun ka anak rata-rata, sareng
lamun anak henteu sasuai kana modél kieu, aranjeunna nyusuk
kana conformity. Dr Peter Breggin, psikiater Amérika
saha ngalawan pamakéan Ritalin, tétéla yén naon anu aya
didefinisikeun salaku ADD atanapi ADHD ngan manifestasi anak
anu boga fungsi dina hiji tungtung spéktrum énergi anu luhur
tungtung!
Jalma anu dianggo ku Indigos resep nyauran barudak ieu
peserta didik kinesthetic, sarta mun nyarankeun yen aranjeunna kedah modus
pembelajaran cocog pikeun tingkat énergi, batan Ritalin.
Diet ogé parantos ditémbongkeun janten pangaruh utama pikeun barudak.
The stimulants di kafein, gula disampurnakeun sareng addi- dahareun
tives, sadaya gaduh pangaruh negatif kana barudak anu parantos aya
luhur di énergi. Ngaleungitkeun pangan kasebut sareng ngawas
dina pangan seger sareng organik parantos dikenalkeun kanggo ngabantu
ance leuwih-dirangsang Indigos. Loba Indigos, kanyataanna langkung resep
jenis ieu diet lamun aranjeunna diidinan aksés kana eta. Tapi, riweuh
kolotna sering di-agen kayaan masalah ku nyocokeun barudak maranéhanana.
dren diolah na genah pangan nu ngaganggu
Sistem nu sensitip.
Indigos ngajarkeun urang sakali deui tina pentingna
hirup holistik, terapi alam sareng penyembuhan, sareng alam,
dahareun unprocessed. Areta ogé nangtang sistem médis
tem anu nilik obat farmasi salaku pélor sulap
gardless tina konsékuansi jeung sisi-efek.
22
Indigo bagja
Upami Indigos dibéré kasempetan pikeun nganyatakeun jalma anu aya,
lamun aya anu ngahormatan jeung anu terhormat, aranjeunna tiasa janten kacida
jalma sénsitip, asih tur gifted. Lamun henteu, aranjeunna condong jadi
datangna timer destructive na disfunctional.
Kajadian luhur penyalahgunaan narkoba, gangguan dahar jeung dis-
kabiasaan fungsi diantara Indigos mangrupa indikator yén
Cara hirup urang henteu disfungsi.
Punten, Teu kungsi Ngingéitakeun Aranjeunna Aranjeunna teu
Alus Langkung ...
Indigos lahir kalayan rasa kuat tina misi. Maranéhna nyaéta
nu Galau spiritual tina indigo Ray. Maranéhanana nyaho aranjeunna
gaduh hal estu husus pikeun ngalakukeun di pangeusina ieu.
Najan kitu, ti momen anu sumping, aranjeunna disebatkeun
seratan négatip nu mangaruhan timer patut maranéhanana. Ti waktosna
aranjeunna mimiti leumpang, aya konstanta anu henteu ngalakukeun ieu / henteu ngalakukeun
éta, ka pesen nu nyebutkeun anjeun bodo. Kuring geus ningali hiji opat
taun anu ngawartosan kuring yén Aisyah nya éta, hanjakalna
pid. Sakumaha ieu ngaruksak ieu, khususna ka indigo.
Mun hiji indigo dilakukeun pikeun ngarasa hargana teu cukup hadé,
aranjeunna condong ngarasa yen aranjeunna gagal. Aranjeunna gagal
misi, sareng ieu ngajadikeun aranjeunna depresi, ambek, neu-
rotic na diri destructive.
Kitu punten, upami anjeun indungna atanapi miara indigo, pastikeun anjeun
anu affirming tina nilai na patut maranéhanana. Hormat aranjeunna keur saha
aranjeunna, euweuh urusan sabaraha béda aranjeunna ka anjeun. Barudak
teu dimaksudkan janten clones tina kolotna, atanapi nyandak kutur
aspirasi indungna. Ngidinan aranjeunna janten saha aranjeunna,
sarta aranjeunna bakal mekar tur mekar.
Indigo Unak
Kuring geus digawé kalayan seueur Indigos, pikeun ngabantu aranjeunna saimbang
kahirupan maranéhanana sarta suksés.
Sonya yuswa salapan taun sumping ka abdi kalayan éksim anu sengit sadaya
23
leuwih awakna. Manéhna saré parah sareng melang pisan sareng
depresi. Kuring ningali dirina ka homeopath kanggo pengobatan
éksim anu. Homeopath nganggo homeopathic na naturo-
perlakuan pathic bareng jeung diet. Nalika kuring digawekeun ku
Sonya Mah nganggo balancing energi, kristal, sareng visualisasi
téhnik pikeun mantuan nya. Sanggeus sababaraha bulan, indungna
ngalaporkeun yén éksim ieu ampir sakabéhna diberesihan,
na yén manéhna senang tur ngarasakeun hirup nya.
Lara heubeul dua puluh opat taun sumping ka kuring dina jero depresi
nagara. Biasana ieu teu boga pagawean, sanajan sanajan aya artis anu berumput.
ist. Manehna ceurik jalan ngaliwatan sesi awal urang. Abdi damel
jeung nya intensif liwat kurun waktu bulan-bulan 18, tingal
ing dirina sabulan sakali. Kami nganggo élemén émosional sareng nga-
téhnik gression bareng jeung balancing energi jeung
terapi kristal.
Lara mendakan pagawéan anu pas pikeun bakat, sareng antukna
dipindahkeun kana hiji anu kaasup anjeun angkat. Manehna éta thrilled
di shift sareng perobahan hirup dina dirina hirup kusabab akhir pangan anu
al gawé. Sajaba ti éta, kahirupan sosial nya ningkat jeung manehna tinggaleun nya
indung indung sareng mimitian ngabagi imah matak babaturan.
24
Galau jantung:
Jalan The Crystal Peacemaker
Barudak Kristal ngagambarkeun léngkah salajengna manusa
évolusi. Aranjeunna turutan Barudak indigo sareng misi maranéhanana
nyaeta pikeun ngabéréskeun pagawéan anu dimimitian ku Indigos. Dimana In-
digo Barudak éta sistem busters, sareng sumping ka ngabongkar sareng
dipiceun cara mikir heubeul tur ngawatesan, anu Barudak Kristal
geus datang dimimitian prosés pembaharuan jeung ngawangun deui.
Misi utama Child Kristal nyaéta ngajar cara
multi-dimensi hirup di harmoni, katengtreman sareng asih. Aranjeunna ngagaduhan
datangna ngajar urang kumaha hirup kahirupan empowered. Maranéhanana geus datang
ngabantu urang sambungkeun sareng énergi feminin ketuhanan sareng
saimbang ieu jeung maskulin ketuhanan. Aranjeunna ngalambangkeun
jalur kahareup lomba manusa.
Salah sahiji kado anu paling magis ka urang nyaeta aranjeunna seueur
katalis pikeun évolusi urang. Seueur Barudak Indigo Dewasa
keur transisi kana kaayaan Kristal kalayan bantuan tina éta
angkat ergetic yén Barudak Kristal nyadiakeun ku pisan pres- maranéhanana
ence di Bumi ayeuna. Maranehna, babarengan jeung
digo Barudak, ngabantosan ngawasa prosés Kapercayaan Planét
Bumi.
Kumaha carana mikawanoh Anak Kristal
Barudak kristal utamana dipikawanoh ngaliwatan auras,
nu umumna kristal jelas, tapi ogé tiasa nyandak opalescent
nada emas, indigo-biru sareng magénta, gumantung kana sinar
5
2
karaketan. Barudak Kristal lahir kalawan aksés ka aksés multi-
selves dimensi, sarta umumna dangkar dina Kagenep
mension, kalawan kamampuhan pikeun muka kana Diménsi kasalapan tina pinuh
Eling Kristus, nalika pangeusina siap. Ieu bakal butuh
ably lumangsung di sabudeureun 2012 nalika generasi mimiti Kristal
ngahontal lami ngeunaan dua belas taun.
Kadé nyadar yén Kristal Child nyaéta anak Kristus,
tujuanna nyaéta pikeun nitis sareng tahan énergi Kristus, kitu
yen manusa tiasa naek kana tingkat saluhur grup.
Barudak Crystal mimitian datang kana planét dina jumlah leutik
di tentang 1998, nalika pelopor mimitina anjog. Aranjeunna mimiti
ing di angka signifikan dina 2000. Salaku beuki loba di antarana
sumping, aranjeunna nyepeng énérgi pikeun kalolobaan jiwa Crystal pikeun dibebaskeun
nate.
Barudak kristal ampir sok dilahirkeun di imah anu sanés
aya pisan hayang ku kolotna, sareng terang yén maranéhna bakal
ngahormatan sareng dipikacinta. Aranjeunna paling sering murangkalih éta indigo
kolot, jeung maranéhna bakal mindeng dibebaskeun sanggeus hiji duduluran anu aya
Indigo. Lanceukna atawa lanceuk sareng Indigo nyepengkeunkeun énergi
jeung ngadidik kolotna dina cara parenting barudak anyar
dren.
The Crystal Child na In- Fisika Anak
anyelir
Aya sababaraha ciri fisik seueur pisan anu seueur
Barudak kristal candak dina nitis. Aranjeunna umumna badag
babies, sareng sering gaduh sirah anu sabanding teuing badag pikeun
awakna.
Aranjeunna mindeng gaduh panon ageung, anu kagagalan, sareng tétéla di urang
intensip pikeun période panjang. Ieu tiasa pisan ngaganggu pikeun dewasa
saha anu henteu dipaké pikeun dibaca ku orok. Naon anak
maksudna lakukeun nyaeta ngakses akashic atanapi jiwa rékaman sareng bacaan
saha anjeun. Ieu rada kabiasaan normal keur aranjeunna, sareng aranjeunna bakal
jadi cukup bagja anjeun keur lakonan hal nu sarua dina mulang. Ista Kristal
cara komunikasi, kasampak kana jiwa tina mahluk sejen
sareng maca atanapi ngarasa saha aranjeunna. Ieu hiji hal anu urang sadayana
diajar do di mangsa nu bakal datang.
Emosi, aranjeunna umumna babies pisan tenang sareng saé, sareng
26
aranjeunna bakal meungkeut pisan sacara intensip kalayan ibu indungna. Ieu sengit
beungkeut bakal lepas dugi aranjeunna opat atanapi lima, sareng tiasa katingalina
clinging kabiasaan. Ieu sering tingkatananana munggaran dina ieu
pangeusina, sareng aranjeunna kedah nengtremkeun ati sareng stabilitas yén
ayana fisik ibu anu bisa diala. Aranjeunna oge
barudak asih pisan, sareng sering nimukeun ngabantu sareng waras
duanana manusa jeung sato anu kaganggu.
Alsota ogé pisan sensitip. Hiji Anak Kristal henteu ngan
sanggup baca rékaman jiwa jalma, tapi ogé tiasa candak
tur ngarasa sagala tegangan teu paéh sareng angers yen jalma
tiasa mawa dina tingkat subconscious. Ieu naha Crystal
Barudak kitu peka lingkungan. Mayta ogé bisa
jadi sensitip pisan kana dahareun jeung ngamekarkeun alergi dahareun.
Parenting a Crystal Child tiasa janten tantangan nyata. Sering pisan
masalah anu teu aya kolot di kolotna anu disebatkeun ku anak, anu
bakal kapangaruhan négatip ku ieu emosi toksik. Kolot tina
Barudak Kristal kedah janten saurang dianggo dina masalah anu aya
dina raraga pikeun nyadiakeun tempat anu cicing pikeun barudak maranéhanana.
Tapi meureun éta tret paling beredar di Anak Kristal nyaéta na
kakuatan. Aranjeunna exude kakuatan. Aranjeunna guru pemberdayaan,
tur mangrupakeun Masters kuat di katuhu sorangan. Mayta meureun hiji incar-
nated dina awak leutik dina titik ieu, tapi aranjeunna gaduh nu kuat
énergi tina master kagenep diménsi. Whyta pisan sababna naha éta ésensen
tial nu kolotna diajar hormat eta sareng badungkeun sareng maranehna.
Upami teu heunteu, énergi anu kuat bakal dipaké dina perjuangan listrik
yén indungna atanapi caregiver moal meunang.
Barudak Crystal ogé henteu ngagaduhan pamahaman nyata atanapi sahandapeun
jumeneng sieun. Knowta terang aranjeunna salawasna aman, sareng tiasa nga-
asperate indung atanapi caregiver ku kabiasaan anu sigana picilakaeun
atawa foolish. Mindeng aranjeunna kedah ditingalikeun kumaha bogoh naha urang
éntina nganggap paripolah nu tangtu teu aman pikeun anak éta. Sabab
pangalaman fisik kitu anyar pikeun aranjeunna, aranjeunna moal tiasa under-
nangtung watesan awak fisik, upami henteu digawe leres
ngartos konsékuansi tina meta sapertos.
Kamampuhan Husus maranéhanana
Barudak Kristal gaduh seueur kado husus anu diturunkeun tina
abilities multi-dimensi maranéhanana. Aranjeunna gaduh kamampuhan, sakumaha men-
dini saméméhna, pikeun baca widang énergi ti jalma sareng kamampuan
27
komunikasi telepathically, duanana saling na maranéhanana
kolot.
Barudak Kristal sakaligus nyambung kana eling peer maranéhanana
grup. Aranjeunna ngadukung sareng ngabantosan silih dina pesawat halus.
Ieu ogé leres, dina sababaraha hal, dina Barudak Indigo, tapi
ieu leuwih dibaca kalayan Kristal. Kusabab aranjeunna dilahirkeun
ku eling pinuh tina chakra jantung, aranjeunna tiasa
nyambung sareng eling golongan sarta inpormasi saluran
tion. Ieu naha sakapeung maranéhanana henteu nyarios dugi aranjeunna
ngeunaan opat atawa lima. Aranjeunna teu kedah butuh ucapan, saprak éta
nampi inpormasi cara séjén. Onlyta ukur nalika aranjeunna dimimitian
sosialisasi luar imah anu aranjeunna mimiti ngartos
alesan pikeun pidato lisan sareng jalma anu henteu telepathic.
Seueur Anak Kristal ogé lahir kalayan kamampuan paranormal anu sanés,
mimitian ti telekinesis pikeun kamampuhan pikeun maca buku tanpa
muka nyertakeun. Maranéhanana dikabarkan ogé tiasa waras
sel na pangaruh parobahan fisik dina awakna ngaliwatan
kakuatan pikiran maranéhanana. Sanajan kitu, jenis ieu hadiah henteu waé éta
alesan utama pikeun nitis maranéhanana. Hadiah paranormal sapertos anu warisan-
ent pikeun sakabéh manusa, upami urang parantos terang kumaha ngaksésna, sarta éta
Barudak Kristal bakal ngajarkeun urang. Naon anu penting pikeun aranjeunna éta
urang ngabebaskeun diri Sunan Gunung Djati sareng diajar akses ka chakra jantung
sareng meta ti pangaweruh ngeunaan eling kahijian sareng cinta.
Sababaraha Masalah Leungit
ku Kolot tina Crystal Barudak
Kanaékan autis di antara barudak dina planét nyaéta salah sahiji
isu pakait ti datang tina Anak Crystal. Au-
barudak tistic nyaéta, dina istilah metafisik, barudak anu henteu laksanakeun
pinuh dilebetkeun dina awakna, sareng tos milih tetep paling
énergi maranéhanana dina dimensi nu leuwih luhur. Maranéhanana ku sabab kitu
lolobana perhatian maranéhanana katala kana dimensi anu sanés, sareng henteu
pakaitna ogé dina pesawat fisik. Biasana ieu téh hariwang sareng sieun
nu nyababkeun anak nyieun pilihan kitu. Jeung salaku leuwih ti éta
jiwa nu lembut tina Kristal datangna jejaring pangeusina,
seueur di antarana aya pisan trauma ku énergi Bumi éta
aranjeunna neangan rada cicing lolobana di dimensi luhur.
Tapi barudak autis oge guru asih. Kuring geus digawé
sareng tur katalungtik seueur barudak autistic, sareng saluareun so-
disebutna paripolah masalah, abdi tos manggihan asih pisan sareng terang
28
ing jiwa. Ngembangkeun ucapan anu telatna dibahas
tur dipedar di luhur.
Loba kristal sangsara ogé ku ADD (Karusuhan Deficit Perhatosan)
ku sabab maranéhanana leuwih kolot, kusabab tingkat kreatif pisan luhur
énergi tuang ngaliwatan sistem maranéhanana. Budaya urang mindeng ngalakukeun
teu nyadiakeun saluran atanapi rangsangan pikeun kreativitas sapertos ieu,
jeung kolotna bisa ngarangna pikeun museurkeun tanaga ieu dina kreatif
ti cara destructive.
Barudak Kristal ogé tiasa maledog tertrums anu kuat sareng janten langkung
rongkah manipulatif. Ieu kusabab aranjeunna rada anyar pikeun
manifestasi fisik, sarta mindeng ngarasa kaancam lamun kanyataanana
ciptaan anu thwarted ku sawawa. The Crystal Child is power-
panyipta ful, sareng bakal neangan nyieun realitas anu aman tur
nyaman keur Anjeunna atanapi nya. Lamun kanyataanana henteu, anak bakal neangan
ngarobahna ku naon hartosna, kaasup tantrums, manipula-
tion tur ploys kakuatan lianna.
Kuring geus sering geus kaluar-maneuvered ku Kristal Barudak di abdi
kamar terapi sorangan. Ieu sabab instan ngarasa yen kuring
Kami aya pikeun nganalisis éta sababaraha cara, sarta aranjeunna mendakan anu pikaboseneun
tur teu pikaresepeun. Ngarah nampik ko -operasi sareng ngagambar gambar
sareng abdi. (Indigos cinta ngagambar sareng pamer kreativitas maranéhna).
Kristal, di sisi anu sanésna, nganyatakeun kreativitasna langkung langsung
baha. Sidang paling memorable kantos Kuring kungsi ku Anak Crystal
mimitian ku kuring nanyakeun nya ngalakukeun tugas husus, manehna nolak. Manéhna
éta tearful, jadi kuring ngantep dirina ngalakukeun naon manehna miharep. Manehna nalungtik sagala
kristal abdi, sareng urang réngsé nepi di lantai maénkeun snap sareng
Kartu Tarot. Kamar abdi katingalina kumaha waé anu kaluar na
angin, tapi manehna sanggup alus sareng henteu daék balik dina
éta titik. Kuring kenca wondering naon anu lumangsung. Kuring kakarék geus
ditarik kana ciptaan Child Crystal, rada manéh
Kaulinan ti analisis serius.
Sababaraha Anak Kristal oge sigana gaduh masalah sareng ko-ordi
bangsa jeung mahluk di awakna. Pikeun loba, éta pangalaman munggaran maranéhna
daya anu aya dina hiji awak, sareng aranjeunna tiasa peryogi ngabantosan pikeun ngabayangkeun
mékanisme of nitis fisik. Kolotna tiasa kedah
Sangkan maranéhna gampang dina terapi Mikrobiologi sareng muter, atanapi ku kelas
dina kreativitas sareng gerakan awak sapertos seni tur tari.
29
Hiji Kristal Story
Angela nyaéta anak Crystal anu umurna genep taun. Biasana ieu salah sahiji
nu Kristal pangheubeulna mun nitis pangeusina, sareng pisan
jiwa macul. A pelopor dina eling anyar.
Indungna dibawa ka dirina ningali kuring sabab manéhna keur mamang
migunakeun hyperactivity sareng henteu mampuh Angela pikeun nyocogkeun sareng sakola
regimen. Najan anak saurang anu kacida pinter anu bisa maca
sateuacan manehna mimiti sakola. Ibu Angela, Linda
nya ti sakola ka sakola sabab manéhna henteu bagja.
Angela milih pisan nya indungna. Linda ngalir hiji dinten cen-
Tre keur barudak, sareng mangrupakeun indung asih tur paduli. Anjeunna
tetep aya yén Aisyah moal ngajantenkeun awéwéna di Ritalin atanapi atoh naon
obat-Na, sareng anu terus ditéang dina kasehatan alami pangsaéna
jeung terapi pikeun putri nya.
Tapi carita kahirupan Angela nya menarik, sareng mendemonstrasikan sababaraha
tangtangan anu disanghareupan Anak Kristal sareng kolotna. Manéhna
lahir telat, dina 38 minggu, sareng indungna kedah ngainduksi.
Biasana ieu orok colicky, tapi sanés normal. Tapi, iraha
Ku Angela yuswa sapuluh bulan indungna badé di rumah sakit
kanggo dinten 5 sareng kedah gaduh bedah leutik. Dina poé kaopat,
Angela, saha imah ku caregiver, geus narabaran. Manéhna
ieu didiagnosis salaku epileptic, tapi sadayana EEG dirina geus normal.
Sanggeus éta manéhna meunang perawat sakali grand mal,
najan manehna kadang bisa mibanda tilu dina hiji dinten.
Sigana eta Angela pohara disambungkeun ka indungna, sareng
nu kaleuwihan nyeri nyeri atanapi énérgi listrik anu Linda éta hungkul
riencing di rumah sakit kasebut dikirimkeun ka Angela sareng niup kabogohna
sistim. The overload énergi manifesting salaku rebutan a. Sareng
sakali manéhna parantos dibebaskeun dina jalan ieu, ngan ukur énergi
terus tuang di.
Ahirna Angela ngaleupaskeun pembicaan, tapi manehna kedah anu sanés
hiji dina genep taun, nalika manehna kedah gaduh operasi boga dirina
amandel kaluar. Deui énergi nyeri éta teuing pikeun sistem nya.
Manehna parantos humandeuar kana nyeri sirah sareng nozz nyeupan di dirina
sirah saprak éta, anu sigana janten indikasi ka kuring yén Aisyah
sanggup ngadéngé énergi ngarambat ngaliwatan dirina.
Linda kagungan panyimpenan uteuk pikeun pariksa yén teu aya serius
masalah anu aya dina lieur pengkuh Angela. Nyeken
30
éta normal, tapi nunjukkeun yén tangkorak Angela relatif badag teuing,
na yén aya gap antara uteuk jeung tangkorak. Obvi-
ously hiji hambalan évolusionér, sakumaha spésiésna nyadiakeun boh keur
langkung kapasitas uteuk, atanapi pikeun tangkorak gedé pikeun nyandak beurat leuwih beurat
tur énergi badag tina awak halus dina multi-dimensi
mahluk.
Kuring nyarankeun ka Linda yén lieur Angela bisa jadi salaku
hasil tina diet nya. Manéhna ngabogaan kacenderunganna ngabutuhkeun pisan junk dahareun. Crys-
tals gaduh sistem pencernaan sensitip pisan, jeung overload of
racun dina ati Angela sanggup ngahasilkeun pengkuh
nyeri sirah detox.
Sababaraha paripolah Angela wawatesan jeung autistic. Manéhna resep
batu ti sisi ka sisi sareng ka spin, manehna salawasna aktip na
manggih hésé konsentrasi. Sakumaha ceuk éta mah, aya ngan
teuing énérgi dina awakna. Tapi manehna henteu autis, manéhna ngan
anak terang pisan jeung éndah tur asih. Manehna oge pisan
suka marentah jeung manipulatif. Tapi sakumaha kuring dipedar di luhur, ieu janten
haviours anu Anak Kristal Sadih dianggo pikeun mastikeun
kasuksésan latihan nyiptakeun kanyataanana maranéhanana.
Lolobana jalma anu ngalaan Angela mendakan dirina amis, kaasih-
ate, caang sareng asih, tapi nyapekeun sasarengan. Terus
nungtut perhatian na stimulasi. Kuring ngarasa yén sakumaha manehna dewasa
manehna bakal settle jeung bisa ngajajah saha baé sareng con- rasi dirina
tribution kana planét dina langkung jero. Tur kuring yakin éta
indung asih dirina bakal nyayogikeun kasalametan sareng stabilitas anu atah
perlu.
Misi ti Anak Kristal
Misi utama sakabéh Barudak Crystal nya éta maju
évolusi lalaki ngaliwatan prosés Ascension. Hereta di dieu pikeun
bangun urang nepi sareng nembongkeun kami kumaha hirup dina hiji lengkep sareng anyar
Cara anu béda. Ngan ku anjog ka nomer signifikan sareng hold-
ing énergi Crystal, aranjeunna ngabantu pikeun mempermudahanna
énergi planet.
Tapi aranjeunna oge di dieu pikeun ngajar pangabisa hirup multi-dimensi sareng
pemberdayaan. The Crystal Anak henteu nyaman ngalih
antara dimensi anu béda atawa fase kanyataanana. Maranehna henteu
sagala cara dugi ka dunya dimensi katilu, sanajan
aranjeunna tiasa gaduh awak sareng fungsi dina diménsi katilu
31
kanyataan. Areta disetél utamina kana dimensi kagenep, sareng
aranjeunna nyepeng sareng nyangking énérgi yén pangeusina.
Ta tanaga anu laun ti anu biasa dina kanyataanana urang. Crys-
Barudak janten janten hiperaktif nalika aranjeunna sanggup
ngatur aliran tina énergi luhur. Sacara umum, nu leuwih luhur
leuwih énergi dina frékuénsi, anu laun sareng langkung damai
janten. Ieu sadayana konci pikeun ngatur frekuensi luhur
énergi. Pikeun ngarti yén teu aya kedah buru sareng cobian
ing ngadalikeun kanyataanana anjeun ngaliwatan tindakan éksternal di lapis
dunya terial. The mahluk multi-dimensi weruh yén hiji ma-
nipulates kanyataanana tina tingkat luhur ngaliwatan prosés
niat sareng manifestasi, tapi salawasna di alignment jeung
Tinggi Will.
Ku kituna, Kristal Barudak ampir bakal maksa urang pikeun ngalambatkeun sareng jadi
Gin pikeun ngalirkeun energi sabab ngalakukeun. Ngartos yén aya nyatu
waktos pikeun ngajajah tur jieun sareng pangalaman, sareng anu kami ngalakukeun
teu kedah ngalakukeun nanaon ayeuna, lian ti ngawenangkeun aliran
highernergi nu leuwih luhur pikeun mingpin urang kana daérah anyar sareng béda tina pangalaman
ence. Na yén netepkeun hiji niat bakal cukup pikeun langsung
yén aliran énérgi nuju saluran anu bakal ganjaran
tur nikmat.
Ngaberdayakeun janten bagian penting dina kahirupan hirup sababaraha dimensi.
Barudak Kristal intras terang yen aranjeunna henteu kedah pisan
korban, atawa pikeun asup kana drama dimana aranjeunna kedah nanjak
peran korban. Knowta terang kumaha ngabéréskeun diri liwat
prosés ko-kreasi sarta manifestasi. Tapi aranjeunna nyangka
kolotna uninga ieu ogé. Jeung lamun kolot teu ko-cre-
ate ku asih jeung hormat bakal aya masalah. Untungna,
seueur Anak Kristal dipilih kolot, biasana Indigos,
saha cukup wijaksana ngartos prinsip ieu acan.
Jeung prinsip dasar di balik jalan kieu nyaéta persatuan
eling. The Kristal ngartos oneness ieu. Aranjeunna hirup
ieu. Aranjeunna ngarasa énergi jalma anu léngkah unggal nalika aranjeunna kaluar
panto. Maranéhanana nyokot kahariwang sareng setrés anu sanés sorangan. Maranehna
ngarasa racun dina lingkungan sareng dina dahareun. Jeung maranéhna bakal
ogé mastikeun yén urang nyieun dunya anu langkung lucu sareng
anu bakal langkung nyaman pikeun sakabéh urang.
32
Parenting Anak Kristal: Kon-
Prosés Parenting
Barudak Kristal pamenta janten parented cara pisan
béda ti pola parenting baku.
Kahiji, aranjeunna narékahan pikeun milu dina dilebetkeun / preg-
prosés nancy katuhu tina konsepsi, upami sanés sateuacan. Aranjeunna bakal
quently komunikasi sareng kolot hareup maranéhanana, nyieun tangtu
requests. Dina pangalaman kuring pamundut ieu biasana kaasup hal
resep nyerah sareng pola hirup anu langkung séhat, sareng
anak henteu tiasa ngiringan kana awak indung anu parleménna di
tingkat fisik. Meureun ogé aya requests pikeun ngalakukeun Batin Anak
gawe, pikeun ngaleungitkeun racun dina tingkat emosional jeung méntal,
sateuacan frékuénsi nu leuwih luhur Anak Kristal bakal ngarasa aman pikeun kajantenan
Nate ngaliwatan sakumpulan kolotna.
Barudak Crystal ngan datangna upami diondang sareng miharep. Nalika kuring
dianggo sareng ibu hamil, abdi salawasna mastikeun yén urang ngabagéakeun
anak ka realm fisik tur mastikeun eta tina cinta sareng nur-
Turing, boh dina prosés pra-lahir, sarta saatos. Abdi mendakan éta
pangalusna boga sési jeung indung anu sabulan sakali pikeun mastikeun
yén sadaya aya alusna sareng ngirimkeun surat naon ka ka kolot.
Barudak Kristal ogé ménta yén kadua kolotna janten aub
dina prosés parenting. Kuring geus ngalaman sababaraha surat
nu kadua kolotna jadi empowered dina prosés parenting, éta
kadua kolotna jadi bagian ti ngahaturanana sareng kadua kolotna janten bagian
nyadiakeun. Ieu ngarecahna pola anu nyerangan mana
founding nyaéta panyadia, tapi émosional, bolos sareng indung anu
nurturers tapi materially dis empowered tur gumantung. The
Anak Crystal henteu hoyong nyandak pola ieu. Rada,
aranjeunna hoyong pola saimbang sareng parenting saimbang.
Alsota ogé hoyong urang janten langkung aub dina upacara atawa
transit ritual dina kahirupan maranéhanana. Dina waktu anu sajaba ti pra-lahir
Ritual Wilujeng sumping, urang ogé kalibet dina ngalakonan Naming Cer-
emonies anu ngawengku kulawarga sareng rerencangan sareng anu disetir
ngahargaan ngaran anu anak dipilih. Na enya, Kristal
Barudak salawasna milih ngaran sorangan teras ngirimkeun ieu
kolotna di sababaraha cara. Sahingga kolotna kedah ngadangukeun ngaran
lain milih eta! Salaku Kristal Barudak tumuwuh heubeul
aranjeunna meureun bakal ogé pituduh kami kana ritual jeung upacara lianna
pikeun kamajuan maranéhanana ngaliwatan kahirupan fisik.
33
Jenis anu beda-beda Barudak Kristal
Aya sababaraha ngaran anu beda kana grup katelah
Barudak Kristal. Ngaran ieu biasana nujul ka sababaraha jinis
Barudak Kristal.
Barudak Kristal kadangkala disebut Barudak Golden. Ieu
rujukan ka kanyataan yén maranéhanana condong incarnate dina emas teh
sinar évolusi spiritual. Ieu ngandung harti yén aranjeunna dilahirkeun ku
sagala pangaweruh jeung pamahaman hiji jiwa canggih, sareng
kamampuan pikeun jadi naon anu urang parantos tos disebut
avatar. Avatar nyaeta hiji anu nyepeng kondisi anu maju.
sciousness pikeun pangeusina. Tur kalawan jadi loba avatars poténsial
anu sumping, kami tiasa yakin yén pangeusina geura-giru baris pindah ka
tingkat luhur dina Pace gancang.
Tapi Kristal tiasa ngajalankeun leuwih ti hiji sinar dina hiji waktos, sareng seueur
di antarana ogé nunjukeun sinar magénta. Ieu seniman,
penyair, musisi sarta sensitip. Aranjeunna didieu utamina pikeun
nyambungkeun manusa kalawan abilities kreatif maranéhanana. Aranjeunna bakal ngajarkeun urang
sakali deui pikeun tari, nyanyi, ngadamel musik, sareng ngagungkeun
pangalaman tina manusa multi-dimensi.
Kuring ogé geus ngalaman kristal, boh anak sareng déwasa, anu ogé
ngajalankeun sinar indigo-violet sareng héjo-biru. Ieu sigana janten
sociated kalawan penyembuhan pangeusina sareng ngahubungkeun jeung luhur
dimensi angelic tina eling. Aranjeunna guru
sarta healers pangeusina.
Tangtu, hiji Kristal tiasa ngajalankeun sagala opat sinar ieu simultane-
eusina, sareng janten artis, guru sareng dukun anu.
Nalika hiji mahluk Kristal geus mekar wahana maranéhna tina sadar
di titik anu aranjeunna tiasa dijalankeun ALL sinar anu patali
pangalaman planet urang, tuluy maranehna bisa disebut Laskar Pelangi
Mahal Kristal.
Aya sababaraha parantos lahir anu aya anu dibabaskeun
tential janten Laskar Pelangi Kristal. Tapi sajauh abdi henteu terang saha ogé
anu sabenerna ngajalankeun sagala sinar sakumaha acan. Probablyta sigana mah henteu
kamungkinan acan, tapi sakumaha sakadar sadaya Kristus
hal anu urang tumuwuh kana salaku hambalan évolusionér urang salajengna.
34
Hadiah Kami ka Kami: Ayeuna sareng kahareup
Nalika urang miara tur indungna Barudak Kristal urang, urang kedah
janten sadar tina kado aranjeunna mawa urang.
Aranjeunna mangsa nu bakal datang, aranjeunna nunjukkeun urang naon urang jadi jeung
kado husus maranéhanana nyaéta pikeun ngantepkeun urang terang yén urang tiasa janten anu AYEUNA,
lamun urang milih ngawenangkeun énergi maranéhna pikeun mindahkeun kami pikeun lengkah saterusna
dina tangga évolusionér.
Ku sumping ka wilangan signifikan, anu precipitating nu
transisi ti indigo ka Crystal, atanapi jawa spiritual,
tina jumlah badag manusa geus dilebetkeun dina pangeusina.
Jeung teu aya wates umur. Anjeun tiasa 10 atanapi 100, sareng anjeun tiasa
masih ngamangpaatkeun gelombang énergi Kristal. Beuki loba
déwasa ayeuna keur rebirthed kana kaayaan Kristal Anak, sareng janten
datang Kristal Dewasa.
Ieu tiasa janten prosés anu sesah, sanes ari Anak Kristal
jeung ngadukung kami dina tingkat energetic, sagampil urang dipenta pikeun
tahan jeung ngarojong éta dina tingkat fisik.
Anta séntral hikmah. Bringta bawa urang tiasa janten
kahareup guna némbongkeun urang anu urang janten. Aranjeunna dina gilirannana
ménta kami pikeun masihan aranjeunna naon anu maranehna butuh tina hikmah tina kaliwat urang,
guna janten didieu dina momen ieu ayeuna tina bumi bumi.
Partnershipta partnership, hubungan nu kahareup na kaliwat ngahiji
dina momen anu ayeuna. Sarta dina titik Nexus ieu mujijat tina
Ascension sareng évolusi lumangsung. Kami nyiptakeun Anyar
Bumi sareng spésiés anyar Angel Manusa dina perkawinan ieu
baheula jeung engke.
Ku kituna, ngagungkeun Kristal anjeun atanapi
Anak Kristus salaku bearer of a
kado éndah ka anjeun!
35
Golden Auras:
Malaikat manusa jeung
Eling multi-dimensi
Indigo sareng Crystal Anak éta
datangna ka planét ieu dipikawanoh salaku Starchil-
dren. Mindeng, ieu sabab kusabab jiwa maranéhanana di bumi
dina béntang, jeung maranéhna teu dilebetkeun di Bumi sateuacan.
Cometa ayeuna sumping salaku tim ngerjakeun khusus
ngabantuan Bumi sareng pangeusi dirina kalawan transisi sareng
rebirth salaku dimensi Anyar Bumi luhur.
Tapi bari mahluk ieu némbongan kawas manusa biasa, aranjeunna
ulah ngalahirkeun boga aksés ka rentang gede tina poténsi manusa.
Maranéhanana leuwih kabuka pikeun anu aranjeunna, anu langkung deukeut ka pangakuan
asal ketuhanan maranéhanana jeung panggih.
Indigo Barudak dilahirkeun kana sinar jiwa Indigo
jeung evolusi. Ieu hartina aranjeunna gaduh aksés kana hadiah tina clair-
perjalanan jeung penyembuhan. Alsota ogé tiasa ngakses naon meureun
dikelompokeun ku Kaopat sarta Kalima Ukuran Eling,
bari paling manusa ngan gaduh akses ka Katilu sareng Kaopat.
Aksés Ieu Tinggi Diménsi ngadeukeutan sinar indigo
hadiah jiwa, hartina Indigos sacara alami langkung calakan,
leuwih sénsitip sarta leuwih clairvoyant. Aranjeunna oge kreatif, sareng
sering sanggup ngaksés kereng kénca sareng katuhu sareng betah, sahingga
aranjeunna artistically gifted, tapi ogé technologically kompeten jeung
Dongeng.
6
3
The Crystal Children, di sisi anu sanésna, aya kalolobaan dilahirkeun
sinar Emas tina nitis sareng évolusi. Bornta nu dilahirkeun kana
nu Kagenep Dimensi tina Eling, sareng potensi
buka nepi gancang ka tingkat Dimensi kasalapan tina Full Kristus
Eling, lajeng ti ditu ka tilu belas Dimen-
sion anu ngawakilan eling Universal.
Kalayan hadiah sareng pangabisa ieu, mahluk Crystal henteu mirah
kuat sarta kreatif. Loba di antarana anu kagungan Emas-Magenta
sinar-sinar, anu ngajadikeun éta dampal pangobatan, khususna sareng
cahaya sareng sora. Ieu hasil salaku kreatif artistik jeung musik-
calung dina pesawat Bumi. Jalma anu mawa sinar indigo-Silver,
ogé kado salaku ibu ibu sareng déwi pangeusina, sareng
mawa Geter feminin tina penyembuhan sareng nurturing. Jalma
dina sinar Beureum-Emas, di sisi anu sanés, sewa vi- maskulin
bration of manifestasi sareng sering pamingpin di langkung
akal aktif.
Masa depan Kristal Masa depan bakal dipikawanoh salaku Laskar Pelangi Kristal
ayeuna. Ieu anu sapinuhna ngembangkeun Tilu belas Diménsi Uni
versal Asasi Manusa, sanggup mawa sarta ngirimkeun sagala sinar ti
nitis sareng évolusi dina widang vibrational maranéhanana. Tuh
aya mahluk Katumbiri Kristal geus pangeusina Bumi, tapi aranjeunna
anu acan pikeun muka kana poténsi pinuh maranéhanana.
Hal seru ngeunaan ieu kamajuan évolusionér, pikeun
jalma biasa, nyaéta yén indigo sareng Crystal mahluk bawa
vibrations ieu ka pangeusina guna bagikeun sareng oth-
ers. Ku pisan ayana, aranjeunna ngabantuan batur pikeun asup
ieu vibrations anyar sareng terbuka ka poténsial sapinuhna ogé.
Kado-Indigo-Crystal ka pangeusina mangrupa hadiah évolusi,
sareng aksés ka poténsial pinuh kami, pikeun unggal manusa dina
pangeusina ayeuna, lamun maranehna milih.
Dina tahap ieu, seueur jalma anu ngiringan shift atanapi manten ieu
sition dina widang auric sorangan, tos ngalih ti maranéhanana
aslina kaayaan Katilu Diménsi kasadaran kana indigo
lajeng nagara Kristal, kalayan bantuan barudak
anu tahan Geter. Dewasa ieu kiwari sanggup tahan di
Ray emas évolusi dina chakras kadalapan, sarta anu ngabantosan
jieun matriks pikeun nyiptakeun Bumi Anyar. Ieu pulsat-
lampu lampu emas tiasa katingali jelas di auras ku anu aranjeunna
clairvoyance sareng kamampuhan pikeun ngarasa kelir auric.
37
The Human Angel
Salasahiji kado kanggo prosés peralihan ieu, nyaéta yén manusa téh
janten sadar saha maranéhna sabenerna nyaéta: yén aranjeunna arwah
awak manusa, sareng anu aranjeunna, dina basa sejen, malaikat di ji-
bentuk lalaki.
Simkuring geus sadar sambungan kami ka realms luhur pikeun
seueur rébuan taun, tapi sok ngarasa anu luar manusa
jeung kaayaan bahan kumaha bae nutupan urang pareum ti warisan warisan urang
tance. Urang bakal nyarita ngeunaan "Tinggi Self urang", terang yén
urang tadi aksés ka aspék ieu diri urang sorangan, tapi kumaha bae nya éta
teu cukup bagian tina saha kami, sareng ngan bisa diaksés dina
tapa.
Bagian tina alesan pikeun éta bentuk fisik urang nyaéta
kakonci kana Diménsi Katilu, tapi diri urang Tinggi atanapi Angelic
éta tina hiji Geter teuing finer tur saluhur sareng di imah
dina Dimensi Tinggi. Janten sok aya celah antara
manifestasi bahan awak manusa jeung sadar
ness jeung realitas spiritual.
Ayeuna, kumaha oge ku shift vibrational yén pangeusina
periencing, anu aptly disebut Ascension, Bumi sareng dirina
pangeusi boga kasempetan pikeun naék ti Katilu
Diménsi eling ka luhur kana Dimén Luhur
sions. Nalika eling-naék ka luhur, dunya spiritual
Datang ngadeukeutan, dugi moal aya deui celah tapi segmen
anu disebut Eling Multi-Dimensi.
Dina kaayaan kieu, manusa tiasa ngaksés duanana boh
rial sareng realms spiritual sareng betah. Henteu aya peryogi
pikeun tapa sengit, saprak aksés ka karasa roh nyaéta
saharita sareng dibuktikeun. Jalma dina kaayaan Multi-dimensi
tos diakses ayana atanapi kaayaan angelic maranéhanana, sarta ngakuan
diri salaku mahluk roh atanapi malaikat anu ogé boga manusa
awak sareng tiasa fungsina dina pesawat bahan salaku bahan
makhluk.
Dina tahap ieu, anu Self Tinggi sarta pangatur handap tiasa nyarios
parantos dicampurkeun, sareng mahluk manusa kiwari mangrupakeun Malaikat Asasi Manusa.
Malaikat Asasi Manusa terus sadar ku diri salaku angel-
IC na sakumaha kuat sarta kreatif. Aranjeunna boga waktu atanapi kedah
pikeun hal sapertos sieun dramas korban. Waktu maranéhanana leuwih hade
38
spent dina nyieun jenis kanyataanana nu aranjeunna bakal
bagja sareng eusi.
Seueur Anak Indigo sareng Kristal Baru ampir di dieu
titik kasadaran, upami henteu sapinuhna, janten tina In-
sawawa digo-Kristal anu parantos ngalihkeun dina waktos ka nagara ieu.
Theseta ieu mahluk-dinten anyar, tiasa ngaku kecap manusa
inheritances gelic, anu bakal nyiptakeun Bumi Anyar.
Kadé nangtang, dina tahap ieu, yén éta téh penting pisan
jalma anu nyieun transisi kana kasadaran maranéhna angelic
selves, ogé tiasa nyadar kumaha pentingna nyaéta yén manusa sareng
bisa ogé grounded dina dimensi bahan atanapi planes. The
sakabeh point of transisi nyaéta pikeun nyandak Surga ka Bumi, sareng
teu kumalayang dina sababaraha kaayaan paradise anu teu dilambung.
Pikeun Malaikat Asasi Manusa aya pagawean anu bade dipigawé. Nyieun Bumi Anyar
anu bakal mawa Surga ka Bumi. Sarta saprak sawarga teu kitu
loba tempat salaku kaayaan eling, ieu Malaikat Asasi Manusa
kedah dianggo kanggo nyatakeun kaayaan-dimensi nu leuwih gedé tina sadar
ness kana pesawat Bumi. Sakali ieu kahontal, teras planet
budaya bakal birthed anu bakal hormat sakabeh mahluk saperti manifesta-
tah tina Panggih Illahi. Jeung budaya ieu bakal nembongkeun éta
hormat dina karapihan, harmoni sareng kreativitas na.
The Nature of Multi-Dimensionality
Nepi ka ayeuna pang anyarna, sadaya manusa lahir di Bumi lahir
Mahluk Diménsi katilu. Ieu ngandung harti yén maranéhanana éta pinuh
dina pesawat bahan atanapi realm, sarta eling maranéhanana éta
dikonci kana Diménsi Katilu. Aranjeunna fungsina dina munggaran
tilu chakras, anu bahan, emosional sareng méntal.
Dimana aya spiritualitas, biasana ditempokeun dina hiji hal
luar atanapi lian ti normal unggal poe fungsi.
Mahluk Katilu Dimensi anu sadar anjeunna sareng nyalira salaku a
individu misah tur unik. Aya rasa nyata tina
persatuan atanapi oneness tina eling anu mangrupakeun faktor di luhur.
eling mensional. Kusabab ayana rasa ieu,
manusa parantos ngawangun masarakat anu atos kirang nonton nya
nu connectedness antar mahluk na lampah. Jeung kusabab
kurangna kasadaran kana ieu jalma parantos nyiptakeun planét duka
tur sangsara, dimana individu ningali teu kedah janten tanggung jawab
pikeun pikiran, perasaan jeung lampah maranéhanana. Sieun teu salamet
39
dina satingkat individu, kusabab kurangna sumber daya anu dipingpin ku
karanjingan na saimbangna anu kedah kajawab supaya
nyieun imah planet stabil pikeun sadaya manusa.
The Indigo Children anjog kalayan konci kana multi-dimensi-
calungna. Wereta dilahirkeun kana awak Dimensi Katilu, tapi aranjeunna
eling anu efektif dina Dimensi Kaopat sarta ca-
pable pindah kana Kalima. Nalika gelombang ieu Indigo nyingkepkeun
sciousness anjog kana planét dina 1970s mimiti, jalan
dibuka pikeun sakabéh manusa sareng pangeusina sorangan pikeun mindahkeun kana
Kaopat Diménsi.
Di tingkat eling Kaopat Manusa, manusa be-
datangna sadar tina Hukum Universal of Salah, disebutkeun katelah
Kahijian Eling. Hukum ieu nyatakeun yén kami kabéh salah, urang
disambungkeun ku sadayana tur naon mangaruhan salah sahiji urang mangaruhan sadayana
urang. Indigo Barudak nyandak kasadaran ieu dina kasadaran maranéhna
ness, sarta eta ngabalukarkeun aranjeunna janten Galau pikeun loba sabab bakal bakal
dudung Bumi sareng ngeureunkeun manusa tina ngaruksak sareng cecemar
lingkunganana sarta ngaruksak manusa séjénna.
Hukum Hiji ogé nyertakeun paham di Indigo jadi
Sanggen yén kami kabéh sarua, sarta teu saurang ogé anu leuwih gede tinimbang mana
sanésna. Grup eling sareng kasadaran grup ieu
jalur ka lembur pikeun manusa. Urang bakal diajar fungsi ko-op-
eratively jeung hadé sadaya upami urang nyiptakeun Anyar
Bumi anu urang mikahayang.
Indigos hormat nu bakat sareng kamampuan masing-masing individu, tapi
bakat ieu henteu ngadamel naon waé saé tibatan saha ogé.
Antrian ego sareng nyalira-pentingna henteu boga tempat anu nyata dina kahirupan ayeuna
tina hiji indigo.
Nalika kasadaran indigo muka kana Kalima Dimensi,
janten sadar diri salaku panyipta a. Kalima Dimensi
kasadaran mikanyaah ka nyieun. Sakabéh sistem kapercayaan agama sareng
sistem ékonomi di Bumi kiwari mangrupakeun Kalima Dimensi
sanajan ngabentuk kreasi nu urang tahan di tempat ku urang dituluykeun
dukungan bentuk pamikiran ieu. Aranjeunna ngabentuk Diménsi Kalima
grid sabudeureun Bumi. Paling mahluk handap diménsi anu com-
pletely teu terang yen pikiran sarta pola kabiasaan anu
keur dikawasa ti tingkat ieu.
Nalika kasadaran indigo muka kana tingkat ieu, aya sering a
tampikan sadaya sistem kapercayaan sareng eling tina bébas-
40
DOM pikeun nyieun cara pamikiran anyar jeung alternatif
ing. Baé Indigo mibanda misi planet pikeun nyieun
ing na mawa dina cara anyar mikir tur keur Planét
Bumi. Tapi, dina tingkat ieu eling masih paduli
kalawan dualitas tina hadé jeung goréng, nu nangtukeun jenis naon
Sistim anu pangalusna pikeun Bumi. Lengkah saterusna dina eling téh ka
ngalebetkeun luar dualitas sareng kana realm dimana sakabeh katempona
tina gede alus tur keur alus tina gede gede.
Ieu kaayaan maju anu dipikawanoh salaku Sixth Dimensi sadar tina
ness, sareng mangrupakeun real ti Christed Child atanapi Magical Child.
Kabéh Barudak Kristal dilahirkeun kana tingkat kasadaran ieu. Maranehna
gaduh aksés saharita ka aspék gaib tur spiritual tina
saha aranjeunna, sareng tiasa nyampur imajinasi jeung ciptaan di
cara hebat tur joyous. Mun aranjeunna kenca pikeun devic- sorangan
es, maranéhna bakal geuwat nyieun planét sakti. Tapi, aranjeunna
masih kedah nungkulan sadar tina Dimensi Katilu Katilu
ness, sarta aranjeunna bajoang jeung pola sarta paripolah anu
aranjeunna neangan di dieu.
Nalika hiji eling indigo sawawa ngajadikeun shift ka
Kaayaan kristal atanapi kasadaran éta, aranjeunna asup kana Kagenep Diménsi
kasadaran tur cikal Kristus eling. Reta sipatna deui
birthed, dina eling, salaku anak Christed atanapi gaib. With
ieu asalna kasadaran ngeunaan playfulness hirup, sareng antrian
Roh ngaliwatan manusa pangeusina ieu. Lajeng sadayana hirup anu
katempona gaib sareng rahayu, sareng sadaya hirup diarahkeun sareng ad-
vanced ngaliwatan karya sumanget. Dina tahap ieu, mahluk anu teu
derstands prinsip nyerah kana aliran gede
gelombang évolusionér, masih nganggo hak-hak pikeun janten pituah
ator dina tingkat individu.
The eling Crystal, nalika eta geus dewasa cukup di ieu
tingkat, lajeng tiasa ngalih kana tingkat Katujuh Préparasi, dimana
kasadaran ngabuka onto alam misi spiritual tina
ayeuna. Dewasa Kristal atanapi Christed di tingkat ieu siap dianggo
dina misi planet salaku pamangku con- dimensi anu leuwih luhur
sciousness ka batur. Karya tiasa ngalibetkeun pangajaran sareng waras
ing dina skala grand, atawa ngan saukur bisa jadi kudu mawa énergi di
médan auric supados batur tiasa ngaksés ngageterna luhur
dina jalur Ascension kaluhur sorangan.
The Crystal Child sareng Dewasa kiwari nyandak poténsi pikeun muka
pinuh ka tingkat kasalapan atanapi Eling Full Kristus. Ieu in-
perusahaan pausahaan kadalapan-tingkat, atanapi tingkat Archetypal, dimana dina
41
Waluya gaduh kontrol pinuh kana carita kahirupan maranéhanana di bumi, jeung
Tingkat kasalapan, dimana mahluk nganggap tanggungjawab pinuh pikeun
stewardship of Planét Bumi.
Poténsi lajeng aya pikeun mahluk pikeun neraskeun
ney ka tingkat kasapuluh, dimana ka mahluk aksés na Solar nya
Tanggung jawab sistem; tingkat Sawala, dimana di Galactic
tingkat eling anu diaksés sareng tungtungna tingkat T-12,
di mana Gold Ray di Universal Eling-inawurasi
éta mahluk salaku Full Universal mahluk. Tilu belas tingkat wawakil
ngirim ka Master, anu asup kana Misteri Illahi salaku pinuh
narik sadar tina Panggih Kreatif Illahi.
Hiji Evolutionary kabisat
Salaku bisa ditempo ti sawala di luhur, indigo-Crystal
petualangan ngagambarkeun kabisat évolusionér badag pikeun manusa
jenis. Ieu mimitina kabisat penting pisan dina eling, canggih
dina kelir auric sareng aksés ka lapisan multi-dimensi
kasadaran dina individu.
Tapi, naon anu manifest dina awak halus atanapi spiritual kedah
pamustunganana nyieun sorangan mendak dina pesawat fisik atanapi Bumi
awak unggal individu. Sarta pamustunganana, dina awak fisik
planét sorangan. Indigo sareng Crystal Barudak déwasa téh
bagian integral jeung dinamis tina kabisat évolusionér kana
kahareup anyar jeung emas.
Tingkat luhur eling, kasadaran antarélék
edah ngeunaan sagala hal sareng kahayang pikeun hiji empowered na cre-
hirup hirup bakal geura-giru jadi karakteristik sadaya manusa pada
Planét Bumi.
42
Bagian Dua
nu Indigo sawawa
ka kiristal pangalaman
The Indigo Barudak aya bagéan utama ieu
shift sareng parobahan dina planét ti 1970s mimiti.
Pisan ayana maranéhanana geus ngabantu méngkolan ka
tingkat luhur résonansi dimensi.
Salaku beuki loba geus incarnated, kemungkinan pikeun tumuwuh
tur parobahan dina populasi sawawa Bumi parantos gancangan
tifold.
Salah sahiji aspék utama misi indigo nya éta awaken salaku
seueur jalma tiasa waé pikeun pasipatan anu leres maranéhanana salaku Malaikat Manusa.
Ieu sering dilakukeun ngaliwatan kalungguhan salaku busters sistem sareng masing-masing
panolakan pikeun nampa naon. Tapi dina tingkat anu leuwih lemah lembut, Indigos ogé
tahan frékuénsi atawa eling anu tangtu anu aya di
Kaopat sarta Kalima Dimensi. Frékuénsi ieu, sakumaha eta grounded on
pangeusina ngaliwatan lapangan beuki salaku beuki loba Indigos
dilereskeun ka awak, sangkan jalma-jalma pangeusina pangeusina
tumuwuh éksponénsial sarta asupkeun kana tingkat luhur sadar-
ness.
Kajadian Harmonic Convergence of 1987, sakitu legana dilakukeun pos
sible ku frékuénsi diangkat énergi anu kungsi kenalkeun
ku eling Indigo anjog pangeusina dina munggaran
3
4
gelombang tina 1970s.
Ieu sanés nyebutkeun yén Indigos henteu tanggung jawab ka Har-
monic Konvergen. Ieu multidimensial, ko-dijieun
kajadian, nu nandaan timbul pikeun tanggung jawab
keur takdir sorangan jeung masa depan pangeusina maranéhanana. The Indigos
sorangan éta teuing ngora pikeun ngatur acara éta, paling
sahijina keur tentang 17 atanapi 18 wanoh. Tapi con- maranéhna diangkat
sciousness ngayakeun lapangan anu diaktipkeun sawawa dina jalur spiritual kanggo
awaken sarta asupkeun kana poténsi pinuh maranéhanana leuwih gancang ti éta
kantos panginten mungkin tanpa pipilueun tina indigo aya con-
sciousness.
Kituna jiwa Indigo éta kado ti béntang. Maranéhanana datang
ti Pleiades, ti Sirius, ti Arcturus sareng seueur anu sanésna
tempat, mawa sareng aranjeunna hiji gelombang gancangan tur luhur
nergi jiwa pikeun ngagancangkeun proses évolusionér di Bumi kitu
yen manusa bisa nyingkahan énergi pamikiran pamikiran négatip tina
Armageddon anu geus-diprogram dilampahkeunin masif
Parobahan Bumi. Program pre-set ieu tiasa lajeng digantikeun ku
set sejen bentuk pamikiran sareng énergi anu nyababkeun pikeun ngawangun deui
ngeusian pangeusina pikeun wangun anu bakal janten bumi pikeun malaikat manusa,
makhluk anu hayang nahan wadah bahan sareng pangalaman
kahirupan bahan salaku bagian tina évolusi maranéhna lumangsung.
Prosés dina sistim tatasurya sorangan éta ogé optimal pikeun ieu
mecenghulna, sabab ahir jaman sataun 26,000 katelah pra-
cession tina equinoxes éta rék ngahontal, kitu oge sareng
Tungtungna kalénder Maya sareng Mesir. Ieu signified utama a
titik balik dina involusi bisa diaktipkeun dina momen ieu upami
kaayaan éta éta katuhu dina Planét Bumi.
Misi Indigo éta pikeun mastikeun kaayaan anu bener sareng anjeunna
mans bakal nampi gelombang Leuwih luhur Diménsi sabot ditandang,
sareng moal ngidinan ka ngan balik ka katuhu ku aranjeunna. Ku kituna, Indigos geus digawé
hésé pisan ngaktipkeun caah caang anu parantos dilebetkeun-
et ti 1970s na 80s. Pisan ayana diantara urang boga
geus hiji faktor sangkan. Aranjeunna geus ngayakeun urang kana na ngaliwatan
parobahan.
Lajeng sumping ka Kristal Barudak ...
Sabudeureun 1998 gelombang mimiti Crystal Children mimiti sumping.
Ieu nya jiwa antar dimensi anu paling betah dina
44
nu Kagenep Diménsi. Aranjeunna diwanohkeun ka Bumi frekuensi
tina Diménsi Kagenep. Frékuénsi anyar ieu éta hiji gerbong sengit
er tina frékuénsi Cinta Geter ciptaan. Niatna nyaéta
pikeun frékuénsi anyar ieu ngaleupaskeun sareng ngabolaykeun sieun sengit
frékuénsi anu khu di Bumi. Frékuénsi sieun ieu
paling dipikaresep bakal pemicu off skenario Armageddon lamun éta
kénca neruskeun diantara manusa tanpa pipilueun.
Frékuénsi Cinta Vibration ieu dibawa kana Gold Ray, sareng
Barudak Kristal ngenalkeun beuki loba di Gold Emas
kana pangeusina salaku aranjeunna langkung seueur tina aranjeunna anu birthed. Hap-
pened ngaliwatan 2000 mun 2002 sarta terus kana hadir sakumaha
beuki loba anjog.
The Geter Cinta nyaeta intensif kreatif, sareng bakal ganti mahluk
saha kabuka pikeun frékuénsina gancang pisan kana haténa
ruang teras asup kana frékuénsi nu langkung luhur tina Kagenep panggerak
tegangan.
Tapi saha éta siap? Tétéla seueur jalma urang. The Indigos
sempet dipigawé karya maranéhanana ogé, sareng tos dilaksanakeun dina Kaopat sareng Kalima Di-
frékuénsi mensional, ngamungkinkeun para jalma anu lahir salaku
makam Merdian Katilu Biasa pikeun gancang évolusi sareng ngalih kana
nu Kaopat Diménsi.
Kaluar tina parobahan ieu dina eling sumping ajar Ascen-
sion sarta Awak Lampu. Manusa anu disiapkeun kanggo
malah leuwih gancang sareng signifikan shift anu bakal kajadian nalika
Barudak Kristal anjog di sajumlah anu cukup pikeun dimimitian akselerasi-
ing manusa kana widang Kagenep Diménsi tina Ray Emas atanapi
Cinta Geter. Ti dinya kana mahluk Christed maranéhanana atanapi Kristus
Eling.
Prosesna ngahudang sarta ganti pengobatan gancangna dimimitian dina 2001, saperti
panaratas kahiji anu siap mimiti péngkolan gancang. Ieu hiji
percobaan dina évolusi gancang, sarta jalma anu dipingpin jalan éta
catapulted kana prosés gancang tina detoxification tur penyembuhan. Ieu
acara diprosés seueur rébuan taun pikiran toksik na
pola, sareng naek ka tingkat anyar sunda na kreativitas.
Tapi ieu mah henteu transit gampang, sabab leuwih luhur mahluk ieu angkat,
beuki langkung tarik deui turun tina eling koléktif,
(anu ieu masih kénéh sakitu legana kajangkalan dina Kaopat Katilu sareng Handap
Diménsi) ieu atah. Janten, naon ieu dicatet éta rada
ayun ratic antara dimensi anu nyiptakeun teu saimbangna sareng
45
kahariwang dina eta jiwa macul anu ngarah jalan. Pro-
cess éta teu bisa balik, sabab Kristal Barudak diayakeun energi sareng
ditulungan dina sawawa transitioning pikeun manggihan tingkat anyar maranéhanana.
Prosés transisi ieu lumangsung, komo anu parantos dijieun
transisi masih kedah dianggo kanggo nyepeng tanagaana di na
frékuénsi ngalawan tarikan magnét tina frékuénsi handap
dicekel ku paling populasi. Tapi sakumaha beuki loba transisi,
sareng langkung sareng langkung Barudak Kristal sumping, isu kritis
massa bakal nyieun kantos leuwih gampang pikeun batur sangkan transisi maranéhanana di
Cara gampang.
Bade kana Transisi: Gejala sareng
parasaan
Transisi indigo kana Crystal lumangsung nalika mahluk siap
ninggalkeun Geter Indigo sareng transisi ka luhur, atanapi Kristal,
Tingkat vibrational. Proses ieu henteu dikadalikeun di con-
pikiran scious, atanapi otak ditinggalkeun, tapi diaktipkeun ku jiwa. Iraha
jiwa nu nangtukeun mahluk anu siap, prosesna dimimitian. As
Hasilna, seueur jalma anu ngiringan spiritual henteu tiasa acan
geus merhatikeun, sareng Sabalikna, sababaraha urang anu manggihan
sorangan ngalaman transisi teu mungkin utamana
spiritual di outlook.
Konci di dieu nyaéta jiwa sareng tingkat frékuénsi geter. Iraha
Anjeun siap anjeun bakal transisi, sareng sareng anu langkung seueur jalma
transisi janten gancang sareng gampang.
Tapi aya sababaraha gejala anu parantos milik
ple dina prosés peralihan. Ieu bakal didaptarkeun di dieu pikeun mantuan
jalma anu bisa jadi ngaliwatan prosés ieu pikeun ngarti naon
lumangsung aranjeunna.
Kusabab inténsitas prosésna, seueur jalma ngarasa yén
aranjeunna gering, atanapi gaduh ngarecahna, sareng seueur milarian médis
wakil pikeun panyakit anu gaduh sumber médis katempona. Batur
neangan lega ku keur prescribed anti depressants atanapi ubar keur nengtremkeun,
nu teu boga pangaruh nyata dina prosés.
Kusabab prosés ngawengku detoxification sengit na cleans-
ing tingkat fisik, émosional jeung méntal, dipirig
mindeng ku kahariwang, kacapean sarta depresi, seueur jalma nganggap maranéhna
anu gering, depresi atanapi gaduh abdi Euweuh anu leres, ieu mangrupikeun
46
baha transisi spiritual sengit sareng gancangan anu nempatkeun hébat
stress kana sumberdaya nu mahluk bari.
Ieu gejala transisi anjeun ka
Kristal eling Angel Asasi Manusa.
Aya jalma anu nyaritakeun transisi sacara rélatif
jalan, tapi seueur ngalaman krisis nalika hal ieu kajadian. Ieu
biasana jelema anu dipilih pikeun muka nepi ka luhurna
dimensi er. Pilihan ieu henteu dijieun logis ku rasional
pikiran, tapi rada pilihan jiwa dilakukeun dina respon kana
énergi peralihan Bumi sorangan. Janten, sakapeung a
jalma anu dorong kana parobahan psikologis, émosional sareng ragana
pikeun nu aranjeunna tiasa milarian teu aya logis. Ieu bisa ngabalukarkeun hiji
krisis. Ku pangalaman kuring parantos yén dokter ortodoks sareng
chologists anu sakedik pitulung sabab teu boga pamanggih naon
jalma ngalaman. Nalika tés uih deui négatip, per-
anak sering diaku nyaéta histeris atanapi teu terang atanapi malah
schizophrenic.
Transisi ieu sering kajadian ku jalma-jalma anu ngagaduhan spiri-
jalur tual tur anu dilengkepan hadé pikeun nanganan shifts. Mantenna abdi
rience ogé éta Indigo Anak, euweuh urusan naon anu aya dina kaayaan anjeun
kasadaran spiritual, khususna rentan kana spontan-
ous pangalaman transisi atanapi narabas ka kasadaran
dimensi anu leuwih luhur. Kuring ogé kudu nambahan yén pamakéan nanaon
narkoba, lumayan ilahar dipimilik ku indigo teh
cipitates krisis peralihan ieu sateuacan jalma estu siap
nungkulan épék.
Di handap ieu daptar gejala anu ngalaman dina prosés krés
sis atawa narabas:
• sensitipitas ekstrim ngadadak ka jalma sareng lingkungan. A
jalma anu saméméhna geus resep gaul jeung aktif dumadakan
manggih aranjeunna henteu tiasa nanggung janten dina malang atanapi rame sanés
lingkung.
• Paningkatan pangabisa paranormal sareng kasadarananana. Ieu paling-
sapuluh manifests dina kamampuhan pikeun ampir ngadéngé pikiran jero sareng
perasaan batur. Canta henteu tiasa parantosan upami nyayogikeun éta jalma.
ines yén dulur sejenna ogé tiasa maca pikiran jeung perasaan maranéhanana.
Ogé sensitipitas ekstrim kana énergi négatip environ- tangtu tangtu
ménm atanapi jalma, diantarana henteu mampuh sabar jalma
anu saacanna kungsi nutup.
47
• panik atawa serangan kahariwang. Sensitipitas ngaronjat ieu tiasa mingpin
mun panik serangan atawa serangan kahariwang. Ieu tiasa lumangsung iraha waé,
sanajan jalma anu gugah peuting. Seringna teu aya sah
alesan pikeun serangan, najan jalma sering sering neangan
alesan.
• Zoning atanapi dipasing. Jalma anu ogé bisa manggihan diri
zoning kaluar pikeun période anu lila, ngan badé linggih sareng ngalakukeun
euweuh. Ieu tiasa ngaganggu ka jalma anu parantos ngagaduhan
geus pisan energetic tur aktif. Ieu ngan eling janten sareng
justing mun belanja langkung waktos di dimensi luhur sareng kirang
waktos dina dimensi 3rd na 4th. Patali jeung ieu téh kudu
beristirahat sareng bobo salila jauh leuwih panjang batan anu sanés, sareng slow- umum
ing turun.
• Hariwang obsesip ngeunaan jalma keur ancur sareng
lution, kurangna sumberdaya, mahluk luar angkasa, téhnologi, jeung sajabana). Ieu janten-
ngakibatkeun eling multi-dimensi tiasa ngaksés sadaya tingkat
pikiran grup, kaasup anu bagian anu nyepeng takwa na
kahariwang ngeunaan survival spésiésna. Saprak jalma nu aya
sering paduli survival sorangan, aranjeunna condong nyababkeun
kalayan kieu bagian tina pikiran grup atanapi médan morphogenetic.
• Hiji kedah obsesip pikeun ngarti kana naon anu lumangsung. ieu
bisa ngakibatkeun akal janten overactive jeung jalma anu sieun
aranjeunna kaleungitan akhir atanapi nalangsara ngabedakeun. Ogé sieun
tina gélo sareng teu sanggup Cope jeung kahirupan sapopoe di
kahareup bisa dirasakeun. Sakali deui, psikolog sareng dokter sigana teu tiasa
nawarkeun pitulung.
• Déprési kanggo aya alesan, atanapi aya hubungan sareng kaayaan krisis.
Ieu sering ngan ukur kapadetanna ngabersihan lapisan kunaon-
ergy anu kedah dileupaskeun. Teu perlu ngolah atanapi
relive pangalaman, ngan ngameunangkeun awak rék dipegatkeun énergi.
Gaduh kasabaran sareng prosés sareng terang yén hal éta bakal maot.
• pola bobo kaganggu, sering bangun nepi ka tilu kali dina
wengi, sering ngeunaan 3am. Deui ieu téh ngan eling adapt-
ing ka siklus anyar aktivitas. Eling luhur anu langkung seueur
aktip dina wengi peuting saprak dimensi handap langkung sepi ayeuna.
• Ngarasa ombak tanaga listrik-éndah ngaliwatan awak.
Awak Crystal henteu mirah sénsitip, sareng asa panonpoé sareng tanaga.
Gelombang nar, gelombang kosmis, sareng énergi ti pusat galaktik.
Ilaharna énergi ieu ngabantu dina prosés mundurkeun
48
awak mawa énergi luhur. Diomongkeun ti pangalaman, kuring nyaho
kumaha uncomfortable ieu tiasa. Tapi awak pamustunganana accli-
mates kana kaayaan gelombang énergi ieu. Anjeun meureun bakal mendakan
aranjeunna janten langkung sengit sabudeureun bulan purnama. Cara pangalusna anu abdi gaduh
kapanggih tina kaayaan fénoména ieu nya nuju luar sareng nangtung
tataranjang suku dina taneuh sareng ngabayangkeun énergi ngaliwatan
awak anjeun na kana bumi.
• Sakabeh sauntuyan sensasi fisik sareng pangalaman,
biasana patali detoxification meureun karasaeun. The Crystal awak
nahan henteu racun, tapi ngamungkinkeun sagalana ngaliwatan éta. Kanyataanna
trik ahirna keur Crystal ngan pikeun ngidinan sagalana pikeun
nembus sareng tahan hiji nanaon, anu pamungkas tina de-
tachment. Dina tahap ieu awak kedah ngaleupaskeun taun beracun
runtah, naha fisik, émosional atanapi méntal Pelepasan al-
cara ngaliwatan awak fisik, anu presents gejala sapertos
sakumaha kacapean sengit, otot sareng ngilu gabungan (kalobaannana di hip
jeung tuur), nyeri sirah, (utamana aya di dasar tangkorak), sareng
ngilu beuheung sareng taktak.
• lieur sareng spaciness.Ieu kusabab anjeun di luhur
nagara eling. Anjeun peryogi pikeun ngiringan dina hal ieu
tingkat sareng tinggal grounded dina waktos anu sareng. Sensations ieu
condong ningkat ku flares surya sareng bulan pinuh ogé.
• Ningkat napsu sareng nyimpen beurat. Ieu kusabab
awak butuh jumlah badag énergi pikeun ngawasa proses ieu.
• Kamampuan kanggo ningali dilingkungan kukuran. Maksudna, pikeun jadi sadar
tina jin, devas, ETs sareng malaikat saperti kanyataanana, sareng komunikasi
sareng maranehna. Ieu tiasa pisan pikasieuneun mun jalma-jalma henteu tuduhan-
tomed kana jenis ieu kasadaran dimensi lianna.
Coping kaahlian kanggo Transisi nu
Saran santun anu abdi tiasa masihan anu janten waktos prosés sareng pigawé
teu nolak. Transisi kuring sorangan parantos jalan kanggo ampir tilu
taun. Kuring manggihan konci janten ditampa. Kuring diteundeun hoping I bade
hudang hiji dinten sareng ngarasa normal deui. Ngan ukur nalika kuring ac-
cepted Abdi pernah bakal pernah normal deui sakumaha abdi terang éta, éta kuring
geus hadé sanggup ngarasakeun langkung seueur dina spasi anyar anu sareng
Cope leuwih saé. Teras Anjeun tiasa ngawitan ngajalajah petualangan atanapi
samping positif nagara anyar ieu.
49
Di handap ieu aya sababaraha tips pikeun nungkulan peralihan
ngabahayakeun:
• Kudu dina damai sareng naon anu lumangsung nepi ka mahluk anjeun. anjeun
kenging gelar mahluk Kristal. Istilah anu sanés pikeun ieu janten
ing, nu nujul ka mahluk multidimensional sareng aksés pinuh ka
salapan dimensi, komo meureun tilu belas. Ku pangalaman dina ieu
titikna yén sababaraha urang ngan ukur dibuka pikeun 5D, batur ngaliwat
6D. Upami anjeun nyeluhkeunana kanggo 6D, sigana anjeun bakal diilikan
kasadaran 9D pinuh dina hirup ieu, upami henteu aya di masa depan anu deukeut pisan.
Ta hak husus sarta berkah!
• Kudu ati kana diri anjeun sareng nyuraatan diri anjeun. Ngelingan, salaku
Crystal kabawa anjeun nyandak kasaimbangan anu sarua dina tanaga indung
tur énergi bapana. Indung anu nyarioskeun, nyirorot diri nyalira sareng anjeun
bakal orok lahir, pikeun kanyataanna naon anjeun. Anjeun bakal
peryogi waktos pikeun ningkatkeun kakuatan sareng neuleuman keterampilan en- anyar anjeun.
vironment. Trust penting pisan di dieu. Kuring dijadikeun transisi salaku
tunggal, diri pendukung dina bisnis kuring sorangan kalawan saeutik pisan
sumberdaya. Mah sieun ku kaayaan fisik mah bakal nyegah
kuring ti earning cukup pikeun salamet. Tapi kuring dilaksanakeun sanajan
proses, sareng masih gaduh imah kuring sareng abdi sok ngalaman cukup,
najan aya sababaraha telepon anu langkung seueur.
• Ulah nyandak ubar nanaon nanaon lamun anjeun tiasa ngabantosan. Jelas
lamun anjeun dina ubar pangobatan pikeun anjeun kedah anjeun kedah
neruskeun. Tapi ulah nyandak ubar rekreasi nanaon naon, ieu
bakal nganyenyerikeun masalah sareng anjeun bisa leungit kaluar aya dina
dimensi anu leuwih luhur. Ogé nyobaan Cope tanpa anti-depressants atanapi
ubar keur nengtremkeun, najan, sakali deui, lamun aya di ieu anjeun peryogi
naséhat médis sareng teu kedah ngan eureun aranjeunna. Jalur anu pangalusna pikeun
nyokot nyaéta ngagunakeun ubar homeopathic na naturopathic, sareng abdi gaduh
manggihan yén Kembang Panggih pisan mantuan ogé.
• Ulah aya panongton jeung tempat rame. Kuring geus perfected seni
mingguan hiji jam Blitz balanja miara kabutuhan abdi
samentawis henteu méakkeun seueur teuing di lingkungan lahit sareng toksik.
Saeutik demi saeutik anjeun bakal tiasa nampi sareng langkung langkung paparan
lingkungan ieu. Konci di dieu, tangtosna, nyaéta pikeun nahan anjeun sorangan
karapihan jeung harmoni jadi niatna, supaya henteu kapangaruhan
ku lingkungan, anjeun tiasa mangaruhan lingkungan ku cara positip.
Jalma Crystal sok nahan na mawa énergi positip, tapi
anjeun bakal diajar nganggo eta dina cara anu leres pisan saatos Anjeun gaduh
mangtaun kasaimbangan anjeun sareng sanggup diingkeun ku jalma-jalma deui
kalayan betah.
50
• Cicing grounded sarta dipuseurkeun. Ieu tiasa pisan nangtang pikeun
jalma anu ngaramis kana kasadaran diménsi anu leuwih luhur. Anjeun
bakal sering ngarasa lieur tur dipisah ku. Coba nengetan pinuh
aspék fisik sarta grounded hirup. Konci na didieu téh dibébaskeun
waktos dina latihan, leumpang, kadaharan sareng seni artistik. Entong
méakkeun jam di hareup TV atanapi leungit dina kaulinan komputer. Ieu
ngan bakal ngawula ka ningkatkeun ungroundedness kana.
• Méakkeun saloba waktos salami Anjeun tiasa di luar alam. Anjeun bakal
nyéépkeun waktos sareng hawa sareng cahya panonpoé seger bakal ngabantuan kakuatan-
en awak anyar. Ogé devas aya pikeun ngarojong pro- anjeun
cesses.
• Dahar saukur! Dahar salaku loba sayuran seger sareng buah jéntré.
Kuring geus bébéja ku hidayah nu béas sarta sayuran coklat anu
jenis pangalusna pangan pikeun awak anyar ieu. Tapi langkung anyar kuring gaduh
ngaléngkah ka lauk seger sareng sayuran organik. Abdi mendakan diet ieu
energizing tur saimbang kanggo abdi, tapi saban jalma anu ngajadikeun
transisi antukna kudu mutuskeun kumaha pangan anu paling hadé
pikeun awakna. Naséhat intuitif abdi tuang seger jeung organik upami
bisa. Bakal aya kirang racun pikeun awak anjeun pikeun ngolah. Kumaha-
kantos, indulge cravings anjeun, milik geus ranged ti calamari ka
kueh coklat. Ieu sanés waktos keur diet. Awak anjeun perlu badag
jumlahna anu ngandung gisi pikeun ngalirkeun prosés anjeun
sanajan. Anjeun malah tiasa nyeluh beurat, tapi anjeun kedah nampi
ieu salaku bagian tina transisi.
• Tungtungna - ngagungkeun transisi Anjeun. Anjeun kéngingkeun Ga-
manusa laktat, lengkah saterusna évolusi manusa! Anjeun asup
kana birthright Anjeun.
Wilujeng HOME, Malaikat manusa!
51
Bagian Dua
jadi Torek
Awak Kristal Dewasa
jeung Newnergi anyar
Sakali hiji jalma parantos nyiptakeun alih ti Diilu Katilu
kanyataanana mensional liwat kana kaayaan indigo lajeng
ka kaayaan Kristal, maranéhna bakal manggihan yén hirup pisan differ-
ent. Bab ditulis pikeun mantuan jalma anu aya dina
transisi indigo kana Crystal, sareng ogé jalma anu ngagaduhan
réngsé transisi maranéhanana.
Loba perjuangan pikeun milarian cara pikeun nungkulan cara hirup anyar.
Tombol heula nyaéta ngarti Kristal jalan hirup pohara berbuka-
ent ti jalan Dimensi Katilu Hirup hirup, sareng anjeun moal tiasa
buka hirup saperti anjeun samemehna. Aya perobahan-ati anu tangtu
kedah lumangsung salaku anjeun janten torek dina awak, pikiran sareng sumanget. Anjeun
janten janten lampu sorangan, anjeun nganggap peran sadar anjeun sakumaha
Malaikat Asasi Manusa.
Awak Manusa atawa Awak Kristal nyaéta torek tibatan manusa lami
awak. Carmisi mawa jeung ngirimkeun leuwih cahaya dina frékuénsi anu leuwih luhur.
Transmta ogé ngirimkeun frékuénsi multi-dimensi anu saé pikeun ngabantuan
batur dimimitian transisi maranéhanana ogé. Tapi lamun urang nyarios "torek"
kami moal merta hartosna dina beurat. Seueur Anak Kristal sareng
Dewasa anu cukup padet tur suluh. Ieu ngajaga aranjeunna grounded na
2
5
didieu dina awakna. Cahaya janten kamampuh fisik
Wangun pikeun dikirimkeun sareng ngirimkeun cahaya dina frékuénsi luhur.
Dina ieu bab kuring baris ngabahas kumaha lightness bisa ditembongkeun dina
nu tingkat fisik, émosi / Méntal sareng Spiritual.
The Physical Body
Dina tingkat ieu aya dua aspék anu penting pisan dina
ngajaga kaséhatan tina wahana fisik. Di handap ieu mangrupakeun diet sareng
latihan. Sauran anjeun bakal nyarios yén anjeun henteu kersa latihan,
dina kanyataanana sadaya hayang anjeun saré. Tapi latihan tiasa ngabantosan anjeun
megatkeun liwat ka jalan hirup langkung saimbang.
Diet: Prinsip dahar di Newnergi Anyar nyaéta dahar sakumaha
deukeut ka sumber cahaya jéntré. Ieu ngandung harti dahar luhur
dina ranté dahareun. Utamana kadaharan pabrikna saé saprak tutuwuhan
transmute lampu kana glukosa kanggo konsumsi manusa via pro-
cess fotosintésis. Janten dahar buah sareng sayuran, seger sareng
organik lamun mungkin, leuwih gampang pikeun mastikeun kadaharan fisik anjeun
mangrupakeun sumber hade cahaya.
Kami ogé ogé mendakan yén awak Crystal sigana saé
deal protéin. Tapi ieu kedah protéin protéin sayur lamun
mungkin-legumes, kacang, lentils sarta kacang hayam. Upami anjeun latihan
dahareun ngagabungkeun (ulah gaul protéin sareng karbohidrat) anjeun bakal
panggihan kadaharan ieu cukup gampang dicerna.
Coba mun ngaleungitkeun tina dahareun anjeun kadaharan anu beurat sareng
paéh tina segi nilai cahya, sapertos diolah sareng conve-
pangan nience. Ogé nyingkahan alkohol, manisan, inuman kafein sareng teh
sareng kopi. Inuman kueh cai bersih sareng teas herbal.
Anjeun bakal mendakan pas anjeun langkung kristal kana Crystal anjeun
nangtang, perlu pikeun nyederhanakeun hirup anjeun sareng dahareun anjeun bakal nguatkeun.
Anjeun bakal ngawitan ngarasakeun tuang di tingkat pisan basajan tur terang ieu.
Awak anjeun bakal ngabales ku gaduh langkung energi jeung keur langkung
grounded nalika surges sengit énergi nembus. Ieu
sabab ayeuna bakal kakuatan kakuatan sareng tahan banting
nungkulan énergi frekuensi luhur sakumaha ngaliwatan
awak.
Prinsipna kesederhanaan ogé parantos dikedalkeun ku Crys-
Barudak diri dina bahan saluran. Alsota ogé ngajadikeun
53
rarasaan pikeun milih kadaharan anjeun numutkeun princi- etika jeung moral
ples, sapertos ukur dahar naon anu peryogi, sareng sanés tuang langkung ieu
titik. Ogé milih pangan anu dipelak atanapi tani dina cara anu
saluyu sareng pamahaman anyar anjeun anu inter-disambungkeun
ness ngeunaan sagala hal. Coba ngaleutikan sangsara sareng kapangpaatkeunana
dina ranté dahareun. Ieu meureun sikep leutik dina bagian anjeun, tapi kitu
bakal nyieun hiji pola énergi anu sanésna tiasa nuturkeun.
Hirup séhat hartina sadar tina sadayana anu anjeun badan didamel.
Sadar kumaha ieu diproduksi sareng sadar kumaha cara éta sumping
ka anjeun. Nyieun jinis-pilihan anu sapertos urang dipikahoyong
kaayaan pangeusina sareng sakabeh mahluk sentient anu hirup dina dirina,
sarta kami mikawanoh pilihan individu urang tiasa ngadamel bédana kana
kabeh.
Latihan Ngagunakeun awak fisik anjeun dina latihan ogé im-
portant dina kaayaan Crystal. Kusabab énergi Crystal kitu bub-
kasalahan dina tingkat spiritual na méntal / emosional, awak kedah
dijaga toned jeung séhat.
Anjeun teu tiasa hirup di sirah sareng anjeun ngabayungkeun hirup anjeun di hareupeun TV
Nyetél atanapi komputer. Upami anjeun ngalakukeun hal ieu pisan, teras kedah janten
saimbang ku latihan fisik.
Upami anjeun henteu laksana awak anjeun, kakawasaan énergi Crystal
ngarambat ngaliwatan anjeun bakal mastikeun anjeun jadi katambah
tur kaluar tina touch ku kanyataanana.
Kuring mindeng kudu pituah jalma pikeun ngadamel upaya sadar mun ihruk
giliran awakna sareng ngawitan hadir dina kahirupan sorangan.
Sababaraha urang méakkeun taun dina kaayaan surup ieu kusabab maranéhna
teu sadar yen sadaya anu diperyogikeun nyaéta pikeun nguatkeun fisik
awak janten tiasa taneuh énergi Crystal.
Latihan teu kedah janten frantic atanapi disumputkeun, tiasa janten
sakumaha lampu sakumaha leumpang atanapi ngojay keur satengah jam. Tapi kudu
biasa sareng konsisten.
Pikeun anu leuwih resep minat latihan béda, kuring
nyarankeun sababaraha hal:
• Yoga: ieu paporit abdi sorangan. Yoga mangrupa alus teuing
Cara toning awak sareng mastikeun énérgi anu saé ngalir
engapan. Upami anjeun ningali 20 menit tina yoga sapoé dina bangun,
54
anjeun bakal manggihan béda badag di pangabisa anjeun pikeun nanganan énergi anu luér
tungtutan poé.
• Pilates: A wanda gentler latihan, ogé hadé pikeun fokus dina
intonergi kana awak jeung kaayaan spaciness nu.
• Tai Chi: Ogé saé pikeun nada awak sareng suppleness, sareng pikeun pokus-
nyanyi jeung pindah énergi ngaliwatan awak.
• Leumpang Jiwa: Ieu wangun latihan anu dikembangkeun ku balad
tina milik saha indigo jeung ADHD. Involvesta ngalibatkeun mahluk di alam
sareng sapinuhna nengetan dimana anjeun katut naon anu anjeun katingal. The
Prinsip nyaéta pikeun nyandak jiwa anjeun kanggo leumpang jeung mawa awak anjeun sapanjang.
Notta henteu ngeunaan gerak jarak hébat atanapi digawé bésang, tapi
ngeunaan ayana dina momen sareng nengetan naon anu hap-
pening sabudeureun anjeun. Aya di aliran momen. Ieu mangrupa
Cara anu saé pikeun mastikeun yén anjeun tetep museur dina awak anjeun sareng
grounded tur tenang.
Awak Emosi / Méntal
Nalika urang ngalih langkung seueur kana Energies Anyar, urut cara hirup urang
geus crumbling jauh. Kami jadi sadar yen seueur naon
urang dianggap salawasna bakal aya, teu langkung. Kami ningali
nu ilusi urang nyiptakeun cara hirup baheula urang, sareng urang gerakan tina
ing jauh ti aranjeunna sareng kana kabebasan.
Nalika kami ngalakukeun ieu, urang sering ngalaman sedih sareng rugi salaku urang ngantep
balik tina hal anu éta museur kana kahirupan urang. Jeung urang ngalaman
gejala depresi sarta kahariwang.
Sarua, rusuhna di sakumna kami ngasorkeun salaku jalma-jalma tetep
unawakened janten beuki loba bingung tur mamang.
Sawatara jalma Crystal peka sieun sieun anu kaserang kieu, sareng tiasa waé
nyokot éta sareng kapangaruhan ku inténsitasna.
Kami nuju dilatih ku Ruh pikeun aya atanapi janten dina jalan anyar.
Ata mangrupakeun cara kapercayaan sareng kapercayaan lengkep
jeung realm Angelic. Jeung cara ngaleupaskeun kabutuhan ego keur
jadi di kontrol.
Urang kudu Let Go sareng Anggap Alloh, sakumaha parantos nyarios.
55
Ieu hese pikeun seueur urang, tapi beuki anjeun ngalawan
robah beuki hésé maranehna jadi. Beuki anjeun ngidinan
parobahan, beuki lila aranjeunna condong ngalir.
Salaku mahluk Crystal kami kedah latihan kabiasaan satuju jeung
pamikiran sadar. Ieu ngandung harti hirup langsung dina awak nu awak atanapi
cara scious. Urang kudu sadar naon anu urang mikir, lakukeun
jeung nyarios iraha wae diberekeun kumaha cara ieu mangaruhan duanana sorangan
saha jalma anu sareng saha kami sumping ka kontak.
Jadi loba jelema anu hirup dina moros sareng depresi sarta sieun-ngeusi
nagara. Mahluk Crystal terang yén ieu mangrupikeun patarosan anu didasarkeun kana
sieun. Nalika anjeun kasadaran luhur anjeun, saé pikeun nganyatakeun
naon sabenerna anjeun-cinta, bungah, harmoni jeung perdamaian. Hayu kenca
ence janten rohmat pikeun tiap jalma anu anjeun nepungan. Ngidinan caang
anu aya dina Anjeun pikeun nyenian sieun anu aya di maranéhna.
Pikeun boga fungsi ku cara ieu, urang kedah ngembangkeun méntal sareng émosional
kabiasaan asli tina pamikiran sareng rasa satuju sareng kapercayaan kaeusi.
Mantra pribadi kuring sorangan dicokot tina anu rajapati abad pertengahan anu disebut
Julian ti Norwich, anu salawasna negeskeun éta Sakabéh mangrupikeun ogé
ner mahluk bakal ogé. Ieu pernyataan percanten yén henteu
naon kajadian, aya rencana anu leuwih luhur anu bakal dianggo pikeun
pangluhurna saé. Roleta peran urang pikeun ngidinan rencana anu keur bentang euweuh urusan
naon éta.
Inget ogé anu garis tina Desiderata: Salasa janten anak
Alam Semesta, teu kurang-tangkal na béntang, anjeun gaduh hak
janten ka dieu. Jeung naha atanapi henteu jelas ka anjeun, mamang teu di atoh.
Ayat ieu nuju sareng anu sakuduna.
Tingkat Spiritual
Tangtangan pikeun jalma Crystal ayeuna nyaéta pikeun hirup kabeneran maranéhanana
Spiritualitas multi-dimensi.
Janten cahaya dina haté, pikiran jeung sumanget.
Kanggo janten lampu di Energynergi Anyar, anjeun kedah parantos terang
tur datang ka istilah duanana énergi kalangkang anjeun sareng anu
tina koléktif Asasi Manusa. Pangakuan ieu kedah ogé marengan
panik ku karep jero tur cinta duanana keur diri jeung
séjénna.
56
Mibanda kalangkang anjeun sorangan anjeun tiasa ngartos naha éta
aya pisan sieun di dunya, sarta ogé ngarti kumaha
nahan kalangkang anjeun sorangan anu saimbang tiasa ngabantosan dobih sareng mancarkeun
sieun éta. Unggal individu anu muka haténa jadi asih
tur ngalir dilampahkeun sieun sieun ka dudung eling anu leuwih saé
manusa.
Saatos hirup saluareun sieun, anjeun tiasa hirup langgeng sareng langgeng
sabenerna ngalaman kakawasaan momen Ayeuna. Anjeun bakal ngalir
sarta parobahan jeung aliran gede. Sareng mahluk Crystal mangrupakeun sensi-
tive kana shifts dina énergi, sareng trusts tur ngamungkinkeun sareng mang
facilitates perobahan.
Tungtungna, anu mahluk Crystal terang sadayana tujuan evolu- kami
tion nyaéta pikeun neuleuman saha sareng naon urang sareng tiasa janten.
Kami lampu! SUNDA, EVOLVING AND Growing.
Dina raraga sadayana ngalaman kanyataanana urang kedah janten kreatif
tur playful dina cara nu urang hirup sareng pikir na aya.
Ngalanglang poténsial kreatif kami bakal di petualangan badag salajengna
ngembangkeun eling Kristal!
Pembela Malaikat Asasi Manusa,
nyebarkeun jangjang anjeun sareng
ngidinan diri ngapung!
57
Bagian Dua
Napigasi
Kanyataanana multi-dimensi:
pakakas pikeun Jalan anyar of Living
Salaku Kristal mahluk ngaliwatan prosés ieu transisi sareng
naék kana kanyataanana multi-dimensi, aranjeunna ngaganti
dina awak lampu maranéhanana sarta naek kana cara anyar hirup
jeung mahluk. Maranehna jadi multi-dimensi, sarta sanggup
tina fungsi dina frékuénsi luhur kasadaran anu sadar.
Nalika aranjeunna ngaliwat ka tingkat anyar, seueur diantara aranjeunna
nyungsi diri tanpa alat pikeun ngatur pisan nyata
dilema fisik jeung émosional anu bagian sapopoé
megatkeun-liwat kana hirup multi-dimensi. Easyta henteu gampang. The
déwasa anu nyieun shift téh, dina pangaruh, nyerat naskah
keur batur nuturkeun. Ieu hambalan évolusionér anyar, unggal masing-masing
lengkah ka hareup anu sacara harfiah megatkeun taneuh anyar.
Dina ieu bab, kuring bakal nawiskeun sababaraha alat pikeun ngatur kahirupan sapopoe
a mahluk Kristal.
Jantung nya kenop
Dina rasa anu nyata-pisan, jantung chakra mangrupakeun konci sareng gerbang
mun multi-dimensionality. Lamun jantung teu kabuka, anjeun moal tiasa
sanggup naék kana tingkat luhur tina eling.
8
5
Tilu konci pikeun muka chakra jantung bisa digambarkeun salaku:
• Tuturkeun Passion anjeun: Euweuh anu dikonci kami tina lapak
tari cahaya anu kapanggih dina dimensi anu leuwih luhur
ti sacara normal dina jalan hirup kusabab urang gaduh salawasna
dilakukeun sangkan, atanapi sabab diperkirakeun urang.
Nalika kami sabenerna gratis, kami bisa ngarti kabebasan urang
jeung milih nganyatakeun diri urang ku cara anu resonate sareng
saha urang sabenerna anu.
Kusabab kitu loba urang anu hirup kahirupan biasa, urang sering perlu
nyandak waktos kaluar pikeun manggihan naon karep urang, sateuacan urang tiasa
nuturkeun aranjeunna. Ieu naha seueur jalma anu leupaskeun kaluar tina ca-
reers sareng nyandak waktos kanggo ngartikeun saha aranjeunna sareng kumaha hirup.
The New Earth bakal ngeusi jalma gairah nyiptakeun kabagjaan!
Tapi ieu butuh waktu, jeung urang kedah masihan diri urang sadaya waktos urang
kudu neangan karep urang jeung kabagjaan urang jeung dudung tatu éta
nyegah kami tina janten diri gairah penting urang.
• Ngadangukeun Inner Voice anjeun, Intuisi anjeun: Abdi sering pikir ieu
harti leres tina konsép mulang Dewi, nu
femnergi feminin. Dina kahirupan énergi lami kami, kami diajar ngadangukeun
mun ego urang, kana sora rasional dina indungna. Sora ieu ngawartoskeun kami
mun disregard kabagjaan urang sareng akur kana naon anu dipiharep tina kami, dina
supados pas dina sareng janten aman.
Ironisna, nalika urang ngadangukeun sora jero pangatur Tinggi, urang
sok aman. Tapi urang kudu diajar deui kaahlian ieu sareng kapercayaan
kaahlian ieu. Nalika urang ngidinan sora jero urang janten pituduh kami, mir-
acles bakal kajadian. The Inner Voice nyaeta Dewi dina. Ngidinan
nya mingpin, sareng manehna bakal ditingalikeun anjeun tari cahaya. Teras salajengna
ego / diri rasional anjeun tiasa ngawangun struktur pikeun ngarojong anjeun
kanyataanana anyar. Jang ngalampahkeun ieu kami kudu sadar tina alihan tina kakandungan.
realitas, pikeun aspék kami luhur bakal ngobrol jeung urang dina impian, saatos
jalma séjén, buku, sato atanapi acara dina kahirupan urang. Kami kedah
mimitian maca seratan deui. Keur sadar sadar tina
ripples kanyataanana urang anu gaduh informasi atanapi pesen kanggo kami.
• Praktek kagagas, kasabaran sareng Pamahaman: eta
kalawan jantung anu kabuka daék ngadangukeun batur sareng teu.
derstand yén batur téh eunteung tina kanyataan urang ayeuna. Upami urang tiasa
pindah lulus amarah, Teu Percaya jeung agresi, kana tempat bantahan.
thy sareng pamahaman, urang sabenerna bakal buka chakra jantung.
59
Kenop pikeun nyurtian yén jalma anu séjén nyaéta salasahiji aspék anjeun
jeung kanyataanana anjeun. Kumaha anjeun ngatur na meta pikeun jalma séjén nyaéta
eunteung tina kumaha anjeun ngubaran diri sareng kanyataan anjeun. Nalika anjeun
tiasa ngubaran diri sareng nurturing cinta jeung asih, wungkul
lajeng bakal anjeun tiasa ngubaran batur anu sarua. Janten, janten nanaon
mun anjeun, sareng sésana bakal nuturkeun.
Diomongkeun Kaleresan anjeun, Sambut Kanggo
The Béntang
Nyarios bebeneran urang nyaeta fungsi chakra tikoro séhat. Ieu
nyaeta tangga urang pikeun dimensi luhur. Willta pangidinan urang naek kana
nagara luhur eling tur jieun tumbu antara
frékuénsi luhur sarta realitas bahan urang.
Sering pisan wanda swings sareng spaciness mental nu ngaharepkeun
Jalma ngarasa, nyaéta hasil gancang anu ngahalangan antara dimensi anu mana-mana
henteu aya tangga. Urang sacara harfiah tumiba antara dimensi, sareng ngarasa
exhausted na disorientated. Ngawangun tangga anu tiasa nyandak urang
luhur sareng mawa kami ka handap penting.
Ieu ogé hubungan sareng konsép grounding multi-dimensi
kanyataan. Lamun kami henteu terang kana kami, urang tiasa kaleungitan dina
ngimpi dunya anu henteu mibanda cara anu nyambungkeun ka dunya bahan. The
chakra tikoro nyiptakeun sasak kalima-dimensi anu urang peryogi.
Dua konsep konci didieu nyaeta:
• Emosi kajujuran jeung Mahasiswa ITB: Janten daék nganyatakeun anjeun
perasaan ... sadayana aranjeunna ... teu kaulinan manipulatif atanapi agendas disumputkeun.
Nalika urang jadi langkung seueur sareng parasaan sareng haté urang
chakras kabuka sapinuhna, moal tiasa maénkeun manipulatif
kaulinan atoh. Jalma bakal intuisi-leres ngarti kana motivasi
batur tanpa aranjeunna kantos needing bisa dikedalkeun.
Tumbu ka ieu téh kasadaran diri anjeun. Urang kedah janten sadar
pola sadar manipulasi jeung kontrol, sareng daék
ngaleupaskeun éta pikeun pola langkung sehat ditampa sarta aliran.
Urang kudu daék ngidinan mujijat hirup pikeun kentang
kaluar needing ngadalikeun sareng maksakeun ekspektasi kami on batur atanapi on
acara.
• Nampa Kaleresan Batur: Equallyta sarua pentingna, nalika
ngawangun tangga ieu, pikeun bisa nampi kabeneran batur-
60
kaluar judgment. Urang kedah sabenerna ngadangukeun, nu ditampa atawa fem-
aspék inine tina kalakuan diomongkeun.
Pikeun tangga ieu hiji urang moal bisa ngawangun nyalira. Cota mangrupakeun ko-kreasi
proyek. Urang ngawangun eta kanggo diri urang sorangan, tapi kami diondang batur pikeun ngabagikeunana
sarta dina gilirannana ngawangun ladders keur batur.
Ku cara kieu kami diaktipkeun pikeun ngahontal kana tingkat tingkat langkung luhur.
sciousness salaku grup, nu The Path of volutionvolusi Sadar.
61
Bagian Tilu
Living Cicih ilusi:
Sadar kanyataanana
REATION
C
Salah sahiji hasil utama Transisi Indigo-Crystal,
atawa prosés Ascension, parantos yen manusa tos janten
gun ka awaken dina jumlah badag. Aranjeunna dimimitian
alise maranéhna nyieun realitas sorangan ngaliwatan pikiran maranéhanana
jeung kahayang.
Janten sadar jeung jagjag hartosna janten pinuh sadar
naon pikir anjeun sarta ngalakukeun sepanjang waktos, saprak kualitas Anjeun
pikiran bakal nangtukeun kualitas kanyataanana anjeun.
Manusa sok aya pencipta bebeneran sorangan atanapi
kanyataan. Tapi dina kaayaan pingsan atanapi sare, aranjeunna ngagaduhan
geus unaware bebeneran ieu. Aranjeunna poho saha na
naon aranjeunna. Utamana, anu aranjeunna Birokrat kuat
bentuk pamikiran anu tiasa janten realitas.
Lamun hiji manusa awakens sareng janten sadar, aranjeunna
ogé jadi sadar yen aranjeunna ayeuna jawab henteu ukur
pikeun kanyataanana sorangan, tapi oge kanggo realitas koléktif nu urang
jieun poean pangeusina. Hiji mahluk sadar hirup
2
6
kalawan kasadaran henteu ukur ngeunaan karaharjaan sorangan, tapi ogé
anu sahiji manusa lianna jeung planét sakabéhna.
The Eling koléktif
jeung Lahirna Kanyataanana:
Ilusi ngeunaan Paradigm Old
Manusa anu cicing sagemblengna dina kanyataanana Diménsi Katilu
hirup sareng eling tina kanyataanana anu pisan kawates,
tur dibandingkeun sareng sare atanapi pingsan. Dina ieu
nangtang aranjeunna ngabayangkeun aranjeunna misah, individu asing, sareng
teu bisa ningali manusa disambungkeun mah ngan ukur unggal
lianna, tapi kana planét di mana maranéhna hirup.
Saban manusa hirup nyambung ka unggal manusa sanés
ngaliwatan Eling koléktif sawah. Ieu dibagikeun
Widang énergi dimana sadaya ideu sareng aqidah, baheula, ayeuna
jeung engke, disimpen. Sakabéh manusa gaduh aksés ka ieu, al-
sanajan teu kabeh manusa malah sadar ayana na. Ngan
manusa sadar, sadar jeung hudang ngartos kakuatan dina
realitas erful tina Eling Koléktif, sareng kumaha deui
lates ka tiap salah sahiji urang. Kanyataanana urang dibagikeun dijieun liwat
nu Eling koléktif. Jalma anu sadar sareng
ngahudangkeun bisa sadar langsung langsung énergi jeung gagasan kana
tur ngaliwatan Eling Koléktif, pikeun mempermudah teh
prosés Volutionvolusi Sadar or Ascension nu mawa
parobahan ka Planét ulubiung. Jadi Sadar kanyataanana
panyipta ulubiung nyaéta janten langkung sadar kana perhatosan anjeun sorangan.
notion kana prosés ieu volutionvolusi Sadar.
dina Paradigma Dimensi Katilu Katilu Anyar, manusa
cicing tanpa aya kasadaran tina Sadar koléktif-
nama na kumaha aranjeunna nyumbang kana sagala rupa hirup-
kali.
Manusa 3D boga eling anu linier pisan. Salaku
hasilna, sanggeus sababaraha kahirupan hiji manusa bakal poho kumaha anjeunna
atanapi manehna sempet dijieun dina urut hirupna. Dina parantos re-
ed, bakal ngabayangkeun eta carita kanyataanana naon bae aranjeunna
anu diajarkeun éta leres tur mutlak kukituna dibikeun ka handap
ti sumber nu leuwih luhur.
Tapi, dina kanyataanana, manusa sorangan tos nyiptakeun dewa
sareng malaikat jeung Birokrat jeung naék Masters. Maranéhna nyaéta
saukur aspék urang Eling luhur yén kami en-
63
counter dina waktos anu impian tina Dimensi Tinggi tina kanyataan
ngaleuwihan Diménsi Katilu. Jalma anu journeyed dina
Waktu ngimpi anu katelah nabi, anu ahli, sareng pangajaran.
ers, sarta ajaranana janten Kitab Suci suci sareng maranéhanana
nubuat sareng pangajaran janten bebeneran suci. Dina jangka waktu, anjeunna
mans mimiti revere ajaran ieu sareng aranjeunna poho éta
aranjeunna teuing bisa leumpang di waktos ngimpi jeung mawa deui bebeneran
lamun éta dipikahoyong pisan. Aranjeunna leungit data kanyataan yén kabeneran na
ajaran éta wahyu anu lumangsung, sareng maranehna jadi macét
dina ajaran heubeul sareng versi heubeul tina realitas manusa anu
aranjeunna disebut agama.
Sedih, seueur manusa mimitian masihan kakuatan maranéhanana tandang
ajaran sapertos. Aranjeunna poho saha éta, sareng anu aranjeunna
kagungan kakuatan pikeun nelepon mudik ajaran anyar sareng ideu anyar sakumaha
aranjeunna ngalobaan.
Manusa dimensi katilu janten trapped dina dipikiran
bentuk, pamendak atanapi sistem anu aranjeunna cipta di nyawa.
Calledta nu disebut sistim ieu ageman, ageman, politik, perkebunan
tory, filsafat jeung sajabana, sareng aranjeunna diwenangkeun aranjeunna keur ngarahkeunnana kumaha
kahirupan maranéhanana bakal. Aranjeunna poho yén maranéhna dijieun
bentuk, sareng anu aranjeunna bisa ngarobah éta. Gantina aranjeunna be-
sumping enslaved ka aranjeunna, sareng kitu janten dis empowered na
teu bagja. Ieu nalika Starchildren anu asup,
pikeun mantuan pikeun kaluar tina ieu gagasan sareng pamikiran anu terrenched
bentuk sareng ngidinan pikeun énergi jeung gagasan anyar.
Salah sahiji aspék wangun pamikiran anu disebut ageman, nyaéta
eta nyiptakeun wangun pamikiran global anu kami istilah a Termina-
Program tion. Ieu kapercayaan yen di sawatara titik di
kahareup, masarakat manusa bakal ngalegaan ku cara telenges.
Dina sababaraha skenario, ieu kaasup karuksakan telenges tina
pangeusina. Dina skenario anu sanésna, Allah ngabales dosa
ing manusa pikeun cara jahat jeung loba dosana maranéhanana. Terminasi ieu
Program ieu sacara umum disetel kanggo ahir abad ka-20
tury sareng awal Dua puluh munggaran. Mangsa mana
urang ayeuna.
Starchildren ngabantosan urang hudang gancang, candak
tanggung jawab pikeun kami parantos nyiptakeun, sareng nolak sareng pangénggalan
nempatkeun dina Program Terminasi kalawan naon anu bisa disebut
a Program tuluyan. Aranjeunna mantuan kami pikeun ngaleupaskeun urang
sel tina drama ieu nyiptakeun urang sorangan, sareng ngawitan
ganti deui sareng visi nu Bumi Anyar.
64
Ieu mangrupikeun seratan saluran anu ditampi
ti Barudak Crystal tentang saklar ieu langkung alit
creationtipsi kreasi:
Surat ti Barudak Crystal ka Peo-
ple of Planét Bumi ngaliwatan Celia Fenn
Dear Rahayat Planét Bumi,
Kami, anu Kristal Barudak, sumping diantara anjeun nandatanganan ari
angka cant. Kami geus mantosan pikeun ngabantosan anjeun lahir Anyar
Bumi. Geus waktuna. Tapi bari urang digawé jadi teuas pikeun nahan jeung mawa
dina énergi anyar, kami rék ngarti énergi
dinamika di Bumi dina mangsa kiwari. Jadi loba anjeun meunang-
der naha nanaon henteu kedah gerak deui, sareng kunaon anjeun ngarasa
jadi capé jeung bagja. Anjeun moal tiasa katingalina kanggo nyambung ka anjeun
Panungtun sareng malaikat, sareng anjeun henteu terang jalan pikeun muterna
deui.
Urang rek terang yén jalma anjeun anu Lightwork-
er, sareng mahluk indigo-Crystal, gaduh sadayana dipelak incredibly
gancang. Sawatara anjeun parantos dibuka nepi ka janten multi-dimén-
makhluk sional sareng pinuh jagjag. Tumuwuhna gancang ieu tak-
térnol ukuranana pikeun anjeun, sarta kami pangjurung anjeun nuju santai, di ieu
fase anjeun henteu diperyogikeun pisan pikeun tuwuh, salami sapinuhna
sadar naon anu lumangsung di sabudeureun anjeun.
Dina surat ieu kami hayang nerangkeun ka anjeun naon anu lumangsung-
ing ka Bumi dina momen, sarta kumaha kami di dieu pikeun ngabantu
anjeun dina waktos ieu. Nalika beuki loba di kami sumping, janten
leuwih gampang pikeun kami sareng anjeun pikeun nahan énergi a New Earth.
Diprogram keur Dasar-Usaha Leutik? Kami rek ngartos
yén Bumi ieu diprogram keur ngahancurkeun diri dina ieu
waktos.
Ku saha? Muhun, ku anjeun sorangan, sanajan aya kajadian
lila pisan, sareng Anjeun meureun geus poho dina panjang anjeun
perjalanan nitis.
Program pangkuatna anu ngajalankeun ayeuna nyaéta
Christian Armageddon program. Dina Kristen Alkitab eta
geus prophesied yén bakal aya waktos disebut Poé Tukang
lajeng bakal aya perang global final anu bakal mawa hébat
karuksakan, kanyeri, kamiskinan jeung pati.
65
Saterusna aya program sareng kalénder sejenna anu nunjukkeun
yén ieu téh wanci tungtung tungtung sareng umat manusa éta ayeuna
sangsara karuksakan sareng tungtung telenges.
Bagian tina program Kristen jeung New Age ngawengku ar-
nandingan ti hiji planét anu disebut Wormwood atanapi Nibiru, anu badé memicu
cataclysm hébat sareng karuksakan pikeun bangsa manusa.
Program ieu sadayana dumasar kana kapercayaan manusa
dasarna goréng sareng destructive, sareng yén maranéhna bakal pamustunganana
ngancurkeun diri. Ahirna sanggeus janten janten ayeuna!
Kami, anu Kristal Barudak, hoyong anjeun ngartos yén ieu
program mah kedah janten kanyataanna. Maranéhanana henteu datang
ti Sumber Tinggi, aranjeunna asalna tina koléktif anjeun sorangan
Eling.
Anjeun pencipta realitas anjeun sorangan, sareng anjeun gaduh
dijieun program ieu.
Kami, anu Kristal Barudak, geus datang pikeun némbongkeun anjeun waktosna
rék dipegatkeun program ieu anu ngahasilkeun sieun sareng ngagantian
aranjeunna kalayan program anyar pembaharuan jeung rebirth.
Tilu patarosan sareng Perang Bentuk Panginten
Aya tilu patarosan anu hoyong waé kami pikeun ngawérkeun sareng
bahas sareng anjeun:
• Dupi anjeun tiasa ngarti yén program ieu nu diayakeun
jeung sieun henteu kabeneran anu teu dilawan? Maranéhanana henteu deui deui
tibatan bentuk pamikiran anu miboga kakuatan ku keur fed
énergi leuwih seueur rébuan taun.
• Dupi anjeun ngartos yen bentuk pamikiran ieu ngajalankeun
sareng ngadalikeun anjeun?
• Dupi anjeun ngartos yen anjeun nyiptakeun bentuk pamikiran ieu
jeung nu bisa ngarobah éta?
Dina waktos pisan ieu, aya perang anu dibeluhkeun duka pisan
tingkat di Eling koléktif anjeun antara lami
bentuk panginten terminasi, sarta bentuk pamikiran anyar
rebirth jeung pembaharuan.
66
Upami anjeun parantos ditinggalkeun ka alat Anjeun sorangan, anjeun bakal masalah
ably tos kahontal dina ahir pangeusina pangeusina ku ayeuna.
Tapi aya jalma di antara anjeun anu ti-mana anu didagokeun ku anjeun un-
derstand yén ieu mah teu perlu. Sareng pitulung ieu dikirim,
ngaliwatan jiwa canggih tina Starchildren, anu ngalakukeunana
mantuan Anjeun pikeun nolak frékuénsi terminasi ieu anu eupan
sieun, sareng ganti deui ku frékuénsi kreatif dumasar kana asih.
The New Bumi henteu kedah lahir tina karuksakan
jeung sieun, éta tiasa janten progression damai nu salah jalan
tina mahluk anu diganti ku nu sejen. Kami, anu Kristal Barudak,
geus datangna pikeun mastikeun yén ieu tiasa kitu.
Tungtung sanes hiji dilawananan
Nepi ka ayeuna aya seueur manusa awak-planét
anu ngarti yén ageman mangrupakeun kakuatan kawasa. Agama
tumuwuh nepi sabudeureun kedah manusa ngartos suci
jeung aspék numinous hirup. Mimiti salaku hajatan
hirup manusa jeung hubungan na alam jeung kabéh Éta
Is.
Tapi dumasarna sanésna janten sistem kontrol dumasar kana sieun. Ieu
mimitian ngajarkeun yén anjeun kumaha bae goréng jeung jahat,
na yén hirup di sumanget éta sangkan leuwih hadé batan hirup dina manusa
awak. Sahingga anjeun mimitian henteu sugema
hirup bumi, wanting janten dina sumanget rada. Anjeun leungit panahan
kanyataanana fisik jeung bahan anjeun sorangan saprak anjeun kedah ogé
leungit kabagjaan hirup bahan. Anjeun diwenangkeun panyakit sareng pondok
hirup, sabab dina bebeneran anjeun teu hoyong janten di bumi naon
Tambih deui.
Anjeun jadian konsép sapertos dosa sareng karma pikeun ngajelaskeunen
naha hirup memang jadi sesah sareng kunaon anjeun kaseret
di dieu, mun anjeun rada bakal di sumanget. Ieu anjeun nambihkeun
agama anjeun, sareng aranjeunna janten bagian tina sistem kapercayaan anjeun
ngeunaan naha anjeun aya di dieu.
Anjeun ogé mimiti misah ti pangeusina, sareng ningali
pangeusina salaku hargana, sabab teuing éta bahan, sareng anjeun
hirup bahan hina anjeun hina Planét jeung saterusna dimimitian
ningali eta sakumaha gering na dipaké kaluar na perlu terminated
ogé. Sahingga anjeun mimiti nyirian tungtung eta jadi anjeun ngaposkeun
bébaskeun.
67
Tapi ironi téh anjeun pernah trapped. Anjeun miharep janten
di dieu, Anjeun ngan poho kanyataan yén anjeun anjog di bumi sareng
ka ngawartoskeun kumaha goréng anjeun sareng kumaha gering bumi éta.
Geus waktuna pikeun ngawujudkeun carita ieu henteu leres sareng anjeun teu ngalakukeun
peryogi raray tiasa nyertakeun dina sistem kapercayaan ieu.
Mangga ngarti, dear, yen anjeun nyiptakeun agama sareng
kapercayaan agama, sareng yén malaikat jeung mahluk luhur anu
digawé sareng anjeun no langkung ti aspék Tinggi anjeun
Selves dina koléktif. Aranjeunna manifestasi anjeun di
sumanget.
Sawaktos Anjeun nyalurkeun bahan, anjeun nyambung ka
Sumber pangluhurna inpormasi ti koléktif of Planét
Bumi.
Ngartos Roh parantos salawasna mibanda hubungan anu hésé
kalawan manifestasi bahan sarta materiality. Roh teu
salawasna ngarti pangalaman manusa, sareng sawaktos Anjeun de-
cide anu anjeun hoyong janten hungkul hirup bahan sareng pangeusina
sorangan, lajeng malaikat anjeun bakal nulungan anjeun nyetél skenario kieu
dina bentuk pamikiran meh tiasa janten kanyataan.
Ieu naha jadi loba anjeun mendakan pituduh sareng malaikat anjeun
teu nyambung ka anjeun dinten ieu. Yén aspék anjeun
selves ayeuna henteu langkung yakin naon anu dipikahoyong manusa. Ieu
ngantosan ningali naha anjeun bakal milih terminasi, sakaligus asalna
nally rencanana, atanapi naha anjeun bakal milih kanggo tuluyan
program Planét Bumi dina bentuk pembaharuan.
Tapi anjeun kedah mutuskeun anjeun kedah ngadamel-pilihan!
Luhur Aspék nu disebut malaikat tungguan putusan anjeun salaku
ka mana anjeun bakal sareng naon anu anjeun hoyong pikeun pangeusina Anjeun.
Kami di dieu pikeun ngabantosan cukup jalma tiasa nganggo pilihan
pikeun tuluyan. Sareng tiap Anak Kristal Lahir, an-
sora lianna pikeun tuluyan ieu didaptarkeun di koléktif. Kami
hoyong anjeun parantos aya parantos kacukupan
undian ka mangrupakeun sora massa kritis. Ieu bisa nyiptakeun
jalur ka Bumi Anyar, sanajan ayeuna.
Kumaha Bentuk Panginten Ngajalankeun Anjeun
Program program terminasi teu hasil lantaran
68
aya cukup Lampipan sareng Barudak Indigo-Crystal
di dieu pikeun nahan baki.
Tapi urang hoyong anjeun terang yén kacuali henteu dihudangkeun,
program ieu masih bisa ngajalankeun anjeun, aranjeunna ngahasilkeun tangtu
émosi jeung parasaan dirancang pemicu massa asa na
pamustunganana, bunuh diri massal, sabab éta, anjeun saloba manusa
siap ngajalankeun skenario Armageddon ahir anjeun.
Bentuk pamikiran ieu tempatna ngandung Alam Koléktif Asasi Manusa
ness, sareng anu dibéré kakuatan ti ditu. Anjeun tiasa jadi sadar
di antarana dina kahirupan sapopoe anjeun, tapi kusabab urang sadaya con-
nected ngaliwatan grup atawa eling koléktif, ieu
pamendak bakal micu dina pati kami unggal waktos.
Ieu sering sumberna di setrés, ambek jeung asa
nu loba manusa ngarasa ulubiung.
Jalma ngarasa yén aya seueur kanggo pangabutuhna, aranjeunna sieun
panyakit jeung pati, aranjeunna sieun umur heubeul, aranjeunna ngarangna pikeun ngajaga
hubungan sareng umumna exhausted. Aranjeunna perasaan
efek tina program terminasi sakumaha nyebutkeun END.
Entong, teu tungtung. Ieu dina kanyataanana Mimiti Anyar. Kedahna
janten waktos di rejoicing sareng hajatan. Tapi kami ngarti
sabaraha kitu loba anjeun masih berjuang jeung balukar
program terminasi Anjeun.
Tapi ulah ngantep program ieu ngajalankeun anjeun. Anjeun kedah janten
sadar aya masa depan anu beda sareng anjeun tiasa ngadamel béda
pilihan pikeun AYEUNA jeung mangsa nu bakal datang.
Kami hoyong anjeun ngartos Timur Tengah sareng lahirna
tempat seueur bentuk pamikiran ieu, sareng
Wétan Tengah terus tempat jadi tempat dimana ideu ieu
masih ngajalankeun di gaya pinuh. Sawatara anjeun antosan di buruan-waktos
pikeun Perang Dunya Kadua jeung final Armageddon.
Punten ngartos anjeun teu kedah BBM kanyataanana ieu. As
beuki loba jalma nyieun pilihan pikeun dituluykeun, anu
Peryogi pikeun konflik Wétan Tengah bakal ngarobih, sareng bakal
konflik éta sorangan. Konflik éta téh ngan diperlukeun kusabab
program bentuk pamikiran pikeun Armageddon merlukeun eta
jadi.
69
Nyieun Bentuk Panginten Anyar
Kami, anu Kristal Barudak, di dieu pikeun ngabantosan anjeun ngadamel énggal
pikir bentukna dumasar kana kalahiran sareng pembaharuan. Itta meureun
janten prosés lambat, gumantung kana sabaraha urang nyepeng
tanaga jeung sabaraha Barudak Kristal anu lahir, tapi bakalna
sukses. Momen anu parantos parantos lulus.
Urang rék ngelingan sabaraha anjeun ngaliwat jalan.
pertumbuhan spiritual mendous spurt antara 2000 na 2003.
Ieu waktos salami seueur anjeun milih
tuluyan ku ningkatkeun diri anjeun multi-dimensi
fungsi sareng bangun nepi ka saha anjeun sabenerna éta. Tadina
oge waktos nalika urang mimitian sumping di ngaronjatna jumlahna
onta pangeusina pikeun ngabantosan anjeun sareng pipalan anjeun sareng pikeun mastikeun
program tuluyan ieu didaptarkeun na mimiti ngajalankeun
Ning.
Undian anjeun dikémpél, sareng énergi tuluyanana
didaptarkeun. Program terminasi ieu dibatalkeun ku anjeun
usaha. Tapi lingers dina Eling Koléktif liwat
jalma anu masih nyocokeun énergi na ku nyoco agama sareng
sekte anu masih ngalanggan ajaran ieu.
Ayeuna aya ka anjeun, sakumaha Lightworkers, sarta kami, sakumaha Kristal
Barudak, kanggo ngabantosan pikeun ngabantosan visi Bumi Anyar sareng
mantuan prosés kalahiran.
Ieu bakal kajadian, tapi ngan lamun gumantung kana kami, jeung kumaha sing kuat
urang tiasa nahan visi sareng ngidinan program ieu anyar keur ngahasilkeun
ate di Eling koléktif.
Tuluyan nyaeta dina tingkat anu leuwih luhur
Urang ogé hoyong anjeun terang yén jalma anjeun anu geus milih
kanggo skenario tuluyan ogé geus sapuk pikeun ngamutahirkeun
awakna energetic anjeun ka tingkat luhur katelah multi-
dimensi. Seueur anjeun parantos masihan transisi,
sareng seueur langkung anjeun masih kudu ngaliwatan prosés ieu.
Jalma anu geus ngajentrekeun, sareng Kristal Chil-
dren, bakal ngabantuan jalma anu masih kudu nembus
cess.
Proses ieu ngawengku penyembuhan sadaya Kahirupan Kapungkur / Indner Anak anjeun
70
tatu sareng muka nepi widang energetic anjeun ngawengku
sadayana tilu belas chakras umat manusa malaikat Christed janten be-
ing, nu kumaha anu jadi manusa.
Saeutik demi saeutik, Bumi bakal ngeusian mahluk cahaya seueur multi-
Malaikat Asasi Manusa dimensi, sadar saha aranjeunna sareng kunaon
aranjeunna di dieu. Willta bakal hirup sareng haté kabuka sarta bakal babagi
tur bogoh ka sadaya mahluk anu sasama. Aranjeunna baris ngahargaan pangeusina
tur jieun paradise pikeun kaéndahan. Sawarga di Bumi. Henteu
jauh teuing. Kanyataanna éta bakal manifest dina kahirupan anjeun.
Ayeuna teh waktos hese, sabab seueur anjeun duanana sasak
dua realitas, sareng memang, janten sasak nuju nyata.
calung keur loba jalma.
Jalma di Bumi anu milih henteu ngasupkeun kanyataanna anyar
ty sigana bakal hirupna dina jalan normal. Tapi
aranjeunna moal tiasa balik deui ka Bumi, sabab Bumi bakal di
kahareup ngan nampi sababaraha-dimensi Kristal atanapi Christed be-
ings. Jalma anu teu nyieun transisi bakal dileupaskeun
neruskeun évolusi maranéhanana dina sababaraha dunya séjén dimana aranjeunna
bisa neruskeun sareng learning Dimensi Katilu. Bumi henteu
panjang sakola kanggo Diménsi Katilu, peran nu langkung.
Bumi geus naék tur ayeuna sanés emas kanggo Asasi Manusa
Malaikat. Kanyataanana ieu assured. Kami ngajak anjeun pikeun digawe sareng urang
pikeun mantuan dina nyiptakeun Bumi Anyar.
Nyieun Bumi Anyar: pilihan Sadar pikeun
Rebirth sareng Tulisan
Pikeun urutan Bumi Anyar pikeun lahir di eling urang, urang
kedah ngaleupaskeun kapercayaan urang yen "nya kumaha ieu. Henteu aya anu éta
aya dina Bumi dinten ayeuna moal tiasa dirobah. Ku urang. Kami ngan
kudu ngaku kakuatan urang salaku panyipta dina kanyataanana urang sorangan dina or-
der dimimitian pikeun nyiptakeun kanyataanana anyar ieu.
Happenta moal lumangsung sapeuting. Ieu bakal proses lambat dina
nu kami tiasa damel pikeun meunang balik kasaimbangan éléh dina rarancang-
et. Hambalan munggaran urang nyandak arah nyungsi kasaimbangan éta
ngabagéakeun deui Dewi diantara urang. Urang sadar éta
sanggeus rébuan taun patriarchy sareng hirarki agama
gion, urang leungiteun rasa kami anu sareng naon anjeunna. As
manehna balik diantara urang liwat geter tina indigo-Violet
Silver Ray, anu diayakeun ku Starchildren, urang sakali deui mimiti
pikeun muka kana rohang hate mana Dewi diaku.
71
Urang dibuka pikeun hipu, babagi, nurturing, receptivity na
aya saratna. Urang mimitian ningali diri urang sorangan, sakali deui,
salaku bagian tina sakabeh, bagian tina hiji kulawarga anu sanés urang im-
nyapih kulawarga inti, sareng sadaya kulawarga planet éta
kaasup sato, tangkal, tatangkalan, lauk, batu, sagara, sareng lianna
manusa. Kanyataanna, sadaya anu. Urang nempo yén kami kabéh bagian
oneness, sarta urang mimitian ngalih deui ka asih.
Di tempat ieu eling persatuan nyaéta aduk anu munggaran
tina eling Kristus. Loba janten sadar pikeun munggaran
waktos di rébuan taun tugas kana pangeusina. Aranjeunna real-
ized éta henteu ngan di dieu pikeun enrich sorangan, atanapi malah
tumuwuh sorangan. Naon mecenghul éta eling tina
kelompok, babagi, sareng tina komitmen kana hal janten
yond mandiri diri. Tapi, dina waktos anu sareng, komitmen pikeun
kaséhatan sarta karaharjaan tina nyalira salaku ésénsial pikeun kaséhatan
jeung well-mahluk planét ogé.
Cara hirup anyar mimitian muncul. Cara hirup dumasar
di eling ieu tanggung jawab planet. Cara anu
hirup dumasar kana kahirupan basajan tur uncluttered. Kahirupan anu
tenang sareng damai, sareng berbasis sumanget tinimbang mate-
rialisme. Hiji kahirupan di mana pangalaman kaayaanana éta
diukur moal ku sabaraha kabeungharan bahan anjeun tiasa
pikeun ngumpulkeun, tapi rada ku katengtreman jero sareng luar na
cinta nu anjeun tiasa jieun dina kahirupan anjeun. Ata gaya hirup
saluareun ékonomi, dumasar cinta jeung amanat.
Saluran di handap ieu, nampi via Katumbiri Barudak,
ngabantuan nangtukeun naon cara anyar ieu hirup pikeun urang:
Nadya jeung sadulur manusa pangpentingna, kami mawa Anjeun ka waktos ieu
sage tina kabagjaan sareng kakuatan ulubiung, sabab kami ayeuna
mawa énergi anyar anu kuat pikeun pangeusina. Ieu téh pow-
er tina haté, jeung salaku Vénus transits panonpoé anjeun, jalu
jeung énergi awewe nyampur kana prisma cahaya Laskar Pelangi,
sarta kami, dina Barudak Laskar Pelangi, ngawitan ngurutan kakuatan urang
kana eling koléktif.
Surat kami basajan. Merlukeun anjeun, kaldu kokolot urang
mati sareng sadulur, ngadamel shift jero dina cara mikir anjeun
ing, perasaan jeung hirup. Urang rék nyadar yén urang, anu
Starchildren, parantos datang ka pangeusina anjeun di gelombang
nitis ti 1970s. Kami geus datang pikeun némbongkeun
72
anjeun kumaha anjeun parantos bergeser sareng kumaha anjeun peryogi
balik deui ka saimbang supados pangeusina anjeun tiasa balik ka bal-
ance.
Barudak indigo némbongkeun anjeun kumaha kaku sarta henteu saimbang sareng
destructive anjeun geus jadi. The Kristal némbongkeun anjeun kumaha
tutup sarta teu beruleum anjeun, janten, sareng Laskar Pelangi
barudak, aya di dieu pikeun ngajarkeun maneh kumaha muka hate anjeun na
sabenerna ngarasa haté anu hébat anu ketukan di puseur Uni
ayat. Sareng unggal pulsa radian Alam Semesta shimmers
énergi tina Ilahi Rama / Ibu, sareng tiap anjeun
nampi gelombang ieu emas jeung lampu pérak. Gelombang ieu
énergi radian anu kenop pikeun muka haté anjeun ka
kabeneran saha jeung dimana anjeun ayeuna.
Hirup di kaayaanana
Manusa poho kumaha hirup di kaayaanana. Anjeun gaduh
nyiptakeun dunya dimana gagasan anjeun kelimpahan téh bahan
kaleuwihan. Kami hoyong anjeun terang yén ieu moal kitu.
Kelimpahan nyaeta kaayaan jiwa jeung mahluk. Hal ieu dimaksudkeun salaku
contentment sareng perdamaian sareng pangaweruh anu anjeun bakal alami
cara boga cukup. Ista kaayaan anu aman sareng saimbang
yén manifests sakumaha kasaimbangan éksternal di dunya bahan.
Jadi loba anjeun ngagaduhan cukup pikeun minuhan kabutuhan anjeun, tur acan anjeun
masih bagja kusabab ngarasa anjeun kedah gaduh sanés.
Nu kedah gaduh cukup pikeun minuhan kahayang anjeun ogé.
Tapi paling anjeun, ulubiung, anu ditutup pisan ka na
témpél anu anjeun henteu sih terang naon anu anjeun dipikahayang. Anjeun
ngabayangkeun yén kahayang anu kaeusi ngaliwatan manifestasi bahan
tion, sareng memang sakapeung ieu kitu. Tapi mikahayang nyaeta move-
jiwa tina jiwa nuju-explksplorasi diri sareng diri wartoskeun diri,
nyaho diri salaku paningkatan Daya Illahi. Bener
boga saeutik ngalakonan jeung duit atawa possessions bahan. Kahayang aya
petualangan sumanget dumasar kana hiji haté muka.
Anjeun nuju ngadesek ayeuna keur ngaleupaskeun kabutuhan Anjeun kanggo kaleuleuwihan
konsumsi bahan jeung diajar seni hirup langsung.
Sareng ieu, pikeun diajar babagi sumber anjeun. Pikeun leres pisan, ieu
sanés tentang duit, tapi tentang sumberdaya. Sarta pangeusina téh
Sistim dimana sumber kedah saimbang sareng dibagikeun kitu
anu sadayana anu cicing pangeusina bakal dirojong, salaku Cre-
ator intends. Lawta Hukum Universal anu pangeusina ngan bakal ngidinan
73
populasi anu éta tiasa ngadukung. Planét anjeun tiasa ngadukung
unggal manusa, tapi anjeun diri geus nyieun kamiskinan sareng
Panyakit sabab henteu tiasa ngokolakeun sumberdaya anjeun. Anjeun
geus ditutup hate anjeun sareng murag kana sieun, sareng sieun kalahiran
karanjingan sareng amarah. Di planét ieu aya sababaraha anu gaduh hébat
kabeungharan anu aranjeunna moal tiasa nganggo, sareng seueur anu hirup
dina kamiskinan jero tur asa. Geus waktuna bangun sareng muka
hate anjeun. Teu aya anu peryogi hirup di kamiskinan, urang ngulang, éta
pangeusina ngarojong unggal bentuk kahirupan anu milih tingkatan
Ieuh.
Kami, dina Barudak Laskar Pelangi, mawa énergi baki deui.
Babarengan anjeun urang saimbang bumi, sagara sareng
éta langit, sakaligus hate manusa, sareng ngadamel jabatan anu leres
kaayaanana deui.
Kamiskinan atanapi Kesederhanaan
Urang terang yén seueur anjeun nyarios Semesta aya watesna sareng
yén anjeun kedah sadayana ngalaman kaayaanana hébat, hartina
kabeungharan bahan hébat sarta kanyamanan. Ieu teu merta
jadi. Sakabéh peradaban wijaksana anu leumpang planét Anjeun
geus ngarti kudu leumpang enteng kana bumi, kana
ngalakukeun sakumaha saeutik ruksakna jéntré sareng babagi sumberdaya sareng
kabéh mahluk hirup. Aranjeunna geus dipikaharti yén samentawis Uni
Ayat henteu aya ukur dina watesan énérgi, planét mangrupakeun bahan anu kawates
Sistem. Tapi aranjeunna sistem nyalira-renewing, sarta lamun aranjeunna
junun ogé jeung cared pikeun maranéhna bakal neruskeun nyadiakeun keur
sadayana anu cicing dina aranjeunna.
Hirup basajan teu kamiskinan. Pureta murni kasadaran kumaha
Kaputusan anjeun kumaha hirup sareng polah henteu murni pribadi,
tapi mangaruhan sakabeh jalma di sabudeureun anjeun. Lamun meakeun na acquire
ambing, anjeun disturbing kasaimbangan ku cara nyokot langkung ti
anjeun peryogi. Batur bakal kirang ti anu butuh, kusabab a
hukum planet perdana kasaimbangan geus dilanggar. Lamun batur
gaduh kirang, Anjeun bakal kirang sababaraha cara, meureun emosi
atawa sacara rohani. Ieu kumaha saimbangna nyiptakeun kabagjaan,
pikeun sakabéh ngalaman saimbangna, pikeun sakabéh mangrupa bagian ti rencana-
Sistim etary.
Urang ngajak anjeun ngawitan panginten janten nyalira salaku panguatan
zens, moal ngan saukur jadi pangeusi nagara sabagean anjeun.
Anjeun tiasa perhatosan sareng aman sareng waktos waktos, tapi anjeun moal ngalangkungan séhat
jadi sabenerna jadi dugi ka sadaya pangeusina sanggup ngomong ieu leres.
74
Mimiti janten sadar misi anu badé sateuacan
anjeun dilahirkeun, janten Steward pangeusina sareng miara
pangeusina. Pikirkeun dina istilah pangeusina, sareng sanés waé anjeun
sorangan karaharjaan pribadi. For memang, ngan ku sadar
tina well-mahluk planet bisa Anjeun pastikeun yén anjeun bakal nyiptakeun
pribadi well-mahluk pisan. Pikeun dua dilebetkeun, aranjeunna
mangrupakeun bagian tina persatuan anu aya di antara sadaya hal.
The Simple Path of Karep, Kaéndahan sareng Asih
The Laskar Pelangi Barudak datang ngajar anjeun leumpang jalur ieu.
Diajar cinta na bersih diri. Hirup saolah-olah anjeun
berharga. Cherish sareng milarian diri anjeun, pangan hadé
ercise, kali playful sarta cinta. Salaku nu katingali nilai radian ieu
dina diri anjeun, diajar ningali deui dina batur. Kabéh anu nganyatakeun
énergi ketuhanan tina haté universal hébat.
Lamun anjeun peunteun batur anjeun bakal ngarasa pangabutuhna na
perasaan saolah-olah anjeun sorangan, keur memang aranjeunna. Maranehna
mangrupakeun ungkapan tina hiji haté éta ogé ketukan di pusat
planét Anjeun. Sareng éta YOU, sadulur manusa
sadulur.
Sawaktos Anjeun ngarasa kabutuhan batur, bagikeun naon anjeun gaduh.
Ieu meureun bahan, tapi tiasa leres waé tanaga
ing waktu anjeun sareng cinta anjeun, atanapi berkah kasadaran Anjeun
yén anjeun moal deui nyumbang kana sangsara pangeusina
ngaliwatan jahiliah, sieun atanapi karanjingan. Anta mangrupa kasadaran, con-
kasadaran scious yen anjeun lain nyalira nyalira
ual, tapi salah sahiji myriad tina ungkapan ko-nu aya tina ketuhanan
hakekat.
Kantun tapa poean dina sugema, katengtreman, bungah, sareng anu
kabutuhan anjeun anu minuhan. Janten bersyukur sareng ménta anu kieu janten manjangkeun
Ed ka unggal manusa pangeusina. Saterusna hirup dina harmoni, kitu
sajauh anu mungkin pikeun anjeun, sareng pamenta anjeun. Nalika anjeun hirup di
kaayaan ieu kasadaran sareng harmoni, anjeun leumpang
jalur tina kageulisan basajan, integritas jeung cinta.
The New Bumi nyaéta Di dieu, Ayeuna,
Kami Barudak Laskar Pelangi
Hiji seratan sarupa ogé ditampi via Hathors, grup
mahluk feminin naék anu sakali muncul dina Mesir
75
salaku dewi cinta sareng kaendahan. Numutkeun ka mes- maranéhanana
sage, Bumi ayeuna siap naékkeun jalan kageulisan
deui. Aranjeunna ogé, ngantebkeun ieu téh jalur kesederhanaan, sarta
resonates sareng perdamaian jero tinimbang nempokeun luar
kaayaanana sareng hak husus:
Kami mahluk nu katelah Hathors sarta kami salam
kiwari,
Kami hiji balapan naék anu parantos angkat ka vibra anjeun-
médan séwangan pikeun mantuan anjeun sareng prosés pangrajin anjeun sorangan
jeung evolusi. Anjeun tiasa pikir urang salaku sadulur heubeul, pikeun
akta anu naon urang. Kami bagéan ti kulawarga anjeun, sareng urang
girang di unggal hambalan anjeun nyandak kana jalan anjeun Ascension.
Kami nawiskeun saran, dumasar kana pangalaman urang sorangan, acan kami
nyaho pilihan anu sagala Hormat. Anjeun, sabab manusa naék
kana mahluk multi-dimensi, nyaeta jalma anu kedah nyiptakeun
ate jalur ka hareup. Kami ngahargaan anjeun.
Kami di dieu ayeuna utamana pikeun digawekeun ku jalma
katelah Anak Kristal Déwasa, pikeun ngabantosanana sapinuhna
nganyatakeun kado saha aranjeunna janten.
Topik urang ayeuna nyaéta balik deui kageulisan, harmoni sareng cinta
pangeusina. Kami geus damel sareng manusa sateuacan nyangkut
kualitas ieu kana médan vibrational anjeun, kanggo kami master
tina cinta jeung énergi harmonik.
Di Mesir kuno kami muncul minangka Déwi Hator anu
kageulisan sareng asih pribadi, sareng urang digawé ku Egyp-
tians ngaliwatan kerangka ieu. Kusabab anjeun janten
multi-dimensi naék mahluk, urang mikawanoh anjeun salaku
sarua jeung ngajenan Déwi na Déwi dina unggal salasahiji.
Pangeusina ayeuna siap pikeun ngaktipkeun geter sunda, har-
mony sareng kageulisan. Urang damel di sakuliah
trum tina harmonik ieu Semesta. Ulubiung kami museur
dina Sinar Emas sareng magénta. Urang pangjurung Anjeun, kituna, pikeun
kalibet kreativitas anjeun sareng ngawitan ngadamel geter tina
cinta sareng kaendahan dina kahirupan anjeun sorangan. Nyaho yén numutkeun
hukum résonansi, Geter ieu bakal dilegakeun éksponens-
tially sakumaha beuki loba anjeun narékahan pikeun nahan ieu anjeun
Widang énergi pribadi.
76
Anjeun bisa nanyakeun, "Kumaha kuring nyieun kageulisan sareng kaendahan? Kumaha éta
rengse? "
Simkuring ngawaler kalayan maturan anjeun mantra harmonik basajan éta
anjeun bisa ngawitan dianggo kalayan. Ieu gampang émut:
Hirup hirup anjeun sareng Grace, Gratitude, jeung Generosity
Ieu sabenerna mantuan anjeun pikeun ngaksés geter sunda anu sareng
kageulisan.
Grace kaasup karep jeung panghampura.Un-
derstand anjeun sadayana narékahan pikeun kabagjaan sareng parantosan
dina cara individu anjeun, jeung lamun batur nguciwakeun anjeun,
daék ngahampura tur ngaleupaskeun kuciwa anjeun. Hindarkeun
ragrag kana amarah. Upami Sadérék anu, teu nganiloskeun dirina ngan saukur
curhat atanapi leupaskeun anger dina cara aman tur non-destructive
terus balik deui ka jalan sunda jeung kaéndahan sabab muka
sateuacan anjeun.
Hirup hirup anjeun sareng Sukur. Nyaho unggal pangalaman
ngasupkeun médan experiential anjeun kado cinta. Narékahan pikeun ningali
kabéh ngalaman jalan, sarta néangan hadiah. Entong Lebet
kana sieun, nu ngahasilkeun amarah, hanjelu, ngadek sareng ngalepatkeun.
Narékahan rada pikeun tetep dipuseurkeun kana syukur pikeun sagala anu aya
dikirim ka anjeun. Ieu mangrupakeun bagéan tina patrakan anjeun kana kantos langkung leueur
sareng aspék langkung luminous kaéndahan.
Generosity nyaéta konci séjén pikeun geter panginten.
Alam Semesta nyaéta loba pisan sareng berehan. Anjeun peryogi mung
nempo langit dieusi bentang anu peuting, atanapi nyobian cacah
séréal keusik di pantai, terang kelimpahan Universal
hukum. Ngagunakeun sumberdaya anjeun bijaksana sareng sareng asih jeung
sukur, tapi apal kana geter sunda, suplai salawasna
minuhan kabutuhan Anjeun. Anjeun unggal-unggal urang dipikacinta sareng Uni-
Ayat ngarojong anjeun.
Tungtungna, urang ngajak anjeun bogoh sareng miara anjeun
barudak. Geter sunda sami sareng rejoices as
unggal jiwa adi incarnates kana bentuk manusa pikeun ngamimitian
petualangan tina nitis bahan. Urang ngajak anjeun ningali
cinta sareng kaendahan unggal anak anu dibantah ka pangeusina anjeun.
Ngan lamun anjeun tiasa ngalakukeun ieu tiasa sabenerna anjeun nyarios
kapanggih jalur cinta na kageulisan. Closeta caket pisan, anu parantos,
sanajan rusuh nu katingali di ayeuna, anjeun gaduh suku-suku anu leres
77
Bagian Tilu
Henteu kasalahan, No Sieun:
Ngan Cinta
Saluareun Dosa & karma
Sakali mahluk anu awakenedna nangkeup bagian handap
nangtung yén unggal manusa mangrupakeun panyipta, hal
ngawitan mindahkeun sareng ngarobah dina perceptual maranéhanana
dunya. Ngartos anjeun sarta bisa dijadikeun kasadaran sadar.
ator méré Anjeun konci pikeun ningali kumaha sistem kapercayaan anu
sigana unquestionable, nyaeta, dina kanyataanana ngan ukur kreasi atanapi pamikiran
bentuk anu diakukeun otoritas ku jalan diayakeun
seueur rébuan taun.
Mahmos kagagalan ngarti urang parantos nyiptakeun sadaya
anu nyampak dina planét urang. Kami nyiptakeun kayakinan
tems nu nangtukeun tur bentukna kahirupan urang. Salah sahiji primér anu
hadiah ti Starchildren geus megatkeun kami bébas tina be- kami
Sistem lief. Indigo Barudak teu ngagaduhan kasalahan, aranjeunna percaya ka anjeun
janten runtah waktu jeung énergi. Barudak Kristal henteu ngagaduhan sieun,
aranjeunna ngartos kakawasaan nyiptakeun sunda sareng terang sieun
jadi ilusi. Salaku tanaga maranéhna nguatkeun pangeusina kitu
ngabantuan ngaleuleuskeun panahan dua sistim kapercayaan
8
7
ing manusa dina tindakan ngajadikeun babu jeung sieun.
Dosa: Warisan Judeo-Kristen
Kapercayaan dina dosa sareng anu hampas téh, hanjakalna,
tral atanapi kapercayaan inti Kristen tradisional. Kristus nyalira
ngajar jalur sunda jeung panghampura; tapi dina agama
dimekarkeun di hudang ajaran-Na, dosa sareng kasalahan gaduh
jadi mékanisme kontrol sentral.
Doktrin dosa asli nyebutkeun yén manusa asli,
Adam sareng Hawa, ngalakukeun dosa anu ngalawan ka Allah, sareng disababkeun
kabéh turunanana ka ditahirkeun dina dosa ieu, henteu pantes
nagara. Kahirupan maranéhna salaku manusa bakal ngeunaan redeeming
diri jeung, sabab bakal teu tiasa ngalakukeunana,
dosa loba, aranjeunna sadayana bakal diobékeun. Pupusna kurban
Kristus éta katempona konci kana panebusan manusa.
Dina carita ieu saha kami, urang anu dikonci dosa sareng pati,
jeung sia tiasa dilakukeun ngeunaan éta kajaba harepan yén lamun kami
cukup alus kami baris balik ka Surga janten sareng Al-Masih.
Nalika Indigos ngabantosan urang ngahudang, urang sadar carita ieu
dijieun sabab urang ngarasa trapped dina awak bahan urang. Kami
dirasakeun kirang ti mahluk dina realm sumanget. Kami ngarasa henteu pantes
kukituna sahingga dihukum dina sababaraha cara ku dipiceun
ti dunya sumanget.
Urang kaleungitan ningali rencana aslina
Bumi sareng manusa anu bakal janten, dina waktos, Asasi Manusa
Malaikat. Mahluk ieu tiasa janten sémah
sareng perkara dina waktos anu sareng. Kami poho éta hiji marvel-
lous petualangan di ruang jeung waktu, nu urang kagungan joyfully
sukarela. Kami sapuk pikeun ngalegaan frékuénsi kami sareng
jadi bahan, lajeng laun ngangkat eta sangkan bisa
mawa cahaya sareng spiritualitas kana perkara salaku Malaikat Asasi Manusa.
Simkuring hilap Bumi mangrupakeun bumi bumi anu ngémutan anu ngagambarkeun kakuatan
tur kaéndahan Creator na. Simkuring hilap misi kami dibawa
Surga ka Bumi. Salaku urang poho, urang ngarasa ditinggalkeun, sareng janten
gan percanten ka carita anu kami teu loba dosana sareng teu pantes
tur pantes maot.
Nalika Kristus sumping ka pangeusina salaku guru sareng dukun,
tur tahan di eling maju dipikawanoh salaku Kristus
79
Sadar, cara favorit nya ku penyembuhan éta ngomong ka
jalma "Dosa anjeun anu dihampura." Salaku lamun dina pangakuan yén
kapercayaan dina dosa sareng unworthiness, sareng kasalahan eta ngahasilkeun, anu
nyababkeun perdana gering jeung panyakit dina manusa.
Manusa dirancang pikeun ngalaman kahirupan bahan sareng gratis-
DOM, kabagjaan tur syukur. Unggal pangalaman ngawangun dina
saterusna, ngahasilkeun hiji petualangan tina éksplorasi jiwa /
sumanget dina. Konci pikeun hirup cara ieu tanpa kaganggu
sepuh batur, anu disayogikeun ku Yesus nalika kedalna "Naha ka
batur sakumaha anjeun bakal ngalakukeun aranjeunna ka anjeun, "sareng" Cinta anjeun
tatangga salaku diri. "Kalayan filsafat sapertos ieu, kapercayaan dina
dosa mah teu perlu.
Dosa nyaéta konsép anu siap dileupaskeun. Kami siap
nangkeup yén urang dijieun sadayana, sampurna jeung lengkep,
tur bisa hirup kalawan kanyaho ieu asih sareng perdamaian. Urang tiasa
nangkeup pamahaman yén aya hiji rencana ketuhanan jeung
yen sadayana saé sakumaha Alam Semesta unfolds. Peran urang, salaku In-
digo Barudak dipidangkeun kami, nya éta pikeun bentang kahirupan urang sorangan sareng
jadi pangalusna di kami tiasa. Kanyatakeun kado kami ketuhanan
bakat ed sareng kamampuan salaku éksprési gawé sumanget dina
Bumi.
Malaikat manusa teu kedah tina dosa. Aranjeunna neangan rada di
kasampurnaan jeung kageulisan dina manah mahluk.
Karma: Sakola Geus Leuwihna!
Doktrin karma diturunkeun tina wétan filoso-
phies, sareng parantos janten populér di bunderan New Age minangka jalan
dijelaskeun naha hirup jadi hese jeung kunaon hal tangtu
lumangsung urang tangtu.
Reinkarnasi, sedengkeun mimitina bagian ti ajaran Kristen,
dikurunkeun lila pisan tina doktrin Kristen. The East-
ajaran ern tuluy kapendak anu ditampa kalayan jalma
alised yen kami mahluk wates sareng langgeng, tur urang hirup
pikeun leuwih ti ngan hiji hirupna. Kanyataanna kami geus loba
Kahirupan Baheula dina lalampahan panjang kami nitis jeung évolusi
ngaliwatan waktos sareng ruang.
Filsafat Wétan dihijikeun sareng gagasan karma. Sedengkeun
ajar karma dumasar kana gagasan bal- kosmis.
ance atanapi kaadilan di Alam Semesta, sareng pamanggih cukang lantaran na
80
pangaruh, hal eta jadi menyimpang kana kapercayaan yén kahirupan hirup badag
sakola sareng tujuan tina reinkarnasi éta pikeun neuleuman.
Kawas dosa, filsafat ieu diwanohkeun unworthiness. Hal anu goréng
kajadian ka urang sabab urang tadi goréng dina kahirupan kaliwat, sareng
diperlukeun pikeun neuleuman palajaran urang. Lamun kami alus, urang diajar urang
palajaran kukituna ngamajukeun "pikeun tingkat luhur. Upami kami henteu
diajar palajaran urang, kami doomed kana babak sinambung tina
reinkarnasi dina kabayang karma.
Pangajaran ieu téh usaha ngarti sifat evo-
lution ngaliwatan nitis. Tapi, éta ngarobah kahirupan kana sesah
ngagiling, Akın ka sakola, numana kasuksésan atanapi kagagalan nangtukeun
kualitas kahirupan.
Sifat évolusi rohani nyaéta yén kami leres-leres tumuwuh
sareng bentang ti hirupna nepi ka hirupna. Urang, memang, ngawangun
pangalaman sareng paham dikumpulkeun di hirup saméméhna-
kali, sarta kami memang sering kudu mindahkeun sareng ngarobah urang
persepsi.
Ieu prosés asih, sareng urang henteu disandera urang
lampah sareng réaksi saméméhna. Nu disebut karma tiasa dirobah deui
diséwakeun iraha wae liwat cinta. Ieu ukur merlukeun cinta na
ampun pikeun ngaleupaskeun ditahan magnét anu kalangkung aya baheula
rience mungkin gaduh on kami. Lamun kami henteu bogoh sareng ngahampura, teras kami
moal mikat énergi husus pikeun urang dugi ka kami henteu
diséwakeun ditahan na on kami. Mahluk Kristal Awakened ngartos
kedah hirup unggal dintenna sadar, ngaleupaskeun sagala négatip
émosi jeung nahan dulur asih na ampun pisan
kali. Gagasan sareng kabutuhan karma moal aya.
Ilahi atanapi Pipedah sanés kapten, sareng pangeusina
nu disebut Bumi sanés sakola imah kosmis mana manusa
kabeungkeut diajar maranéhanana dugi aranjeunna tiasa lulus.
The Cosmos terus ngembang, sareng salaku évolusi ieu
progresses, urang sadayana datang ka understandings anyar saha jeung
naon urang. Nalika ieu pamendak anyar mecenghul, urang ngijinan
aranjeunna pikeun ngabentuk sareng bentukna urang kana mahluk anyar jeung béda.
Ieu sifat évolusi rohani, saé sareng kabagjaan
prosés anu bisa dipigawe gently sareng ngaliwatan cinta.
Karma geus moal perlu. Geus waktuna ngaleupaskeun éta kana
Kaca di sajarah urang.
81
Padahal, kami ayeuna ngarti anu saterusna lajeng lulus sareng
bade tempat sejenna, anu thrill évolusionér pangbadagna nyaéta pikeun
cicing di dieu sareng ngalaman Bumi minangka tempat asal pikeun
Malaikat Asasi Manusa karek ngalobaan.
Sawarga di Bumi. Balik ka imah kalayan cicing di dieu.
Henteu aya palajaran, anu ngan ukur mekar di pangalaman nganggo urang ngadamel
jeung mesen keur diri urang sorangan dina lalampahan saterusna urang tina bentang.
Cinta, Panghampura, kagagas: Kakuatan tina
Awakened Kristal mahluk
Tanpa dosa, kasalahan, sieun sareng karma pikeun nahan kami balik, kami
bébas ngalaman kahirupan salaku petualangan anu nyalira anu dijieun.
Waktu urang janten Manusa Asasi Manusa, urang janten jelas jelas.
nels pikeun operasi sumanget ngaliwatan jiwa dina urang.
Urang ngarti kakuatan anu gedé-launeun éta
mun urang liwat Roh, sareng bantuan ti indigo
sareng Barudak Kristal anu parantos ngabantosan dina parantos ieu.
sition kana kakuatan.
Cinta konci konci éta. Pangaweruh yén Cosmos nyaéta
benign sareng bantosan, sareng ngabantosan urang dina tumuwuhna urang jeung
unfolding ieu liberating. Urang tiasa nyiptakeun anu mikahayang, sareng
lamun urang nyimpen saluran anu jelas ka Roh, urang tiasa nyiptakeun kajelasan.
Urang kedah salawasna inget prinsip Talagasari jeung One-
ness. Simkuring sanés misah, tapi bagéan sakabéhna,
sarta pilihan jeung kahayang kami kudu ngagambarkeun henteu ngan urang sorangan
pangluhurna alus, tapi ogé hade kuma. Salaku sadar
mahluk, hade pangeusina nyaeta pamikiran mimiti urang, alus
jalma sabudeureun urang salajengna, lajeng alus pribadi urang sorangan.
Panghampura tetep mangrupakeun konci penting pikeun sadar
hirup. Lamun kami aya dina kaayaan panghampura anu sinambung, teras
urang moal ngalaman emosi négatip kasalahan, re-
morse jeung duka. Kami baris nanggungjawaban pikeun kami
jeung naon urang ngalakukeun, tapi urang bakal salawasna meta dina integritas jeung
nu pangluhurna alus. Nalika lampah kami anu pisan ngamotivasi, di dinya
teu butuh nahan atanapi mawa grudges, angers jeung re-
sentments. Urang ngarti yén sadaya urang ngalaman kanggo urang
pangluhurna alus, sareng urang tiasa milarian kado sareng rahmat dina
sadayana urang ngalaman tur ngalaman sareng batur. Sakumaha urang ngaleupaskeun
émosi négatif, urang ngaleupaskeun muatan magnét éta
82
bakal narik pangalaman sarupa urang deui sareng deui.
Kagagas nyaeta tombol katilu. Ieu bisa diartikeun
kasabaran, hormat, discernment, pamahaman sareng sasama
rarasaan. Pamahaman oneness. Ieu bisa ngawengku
ness, tapi henteu meryogikeun kami janten rescuers batur.
Kagagas téh kaayaan anu langkung ti dina kaayaan jaga.
Janten karep kudu di frékuénsi tangtu asih
sareng oneness, ti mana anjeun tiasa ngamotivasi pikeun tangtu
aksi zakat jeung kahadean, upami anjeun pikahoyong. Karep
sorangan teu merlukeun nanaon langkung ti asup kana ieu
Geter sareng frékuénsi Oneness sarta ngarti éta
urang sadaya bagian tina Hiji,
Hawking. Kusabab kami individu, urang bakal rupa-rupa sareng beda
ferent tur tahan pendapat sareng sikep béda. Tapi, ésens-
tially, kami salah, sareng urang bakal diajar neangan sareng mendakan naon
urang bagikeun sareng batur tinimbang dimana kami béda.
Sareng kitu, sakumaha naek Bumi Anyar, cara anyar
hirup jeung mahluk keur ngalahirkeun.
83
Bagian Tilu
The Sacred Dance:
nu kaahlian of Multi-dimensi
Jantung-dipuseurkeun Hubungan
Salah sahiji daérah konci dimana Newnergi Anyar nyaéta
keur langsung dirasakeun nyaéta wewengkon hubungan.
Utamana primér, asih hubungan antara sawawa
najan sakabeh hubungan anu perasaan Energies Anyar sareng
pangjurung pikeun mindahkeun kana arena anyar hatepas.
Jauhna tina bahan anu kuring parantos nampi di jejer ieu
ngaliwatan interaksi sareng sawawa indigo-kristal dina telat maranéhanana
duapuluhan sareng tilu puluh mimiti, anu nuturkeun jiwa-misah na
sions sareng gawe di ulang patterning cinta, hubungan jeung
seksualitas. Ieu mahluk canggih anu Ngajalajah maranéhanana
cara indungna ngeunaan ngabentuk jeung ngajaga hubungan ngan
henteu tiasa dianggo. Aranjeunna ngaléngkah sareng ngalaman
menting kalawan anyar, cara langkung otentik tina keu éta
kabeneran hate tur pikiran maranéhanana.
Reinventing Hubungan: nyungsi Heart-
angkasa
Sateuacan urang nempo cara anyar anu patali, kami kedah sasaran
neuteup deui tingali kumaha hubungan éta ngeunaan saméméhna.
4
8
Dina istilah metafisik, hubungan, sapertos kalolobaan aspék anu sanés
kahirupan dina abad 20th, anu dilakukeun ti handap
tilu chakras.
Ieu ngandung harti yén kalolobaan hubunganna dagangan kaluar
duit (Base chakra), sex (Sacral Chakra) jeung kakuatan (Solar
Plexus Chakra). Naon bae parasaan sareng émosi dibawa
jalma babarengan, aranjeunna dilawan kedah kedah contend kalawan
isu duit, kakuatan sarta kelamin dina dintenna anu patali.
Tangtosna, ieu masih bakal ngaluarkeun kaek kana sababaraha hal, salaku
Hubungan anu grounded, tapi hubungan dina 21st cen-
tury kedah kedah ogé kana asup kana rohang haté atanapi chakra haté,
dimana sumanget jeung jiwa ogé bisa jadi bagian tina hubungan anu
kapal. Hiji bagian sentral jeung penting.
Duit, Séks sareng Kakuatan: Kumaha Usedta Dipaké
Hiji hubungan sawawa utamana, atanapi hubungan asih, bakal ditarima
evitably hartosna dua jalma aub bakal di sababaraha tahap
ngawitan hirup babarengan. Kabutuhan deukeutna sareng para sahabat
ionship mahluk peryogi manusa primér, hubungan asih
mibanda salawasna sareng bakal neruskeun pikeun nganyatakeun diri di co-
habitation na closeness fisik.
Sacara tradisional, perdagangan anu parantos diantara kelamin The
jalu dianggo duit sareng bikangna nuju imah. Ieu
ngamungkinkeun partnership ka nyieun imah sareng mampuh tur
ngajaga naon anu diperlukeun. Kelamin antara aranjeunna ngahasilkeun
kulawarga. Daya parantos parantos diakukeun di
jalu, sabab bagian tina bentuk sosial hirarki patriarki.
The Parobahan
Tapi, perobahan sosial anu kuat mimitian di 20th pertengahan
abad ka-nagara berkembang, dimaksudkan pikeun as-tradisional ieu
sumptions ngeunaan hubungan geus leungit, sanajan
najan seueur urang anu masih kénéh digawé kalayan aranjeunna dina subcon-
tingkat sémia.
Révolusi féminis hartina hartosna awéwé digawé di
sisi imah jadi pakewuh. Karir pikeun awéwé sareng in- dual
datangna partnerships ayeuna ditarima. Ieu nyiptakeun masalah
dina struktur tradisional hubungan, saprak awéwé
ayeuna ogé panyadia duit, sareng dina sababaraha kasus nyadiakeun
leuwih ti lalaki. Kasaimbangan kakuatan ayeuna tos dirobah, siga
85
urang mindahkeun jauh tina model hirarki patali. Henteu aya saurang ogé
sagemblengna yakin kumaha kelamin cocog kana jenis anyar ieu hubungan
kapal.
Naon anu mecenghul tina transisi ieu nyaeta hubungan peringkat-
kapal ayeuna kira dua jalma anu sarua dina pangabisa tur
kakuatan anu utamina neangan sosobatan sareng caket
ness, batan ukur komersil waé dina tingkat fisik.
Cara pikeun ngahontal ieu ngasupkeun kana rohang haté, atanapi
nu chakra jantung, sakumaha lokasi utama hubungan anu.
Sakali ieu kahontal, teras tingkat séjén tiasa negoti-
ated numutkeun kabutuhan unggal pasangan individu.
Heartspace sareng komuni
Heartspace jeung komuni nyaeta dua istilah dibikeun ka kuring
ku Archangel Michael anu nangtukeun jalan anyar anu patali.
Hubunganna kedah janten utamina dina haté.
Ieu ngandung harti kabunuhan sareng perasaan sareng sanggup
Ngajelaskeun parasaan ieu ku cara kreatif sarta ngabuakeun.
Sawatara jalma nganggap yén hal ieu nanggup komunikasi
verbal. Dina sababaraha cara ieu leres. Abdi atos terang awéwé
condong jadi komunkator verbal hadé tina parasaan ti
lalaki. Kumaha sering kuring ngadangu awéwé wadul aranjeunna tiasa
diskusi panjang ngeunaan parasaan maranéhanana jeung kabogoh,
tapi teu jeung lalaki anu penting pikeun aranjeunna? Teu ieu
lalaki mean kudu jadi kawas awéwé jeung ngobrol ngeunaan maranéhanana
rarasaan? Muhun, meureun!
Jigana bakal ngawula ka kami sadayana tebih hadé lamun urang sadar ngawangkong
ngeunaan perasaan henteu hijina jawaban. Justta ngan ngobrol, sareng
condong jadi sirkular, sanajan matak jalma ngarasa ngawangkong
hadé.
Tapi éksprési non-verbal mindeng jauh leuwih penting
dina keu perasaan. Sugan awéwé ayeuna kedah diajar
teknik ekspresi non-lisan atanapi jantung anu dipuseurkeun anu
ngamungkinkeun aranjeunna pikeun connect with mitra maranéhanana.
komuni
komuni mangrupakeun istilah anu ngagaduhan konotatif agama, kabawa
86
patali jeung sacrament pati Kristus sareng ritual of
T dahar peuting Tukang. Tapi naon sigana mah Kristus, éta
urang diajar komunikasi saling ku janten salah
jeung mahluk lianna.
Dina komuni agama, salah sahiji inuman anggur sareng tuang éta
roti anu ngawakilan awak Kristus, sarta janten saurang
Kristus dina momen éta.
Palajaran pikeun urang nyaeta janten jeung batur dina cara sapertos anu
urang tiasa jadi salah sareng aranjeunna. Ngartos aranjeunna sareng janten
sareng maranehna dina cara sapertos nu guaran sareng carita aya
teu penting, ningali hakekat ketuhanan dina jalma atanapi janten-
ing, sareng hayu panggih maranéhna resonate kalawan Hormat, ngarasa maranéhanana
perasaan anjeun pisan kalayan anjeun sénsipin anjeun, sabab kabeneran
aranjeunna sorangan, atanapi eunteung anjeun sorangan.
Nalika urang ngarti baé urang geus dipilih pakaitna
to mangrupakeun bagian tina kami, sarta naon urang ningali aya Sunan Gunung Djati, teras urang
tiasa janten asih jeung cinta ku Sunan Gunung Djati lajeng ku
maranehna. Ti tempat ieu komuni sareng pamahaman kami
tiasa diajar pakaitna jeung ditampa sacara total tina diri urang sorangan sareng tina
séjénna.
kaayaan katarima
Sota kiwari kacida pentingna pikeun tiasa bogoh sareng nampi diri anjeun.
Ngan upami anjeun ditampi tina diri diri bakal leres tiasa
narima jalma anu nyepeng eunteung pikeun anjeun. Upami anjeun
tiasa bogoh ka diri, anjeun bakal tiasa mikacinta sareng janten sareng
maranehna.
Ditampa maksudna tiasa janten sareng jalma anu asih
sareng rahmat, tanpa peryogi ngarobih éta atanapi di antarana
nanaon lian ti naon aranjeunna dina momen éta. Jadi loba
hubungan gagal sabab jalma ningali poténsi sareng murag
bogoh sareng poténsial ka. Ieu dituturkeun ku hanjelu salaku
poténsi, sabab ningali eta, mungkin pernah kabiruyungan.
kreativitas
Di tempat ieu komuni jeung ditampa, hubunganna
kapal bakal condong jadi jero, haneut tur kreatif. Nyaéta
teu aya aturan kanggo kumaha kreativitas dinyatakeun, tiap sababaraha bakal
neangan cara unik sareng individu tina empowering unggal lianna
tur nganyatakeun pertumbuhanana salaku hasil ditampa sacara
87
unggal lianna.
Aspék penting tina hubungan Heartspace nyaéta
mitra bakal parantos ngenalkeun janten janten janten
pangalusna aranjeunna tiasa dina waktu éta. Aranjeunna bakal narékahan pikeun ngaheulaan
mencet anu hadé pangluhurna kanggo diri sareng hubungan ieu,
ti tempat ditampa, rahmat sareng syukur pikeun
jalma anu geus dipilih pikeun nyieun sareng maranehna.
Ti dinya ...
Sakali tempat ieu parantos ngahontal, jalma-jalma anu atos aya
sanggup nyalungkeun kumaha hubungan maranéhanana bakal disalatek,
kumaha aranjeunna bakal saimbang daya, kumaha aranjeunna bakal berinteraksi kelamin-
babaturan deukeut, sareng kumaha peran bakal muterkeun duit dina hubungan maranéhanana
gether.
Hal ieu tiasa disawalakeun, sareng teu dianggap, ti
tempat anu hormat, miara tur cinta.
Pikeun Heartspace, upami tetep kabuka, bakal neruskeun infuse
hubungan jeung énergi ti tingkat Jiwa sarta Roh, en-
suring hubungan tetep tempat kreatif tumuwuhna sarta
cinta.
Ngajajah Kajentaran: Bubuka Jantung-
angkasa
Bumi sakali deui ngalaman akselerasi dina tanaga-Na
gy lapangan dina jalur nya tina Ascension sareng évolusi pribadi. For
urang, salaku manusa di Bumi, ieu nyadiakeun kasempetan séjén
pikeun ngagancangkeun pertumbuhan pribadi urang sorangan. Archangel Michael
mawa urang informasi ieu ngeunaan bubuka urang Heart-
angkasa sareng munculna kana kaaslian pikeun mantuan kami dina ieu
waktos. Kami Nyiapkeun pikeun asup kana alignment pinuh ku kami
awak énergi anyar sareng janten mahluk-dipuseurkeun di Jantung.
The Path to Love: Pareuman Pikiran / Ego
Kompléks sareng Dédéngéan Jantung deui
Dina raraga ngawenangkeun mecenghulna panggih leres anjeun sareng
alam otentik salaku mahluk cinta jeung kreativitas, anjeun peryogi
rék dipegatkeun naon jalan ngalawan realisasi ieu. Anu bagéan tina
anjeun anu percanten ka sieun sareng scarcity sareng kakurangan, sareng dina aban-
88
donasi na tampikan tur nyeri.
Ieu bagian anjeun pikiran akal sareng per-
sonality kompléks, ego teh. Pikiran rasional Anjeun kedah janten
sibuk, sareng bakal tetep ngulang ka anjeun carita sieun sadaya
pikiran séjénna di sabudeureun anjeun, dina televisi, radio, inter-
net sareng dina koran ... dugi ka dipareuman sareng mimiti
ngadangukeun siaran haté anjeun. Jantung anjeun bakal dikirim
Anjeun perasaan asih, katengtreman, sepi, karep sareng accep-
tance. Ayeuna nya éta waktu keur nyocogkeun sareng surat ieu. Ngabejaan ka Anjeun
pikiran eta GSM dirancang pikeun ngabantuan anjeun di bumi, henteu
ngadominasi eta. Pikiran anjeun nyaéta anak sieun, haté anjeun
wijaksana tur asih kokolot. Haté anjeun speaks kabeneran anjeun
jiwa. Leuwih hadé turutan sora tina jiwa anjeun / haté, éta
speaks kalawan Roh jeung dipandu dina Cinta.
Munculna kana Rarasaan na Kaaslian
Nalika anjeun ngadamel switch ieu, anjeun bakal ngawitan ngarasa Tambih deui
tibatan Pikir. Anjeun tiasa ngabayangkeun ieu bakal éndah sareng
ogé kudu. Tapi seueur anjeun parantos repressed
ings saprak anjeun barudak. Kolot anjeun, guru jeung
budaya sacara umum ngawartoskeun anjeun naon anu ngarasa jeung ngarasa, sareng kitu anjeun
dipareuman sora rarasaan otentik anjeun, haté anjeun, sareng re-
dipencet tur nampik parasaan leres anjeun. Kabeneran anjeun aya sababaraha
kumaha teu bener atawa ditarima ku jalma di sabudeureun anjeun.
Sawawa déwasa, seueur anjeun nunut kana kecanduan; narkoba, alco-
hol, nikotin, kadaharan, televisi, karya, baham atanapi malah ageman. Sadayana
cara nyingkahan parasaan sareng kaaslian dina kahadean escap-
isme sareng solusi siap-siap jalma séjén pikeun hirup anjeun.
Sawaktos Anjeun sakali deui ngahurungkeun sora jantung anjeun, anjeun bakal jadi anjeun
nyanghareupan parasaan nyeri anu parantosan repressed keur loba
taun. Sawatara anjeun bisa ngarasa ngarasanana depresi sareng sad-
Anjeun teu bajoang ngarti kunaon anjeun ngarasa cara kieu.
Ieu parasaan otentik, ulah nampik aranjeunna atanapi hakim
maneh sorangan. Pada ngarti jiwa anjeun nanyakeun anjeun resep
nise ieu parasaan pisan lami anu patali jeung inauthenticity na to
mupus aranjeunna.
Prosés clearance nyaéta ngaliwatan hampura sareng ngamungkinkeun
mecenghulna kerentanan na tenderness dina kahirupan anjeun.
Panghampura bakal kajadian nalika anjeun muncul kana karep, pikeun
anjeun bakal ngarti kumaha urang sadaya parantos diajarkeun ka pindah
89
kaluar jantung sareng turutan pikiran salaku téhnik survival.
Jalma anu ngajar urang pikeun ngalakukeun ieu panginten aranjeunna ngalakonan
Hal pangalusna pikeun ngabantosan urang janten nyata sareng rasional. Jadi kami henteu bakal
kedah tahan angers sareng ambek-ambekan ngeunaan jaman baheula
urang ngalih kana rohangan anu anyar sareng kawasa kabebasan
jadi saha urang otentik aya.
Kerentanan na Tenderness: Janten Real
Kami dibawa nepi ka yakin urang kedah atoh dina
der salamet sareng mangtaun cinta sareng ditampa sacara. Jadi urang diajar
mun nindes sagala perasaan anu bisa ngawakilan kalemahan sakumaha
urang ngartos eta. Urang diajar ngaliwatan pilem sareng tele-
opera sinun visi anu cinta ngalibatkeun patah hati, panolakan
sarta abandonment, sareng sakumaha urang ngalaman hal ieu, atanapi
ngabayangkeun urang, kami nutup hate urang sareng sorang angers
sarta nyeri.
Tapi sora leres cinta jeung ditampa sacara saratna nyebutkeun
hal ieu mangrupa ilusi-nyiptakeun akak, sareng urang ngan kedah
asupkeun kana mahluk otentik kami ngalaman supportive
sareng bogoh sadaya-nangkeup anu dikurilingan kami.
Tapi pikeun ngasupkeun Heartspace ieu kami kedah daék sadunya
teu resep. Pikeun némbongkeun batur anu kami sabenerna mangrupakeun sareng percanten aranjeunna
bakal nampa kami. Malah lamun ditampa ieu henteu sumping,
keur otentik jeung akting dina integritas bakal ngaleupaskeun gede pisan
kakuatan dina psyche Anjeun. Ieu bakal ngidinan Anjeun pikeun sabenerna ngarasa real- anjeun
calung sareng meta ti tempat kakuatan batan tiung korban.
Kasesahan tina kerentanan sembereh, rarasaan anu langkung jero
kagagas jeung ditampa sacara, hiji pamahaman anjeun sorangan
kerentanan na batur, ngahasilkeun gentleness sareng kind-
ness tur miara, euweuh urusan naon kaayaan. Dina ieu
tenderness bakal timbul pamahaman leres tina pangalaman éta
tina cinta di puseur sagala hal, jeung unggal pangalaman mangrupakeun
kado sunda sareng tiasa cicing sakumaha sapertos, tanpa amarah atanapi ngadek.
Hentah sareng kerentanan nyadiakeun sasak tina
hiji haté kana sejen tur nyieun rohangan pikeun babagi sareng
tumuwuhna.
Sasak ka Kagaguan Global
Saatos diajar kana ngawasaan parasaan anjeun sorangan liwat
90
kaaslian jeung ditampa éta, anjeun bakal dipenta pikeun
tingkat salajengna. Ieu mangrupa tempat pikeun anjeun bakal ngalaman kasindaran
rarasaan jeung sedih sareng Planét Koléktif Sadar-
ness. Seueur barang Lampu Tukang sareng Alat Crystal ayeuna ngaréaksikeun
nelling nu sedih tina koléktif ngaliwatan awakna di
supados ngabantu pangeusina kanggo ngaleupaskeun émosi ieu.
Sareng unggal Lightworker asup kana Heartspace sorangan
tur mimitian meta tina parasaan-jiwa otot otentik,
lajeng manusa bakal sakali deui inget kumaha cinta.
Anjeun moal pokos hirup sareng anu ayeuna ayeuna, sumur
scramble duit, pangakuan sarta possessions. Anjeun bakal
sakali deui diajar ajén kahirupan manusa, jalma sareng ani-
mals, tutuwuhan sareng pangeusina sorangan.
Anjeun bakal ngartos sakali deui kumaha berharga hal ieu
sabab sabab bakal ningali sakali deui kumaha berharga anjeun.
Nalika anjeun ngeureunkeun ngukur patut anjeun ngaliwatan anjeun
prestasi sareng naon meakeun atanapi acquire, teras anjeun
bakal ngarti anjeun wahana asih, kréatif sareng
ngabagikeun énergi Jiwa anjeun sareng Roh. Anjeun bakal sakali deui
ngawitan bogoh, tari, menyanyian-nyarios janten saéna hirup.
Mangka anjeun bakal pinuh asup kana warisan anjeun salaku manusa
Malaikat, Roh dina Awak Asasi Manusa.
Tari Suci: Cara Anyar pikeun Dijieun Haram
sareng Asih Hubungan keur 21st Century
Salah sahiji daérah paling kapangaruhan ku datangna Kristal
Nergi sareng parangkat ka Multi-Dimensi Hirup, parantos aya
hubungan intim jeung romantis. Loba jelema anu parantosan
riencing patah hati sareng nyeri salami hubungan
peupeus. Atawa aranjeunna manggihan diri nyalira sareng tanpa
pasangan, sanajan kahayang ikhlas janten dina hubungan asih
kapal. Atawa aranjeunna asup kana runtuyan hubungan éta ngan
ulah sigana dianggo, lajeng nyerah sareng leungit minat
sakabeh prosés.
Aya naon?
Naha hubungan dina tekenan ekstrim sapertos di ieu
91
waktos?
Pasti waktos peralihan ieu bakal nalika urang butuh hubunganna
tionships paling?
Nuhun, kami peryogi hubungan, sareng urang bakal gaduh rojongan
urang butuh, malah lamun éta kadang teu ngarasa kawas éta. Tapi rela
tionship mangrupakeun salah sahiji daérah konci dimana gelombang pasang gunung
robah keur paling intensif dirasakeun. Meureun ieu kusabab
peryogi pakaitna, janten dipikacinta sareng katampa nyaéta konci konci anu sapertos-
manusa perlu. Geus jadi tempat-tempat énergi anu pangabutuhna
dileupaskeun pikeun ngawenangkeun bentuk anyar jeung struktur.
The Indigo Children, dina kalungguhan salaku sistim busters
geus instrumental di nulungan initiate shifts ieu, sarta
Barudak Crystal bakal ngabantosan urang kana cara-jalan anu sareng
ing.
Di hudang Barudak Indigo, urang ngalih ti
masyarakat anu ngan ukur narima jalu / awewe rela- monogamous
tionships dina perkawinan, ka masarakat anu langkung disusun
narima rupa-rupa béda hubungan. Pentingna kitu
peryogi pakaitna, lain naon kelamin atanapi kelas atanapi lomba baé
kalayan saha salah ieu anu patali milik. Ieu revolusi anu
geus muka jalan anu saé pisan mikir ngeunaan naon anu patali
tionships téh, naon hartina pakaitna, sarta kumaha urang ngalaksanakeun
hubungan urang.
Cara Tukang Patalina: Hubungan, Arche-
jenis sarta karma
Dina énérgi katilu-dimensi nu lami, hubungan layeut
anu sering dumasar kana atraksi fisik atanapi magnetism. The
Konsép kimia, cinta anu katingal munggaran sareng loba rohangan lianna
konsép mantic fostered ku pilem sajajalan jeung novel éta
gaya motivating. Allta sadayana ngeunaan kumaha anjeun katingali.
Ieu dipirig ku sakabéh industri pikeun mastikeun éta
Anjeun atos nonoman, langsing sareng pikaresepeun sacara séksual
mastikeun yén anjeun bakal narik pasangan merenah. Ieu, nya éta
ngabantah, éta cara alam, sareng anu pilari manusa paling at-
tracted pasangan sarta dihasilkeun gén maranéhanana. Muhun, meureun tiasa
jadi. Tapi hubungan manusa henteu ngan ngeunaan baranahan.
Aranjeunna henteu panjang kedah janten. Aya jalma-jalma di
pangeusina pikeun ngidinan urang ngawitan remodel hubungan salaku ngeunaan
hal lian ti kelamin sareng baranahan.
92
Ogé, nalika dua jalma asup kana perkawinan konvensional,
gaya énergi archetypal sering pisan kuat aranjeunna
ampir dipaksa kana kalungguhan anu ditetepkeun. Loba jelema
anu sumpah aranjeunna pernah bakal mungkas nyimpen ulangan kolotna
pertikahan, tuh ngan éta. Kunaon? Kusabab sanajan hungkul
tahun, impetus archetypal tina sistem nikah, diwangun
nepi leuwih rébuan taun, condong nyokot sareng jieun
kanyataanana teh. Lalaki sareng awewe digolongkeun kana panyadia sareng panawaran
peran, atanapi aranjeunna asupkeun kana kaulinan kakuatan pikeun ningali anu tiasa domi-
Nate sareng saha anu bakal ngalebetkeun. Atawa aranjeunna ulin kaluar korban, abuser,
rescuer dramas. Cukup sering, aranjeunna pola drama ieu dina
model parental maranéhanana.
Pola ieu diajar di budak leutik, sakumaha saurang anak
kolotna di tari maranéhna pikeun hubungan, sareng subcon-
rékaman scious sagala rinci pikeun rujukan ka hareup. Dina basa Meta
Fisika kami sebut kieu kanggo "Drama Anak Anak" sareng disebatkeun
sagala masalah teu ngajawab duanana pangalaman kulawarga, sareng
meureun seueur pangalaman kulawarga hirup kaliwat dimana jiwa
geus maén kaluar kabeh kalungguhan dina drama kulawarga.
Kami parantos diajar ngajelaskeun prosés ieu tina kalungguhan jiwa sakumaha karma,
jeung kami ngabejaan Sunan Gunung Djati kami kudu ngaliwat pangalaman ieu
dina raraga diajar. Mitra dina hubungan anu katingali salaku
eunteung tina isu kami, sareng urang rajin ka dianggo pikeun assimilate
naon diajar meureun aya pikeun urang. Sigana urang ngan saukur
sauran sacara rampi ngahubungkeun supados dituluykeun sareng sup-
diajar ngawarah.
Tapi salah sahiji hal anu Indigo sareng Crystal ngajar urang
éta karma mangrupakeun konsép anu tinggaleun jaman.
Karma réngsé, Réngsé, ngaliwatan, ngaliwatan!
Ieu henteu hartosna anjeun parantos lulus sakola karmic
pikeun jadi mahluk wiser. Ieu sigana hartosna aya no
hal sapertos baé. Ieu sistem-sistem manusa sanés in-
vented pikeun mantuan ngajelaskeun naha sadaya sistem sanésna aranjeunna
geus jadian, diantarana sistem anu disebut pernikahan, éta
uncomfortable sareng kedah janten endured sarta digawé di na
persevered ngaliwatan.
Nalika kami asup kana kaayaan Crystal, urang ngawitan ngartos
lationships téh ngeunaan partnerships kreatif. Areta kabéh
beungkeutan jiwa, ngalaman pangatur sareng diri salaku sejen,
93
na tentang ko-nyieun. Aranjeunna henteu panjara, sareng éta pernah
dimaksudkan pikeun. Aboutta tentang perasaan, keur sanggup bagikeun
sareng komunikasi spéktrum pinuh ku perasaan ka sareng sareng
jalma sejen. Ieu bisa dilakukeun dina parameter tina
asih hubungan parental sareng kulawarga, tapi aya seueur
Cara séjén anu ogé tiasa digali terasrasakeun.
The Multi-Dimensi Hubungan
Bentuk anyar partnership pisan béda. Maranéhna nyaéta
dumasar kana kriteria sareng kabutuhan béda, sareng anu diputerkeun dina
cara béda. Nalika urang janten langkung betah sareng Kristal
nagara, urang baris jadi jauh langkung biasa di anyar ieu
jinis hubungan.
• Jiwa Resonance batan Atraksi fisik
Jalma bakal katarik silih dina multi-dimen-
sional atanapi jiwa tingkat, tinimbang fisik. Nu fisik
masih bakal janten bagian tina hubungan Kristal, tapi moal aya
fokus primér deui.
Beuki seueur jalma milari damang sareng. Naon waé
kapercayaan urang tiasa nahan tentang aya atanapi henteu janten jiwa,
sigana moal katingali aya anu panjang pisan dina kalolobaan jalma nyampur
énergi sareng jiwa cocog. Jeung éta di tingkat tina
jiwa anu kedah kedah résonansi sareng kasaluyuan.
Ieu lain hartosna yén mitra bakal satuju kana
barang. Kanyataanna, lamun maranehna hubungan anu sigana mah henteu
gawe. Rada baris aya kasaimbangan anu séhat pikeun perjanjian
jeung kaayaan teu satuju.
Jalma Crystal beroperasi tina jantung, sareng bakal salawasna aya
rendah pasanganna janten persis saha atanapi naon anjeunna atanapi manehna.
Willta moal peryogi ngarobah jalma atanapi tiasa ngajantenkeun abdi
ter atanapi nyalametkeun aranjeunna atanapi disayogikeun aya. Willta bakal babagi kalawan
aranjeunna sarta ngarojong aranjeunna dina petualangan maranéhanana tumuwuhna na
timer orationksplorasi, sareng nyangka sami dina mulang. Bakal aya
janten hiji sahingga sareng kabebasan anu bakal ngaktipkeun tiap pasangan
tumuwuh tur mekar kana poténsi pinuh maranéhanana dina
hubungan.
• planet Partnerships:
94
Ieu fenomena anu kuring parantos perhatoskeun dina anyar
taun, khususna diantara Indigos di duapuluhan sareng mimiti
tilu puluh. Hubungan anu sering-trans-global atanapi plane-
tary.
Ku aksés gampang urang ayeuna kedah di Internét sareng ka
perjalanan udara, kami geus janten warga global. Urang ayeuna nyandak hawa
pesawat ti buana ka buana kawas urang nganggo kana nyandak beus
kira-kira kota. Kami tiasa ngirimkeun e-mail anu dijawab ku
dina menit atanapi jam, batan nulis surat anu ngalakukeunana
butuh minggu. Kami diaktipkeun pikeun pakaitna pangeusina. As
sadayana jalma Crystal apal, sadaya tanaga asih keur dikirim sabudeureun
pangeusina bakal nyieun wéb asih sareng kabagjaan anu ngan ukur
gaduh hasil positif dina jangka panjang.
Quiteta janten rada normal pikeun jalma pikeun sumber jiwa bagian-
ners ti buana katut nagara sareng. Sejenna magic
tina Internet nya éta kamampuh pikeun ngirimkeun perasaan ogé
gagasan jeung konsép. Deui, sadayana Kristal terang aranjeunna tiasa trans-
mit énergi jantung liwat Internét. Internét ngarupakeun hiji
sistim saraf pikeun planét anu ngirimkeun pesen salaku
impulsi lampu ngaliwatan silikon / chip kristal. Becomingta janten
penyuluhan sumberdaya manusa pikeun netepkeun résonan a
jiwa jeung saha pakaitna.
• Sarua dina Partnership nu: Ngajaga Balance
Dina hubungan multi-dimensi eta penting pisan tetep
kasaimbangan antara mitra. Kedah aya kom-
sarua plete dina hubungan anu. Pola hubungan anu baheula
tina dominasi, kontrol sareng kantétan kudu dileupaskeun.
Upami salah sahiji mitra anu ngadominasi atanapi ngadalikeun kana kaayaan lian, teras janten im-
kasaimbangan anu dijieun anu bakal ngali hubunganna. Hiji-
ger baris hudang sarta éta bakal teu mibanda sumber éksprési, saprak
eta bakal dianggap ieu pola kana hubungan. Di
hubungan Crystal, unggal pasangan sadar jam tangan ka
mastikeun yén maranéhna teu diiséhan teu katerangan sareng teu dis
empower nu séjén. Sabalikna, maranéhanana milarian kagiatan
ing diri jeung pasangan maranéhanana dina cara positif.
Lamun teu aya dominasi hiji ku anu séjén, jeung aya
pikeun ngamungkinkeun naon anu lianna, lajeng teu aya deui.
putra pikeun kabiasaan persetujuan anu nganggo persetujuan anu mindeng waé
tina hubungan énergi heubeul, dimana salah pasangan terus
95
nyiar persetujuan ti lianna. Henteu aya kabutuhan emosi
ness atanapi sieun, ngan ditampa jeung cinta.
Upami hubungan ngarengsekeun tungtung, kedah aya kahayang.
kabutuhan ngantepkeun, sareng teu napel kana éta tinangtu
tionship. Malah hubungan résonant jiwa bisa mungkas nalika
mitra outgrow silih atanapi manggihan kedah ngajajah
saha aranjeunna dina cara sareng arah sejen. Hal anu pangalusna pikeun
sugan aya hayu balik, anu masing-masing masing-masing mitra bageana pikeun anu anyar
jeung énergi béda. Ngidinan sedihna anu dirasakeun nalika
hal ends, tapi ogé antisipasi minangka anu anyar
dimimitian. Komo lamun éta hiji hal téh hiji periode aloneness, saperti
urang saluyukeun sareng jalma anyar anu urang kéngingkeun.
• Ngamungkinkeun Spéktrum Pinuh ku parasaan
Ieu sigana bakal salah sahiji hal anu paling hese kanggo Kami
negotiate dina mangsa nu bakal datang. Jadi loba urang percanten rela alus
tionship nyaéta hiji dimana anjeun salawasna positif, bagja sareng
galumbira. Hiji tempat jalmi sejenna salawasna ngajadikeun anjeun ngarasa
alus ngeunaan diri anjeun. Tapi, dina kaayaan multi-dimensi, re-
lationships téh ngeunaan éksplorasi diri sareng pertumbuhan. Bagian anjeun
pangajén anjeun kedah cantakan anjeun dina ngabantosan anjeun pikeun ngembangkeun,
atawa anjeun bisa jadi kudu tangtangan éta.
Tangtangan ieu tiasa waé maénkeun kaluar anger jeung frustra-
tion, sareng sahingga pasangan ka janten dina émosi ieu sareng
perasaan tanpa perasaan pribadi kaancam, atanapi perasaan anu
Hubungan anu kaancam.
Hubungan multi-dimensi bakal salawasna saimbang
spéktrum pinuh ku perasaan, henteu ngan leuwih positif. The
Tantangan ieu pikeun ngidinan ieu énergi darker sareng nanganan
aranjeunna dina cara kreatif sarta ruku '. Pikeun lamun diatur
leres aranjeunna bakal ngabantosan urang tumuwuh tur ngalaman kantos langkung ti
saha jeung naon kami dina hubungan husus ieu.
Pentingna deui, nya kasaimbangan. Teuing negativity, jeung
Hubunganna bakal ngayunkeun negatip sareng janten vio-.
saum sareng destructive. Teuing positivity, jeung kreatif
tegangan nu nyababkeun kamekaranan masih aya kacamatan sareng ku
Hubungan meureun bakal stagnate.
• The Key Unsur: Komunikasi sareng Co-Create
96
Penting anu penting dicingé dina kénging multi-
Hubungan sional nyaeta aranjeunna utamana petualangan otomatis
orationksplorasi nu urang ngajalajah Sunan Gunung Djati ngaliwatan patali
jeung nyieun kalayan mahluk sejen.
Aya dua unsur konci anu kedah manéh
ent. Tombol heula nyaéta pikeun Komunikasi, dina cara naon baé
jalan pangalusna keur anjeun. Aya sababaraha cara pikeun komunikasi di
hubungan multi-dimensi, ti ngobrol jeung telepathy,
sareng aranjeunna tiasa sadayana diulik sareng maénkeun kalayan kreatif. Tapi
dimana dua urang mayeng komunikasi, aranjeunna
keu diri sarta manggihan diri liwat
naon maranéhna nganyatakeun.
Tombol kadua nyaéta CO-Jieun. Kedah aya alesan pikeun
partnership teh. Babarengan anjeun kudu nyieun hal,
komo lamun ngan ukur spiritual sorangan. Supados hiji
Hubungan multi-dimensi keur berkembang, kedah aya
nempatkeun pikeun sakabéh kreativitas frékuénsi anu éndah pangluhurna
neangan éksprési dina tingkat fisik.
Ieu meureun malah komunikasi kreatif nu kajadian
antara mitra baris ngaktifkeun sareng ngabéréskeun unggal
mitra dina proyék kreatif sorangan. Kreativitas manten
teu boga anu ditepikeun ku cara-silih gumantungkeun, tapi digunakeun salaku
pemberdayaan pikeun proyék-proyék kreatif masing-masing masing-masing
jeung latihan.
Tari Suci: Prinsip Metafisik of Patalina
• Aya seueur mitos kreasi kuna sareng legenda éta
ngabejaan kumaha aslina Gusti-gaya dijieun dua mahluk kaluar tina na
hakekat. Dua mahluk, kahareupna teras nyiptakeun Sadaya
Ista pisan.
Jadi prinsip spiritual dasar pikeun nyiptakeun anu persatuan
(oneness tina sagala rupa nu aya), dualitas (Hiji Ngalanglang sorangan
ngaliwatan tegangan of opposites) jeung multiplicity (repli
kationna tina tari dasarna ieu kreativitas sababaraha kali ngaleutikan
bentuk rumit sarta éndah).
Hubungan ngidinan urang pikeun malik deui yén tari asli na
dua anu dina kanyataanana salah. Gerakan sok to-
wards Ngajalajah harmoni sarta kahijian, teras ngajagaan
ing yén dina kanyataanana aya ogé disharmony tur dualitas sabab
97
dua ayeuna mahluk individu unik. Tapi konci pikeun ieu
Tari anu saimbang sareng ngalir ti persatuan pikeun dualitas jeung deui
deui.
Aya ogé seueur mitos kuno anu nyarios kana aslina
deities nari liwat langit sabab ngabebarkeun
ation di hudang tari maranéhanana. Mitos nu datang ka
pikiran nyaeta tina Siwa na Shakti, anu ngahijikeun sareng tari
ngawakilan rugbi ti maskulin suci sarta feminin
énergi dina tari anu ciptaan lumangsung.
Dina hubungan urang di énergi multi-dimensi anyar,
urang kedah ngartos léngkah tari suci Shi-
va sareng Shakti, upami urang badé réplikasi aranjeunna dina kahirupan urang sorangan.
Tarian mibanda tilu léngkah-gerakan utama atanapi:
• Gerakan anu pangheulana ngaréngkah anu harmonis jeung kahijian.
Dua jalma anu katarik babarengan sareng neangan pikeun manggihan di
kumaha cara aranjeunna sapuk. Ieu gerakan nuju
gaya ketuhanan, atanapi gerakan dua néangan nagara
tina aslina salah. Kusabab gerakan ieu nuju
sulpat, fase ieu hubungan salawasna ecstatic na
galumbira jeung kreatif, salaku dua mahluk tersirkeun aliran lampu
jeung énergi antara aranjeunna. Maranéhanana manggihan masing-masing sareng
manggihan bagian best of diri mirrored dina sejenna dina ieu
bagian tina tari suci.
• Gerakan anu kadua sapertos jauh tina kahijian sareng kana
papisahan.
Hiji janten dua, nu masing-masing misah sareng unik.
Dina ieu tahap hubungan tari dua jalma anu henteu tinggaleun.
nutupan dina cara naon aranjeunna béda. Kusabab tahap ieu
tina hubungan anu jauh tina sumber-leres sareng nuju
pisah sareng dualitas, aya sering anger jeung kahariwang dina
ieu tahap, sareng peryogi exert control dina raraga miara
sameness nu.
Ieu kusabab dina budaya spiritual urang urang jadi
sieun dualitas. Simkuring ningali anu hal anu goréng, sareng urang narékahan
pikeun eling kahijian sareng urang neangan pikeun mindahkeun saluareun dual-
calungna. Tapi urang pernah tiasa mindahkeun saluareun dualitas bari urang boga
identitas misah tur unik. Dina kaayaan pangluhurna kami tina con-
98
sciousness kami bakal salawasna janten bagéan tarian ieu énergi
antara persatuan sarta dualitas. Janten sadar nyaeta janten sadar
tari éta, sareng pikeun tiasa ngantep lebet sareng ngarasakeun tarian
nyaho aliran salawasna bakal balik sareng mudik antara
dua nagara ieu mahluk.
Dina hubunganna, ieu ngandung harti urang kedah disiapkeun pikeun ékspérimén
ence kali tina tantangan tur discord. Meureun aya amarah,
hanjelu tur énergi négatip lianna. Ieu kedah janten
dled kalawan elegance jeung pangaweruh anu, upami kitu diatur,
aranjeunna moal destructive. Ieu naon urang nyauran kalangkang
sisi hubungan éta. Alwaysta bakal salawasna aya. Kumaha éta
diatur sareng terpadu bakal nangtukeun kualitas ré-
lationship. Mun duanana mitra atanapi penari terang kumaha carana Cope
kalayan tarian amarah sareng negatip, teras tiasa nego-
tiated tanpa nyieun saimbangna sapertos anu hubunganna
kapal / tarian kaganggu sarta ancur.
Kuring geus salawasna mendakan yén konci didieu nyaeta pikeun ngidinan amarah sareng
negativitas pikeun ditembongkeun na dileupaskeun, tanpa ngalakukeun
eta pribadi, atanapi anu peryogi ngabéla diri anjeun dina ruksak
cara lamun aya anger sarua dina dua sisi. Ieu ngan nyiptakeun
spiral énergi négatif anu nyegah tari ti tak-
ing hambalan atanapi gerakan salajengna na.
• Gerakan anu katilu atawa terakhir sok balik deui ka persatuan sareng
harmoni.
Dua sakali deui manggihan, ngaliwatan jour
neys, anu aranjeunna memang salah. Kanyataanna, aranjeunna ngaékisikeun unggal
lianna jeung oneness maranéhanana, saprak aranjeunna diajar hal
langkung seueur ngeunaan diri sareng anu sanésna, sareng ayeuna ngahijikeun deui
dina spiral anu leuwih luhur évolusi jeung eling. Gaduhan
diajar hal ieu anu tangtu, aya teu kudu balik
jeung ngalakukeun deui jeung deui, sakumaha anu pat- destructive
terns timbul dina hubungan. Terampil penari kosmis
nyaho kumaha carana hayu sarta pindah ka tingkat anyar experiential
nari, ku ngajaga hubungan dina kaayaan tumuwuhna
sareng gerakan nu anyar.
Ulangnya Seksualitas kami: Nyiapkeun Pikeun Hirup
Dina The New Bumi
Ahirna, di dieu aya bahan saluran ngaliwatan Hathors, an
naék balapan asih mahluk bikang. Aranjeunna tiasa dianggo kalayan
99
budaya Mesir kuna sakumaha Hathor Déwi tina
Cinta sareng Beauty.
Pesen maranéhanana pikeun urang dinten ayeuna nyaéta pikeun mendakan jalan anu nyangking
kageulisan sareng saimbang deui kahirupan seksual urang:
Kulawarga Dearest,
Sauran anjeun ieu kusabab anjeun nuju kana muraganana anjeun
Anjeun datangna ngadeukeutan na ngadeukeutan ka kami. Ngan sakali saencan gaduh
kami geus nutup ieu ka anjeun, sareng anu lamun urang digawé
sareng anjeun di Mesir. Teras, salaku ayeuna, ajaran urang tentang
kageulisan, asih jeung kakuatan. Kami panyanyi sareng penari
nu Cosmos, sareng urang sumping pikeun ngajarkeun maneh kumaha nyalurkeun jeung
ngagunakeun énergi seksual anjeun dina cara anu geulis sareng
kreatif sareng langkung luyu pikeun anjeun ulubiung dina anjeun
évolusi.
Kami hoyong abdi nyadar yén anjeun kuat sareng kreatif
mahluk, sareng yén énergi seksual anjeun mangrupakeun bagian dasar
creativenergi kreatif anjeun. Transit Vénus panganyarna geus dibawa
kana isu fore of seksualitas dina kahirupan anjeun. Geus waktuna ngaleupaskeun
pola heubeul anu diayakeun di Eling koléktif
tur ngaganti éta ku pola anyar langkung cocog kana dimana
anjeun ayeuna. Ieu tina yén kami kedah nyarita ayeuna.
Intbalances dina Sajarah
Mangtauan-réwuan taun énergi seksual anjeun parantos diampikan
kaluar tina kasaimbangan salaku budaya. Mimiti, anjeun cicing di awéwé-domi
masarakat nated, disebut matriarchy a. Salajengna, leuwih anyar, anjeun
dipindahkeun ka masarakat anu didominasi jalu-, disebut patriarchy. Kadua
modus ieu mahluk budaya anu dumasar kana kakuatan; éta
kakawasaan hiji kelompok di luhur sejen, didefinisikeun ku gender. Dina Anjeun
memori genetik sareng dina rékaman Akashic, seueur sto-
ries tina dominan sareng kontrol, sareng damang sareng teu saimbang
pola nyiksa jeung victimization.
Dina fase, patriarchy, kakawasaan anjeun panganyarna
jalu, mun ngadominasi leuwih bikang jeung barudak. Ieu boga
dibikeun naékna budaya kiwari dimana lalaki gaduh con- mutlak
dirobah hirup kahirupan awéwé sareng barudak, sapertos di Tengah
Nusa Tenggara Timur. Kontrol na langkung halus sareng kirang overt dina devel-
dunya oped. Tapi sanajan di masyarakat ieu, anjeun gaduh masalah
sapertos pornografi sareng awéwé sareng nyiksa anak. Dina sababaraha
100
kasusna, orok balosa na barudak disiksik dina menyimpang
antrian bandung jeung kakuatan.
Di dunya Kulon, pola ieu tina kakuatan sareng
abuser / mangsa archetypes perenahna jero dina akhir koléktif,
sarta hanjakalna dihijikeun ku cinta jeung spiritualitas. Tapi
kumaha nu bisa jadi? Anjeun tiasa ménta naon anu nyiksa seksual
ngalakukeun jeung spiritualitas, atanapi malah cinta?
Muhun, upami anjeun balikkeun waktos dina sababaraha ratus taun, anjeun bakalan
datang ka hiji waktos di dunya Kristen nalika imam jalu
jeung pendeta kabani jeung disiksa dukun awewe bikang anu
éta rada sering healers sareng guru di disebut Pagan
atanapi agama Wiccan. Pidangan ieu dilaksanakeun di
ngaran Kristen, sarta eta dibéré validitas spiritual. The
panyiksaan jeung rajapati ieu dilakukeun pikeun ngahemat sareng ngabersihan
jiwa anu diakukeun sihir anu kagés, sareng ngabersihan seuneu.
Kaayaan ieu aya tingkat sadism seksual, sapertos lalaki celi-
imam bate dicoo kaluar seksual maranéhna repressed jeung menyimpang
nyorong kana awéwé anu korbanna. Mangtaun-taun
engke, isu sapertos pornografi jeung nyiksa seksual jadi rife
masyarakat Anjeun, panggihan akar maranéhanana dina jaman ieu. Kenangan kahirupan baheula
tina sensations fisik sengit tina nyeri seksual na dis-
disiksa pelesir anu dipirig pangalaman ieu, tetep
aya dina formulir aktif dina bank memori kolektif. Dina
ayeuna, anjeun salaku berkadudu dramas ieu
dina urutan pikeun ngabéréskeun kecanduan jiwa anjeun kana ieu sengit
tingkat muatan énergi seksual menyimpang.
Di Afrika, Arab sareng seueur budaya Wétan, sering
di wewengkon didominasi Muslim, sadism seksual ieu sareng nyiksa
oge aya dina praktekna jahat ti mutital séks bikang
lation ogé kawanoh salaku sunat awewe. Dina adat ieu,
kamampuhan pikeun ngarasakeun pelesir seksual fisik normal nyaeta tak-
en ti awéwé, ilaharna dina umur ngora pisan, kira
dua belas. Formulir dominasi sareng nyiksa ieu ogé dipaké
dina nami kahadéan jeung spiritualitas. Naon anu sedih anjeun
planét parantos janten, sareng janten siap kanggo perobahan sareng perobahan. Jadi
siap ngawitan proses tina deui ngémutan pola
kana bentuk langkung sehat sarta asih.
Mangga ngarti, urang neangan nyempad sareng nangtoskeun teu saurang
Ieuh. Kanggo, anjeun terang, teu aya "korban" dina diri ieu.
dramas dijieun, sareng ALL aub kedah janten tanggung jawab
101
énergi sareng pikeun mawa éta deui kana kasaimbangan. Sareng
nu hartina sodara.
Teu ngan sanggualitas anu parantos kakeunaan, tapi asih ogé.
Sota hésé pikeun sababaraha pasangan pikeun nampilkeun anu mikacinta
seksualitas dina cara saimbang. Aya kitu loba gambar sareng
carita dina budaya anjeun anu keukeuh yén urang kedah ngadominasi
sanésna, sareng kelamin nu mangrupakeun hak anu salah tiasa meryogikeun oth-
er dina hubungan. Komo ku asih, mindeng waé hésé
anjeun nungkulan masalah ieu dina hubungan anjeun sareng janten
asih tur saimbang. Simkuring ningali anu loba anjeun berjuang sareng
isu ieu sareng résidu udar kahirupan kaliwat anjeun.
Hambalan munggaran penyembuhan sareng Re-Patterning: Balancing anu
Maskulin jero sareng énergi feminin
Dina budaya patriarchal, sanés mung lalaki anu mindahkeun tina
kasaimbangan, dulur manten. Dinten, seueur awéwé diantara
anjeun boga tanaga jalu dominan, sareng anu peryogi ngairingan
nect jeung énergi awewe batin. Ieu geus hasilna
tina feminisme dina budaya anjeun, mana, awéwé dibébaskeun sareng al-
lowed aranjeunna pikeun ngembangkeun poténsi maranéhanana di cara pernah sateuacan
ngalaman. Hasta ogé nuju ka seueur aranjeunna janten teuing
maskulin. Salaku hasil tina feminisme, seueur lalaki di kulon anjeun
budaya ern geus ditéang ka sambungkeun ka femi- jero maranéhanana jero
salapan énergi, ironisna jadi teuing feminin sareng pasif.
Urang ngagaduhan kaayaan anyar tina kasaimbangan, dimana awéwé aya
mindeng teuing maskulin sareng lalaki teuing feminin.
Konci pikeun mendakan kasaimbangan kanggo tiap individu anu saimbang
énergi jalu sareng bikangna jero, pikeun nyieun hiji anyar
template pikeun eling koléktif, nu saurang bakal deui
tempat nu leuwih kolot.
Masing-masing anjeun perlu nyambung kana énergi jalu anu jero.
Theta tanaga anu soldadu spiritual sareng pamimpin dina anjeun.
Ieu tanaga surya. Radta pancaran, radian, kapercayaan, haneut
sarta tegas. Theta énergi seja. Tellsta ngabejaan anjeun nalika anjeun
kedah ngeceskeun diri, éta méré Anjeun yakin sareng mantuan
Anjeun pikeun neangan hal dilakukeun dina dunya bahan. Outta kaluar
ngalir tur aktif.
Energynergi feminin nyaéta énérgi lunar. Hal ieu lemes, panarima,
hipu, asih tur teu aya saratna, tapi ogé pohara kuat. Ieu
nyaéta énergi pikeun. Flta laér nyérélék sareng pasip (sina
102
di damai). Hal ieu ngamungkinkeun anjeun janten sareng diri sareng sareng oth-
ers dina cara non-judgmental. Ieu téh mangrupa tempat dimana kreatif
gagasan anu katimu sareng birthed lajeng diliwatan ka
jalu ambéh maranéhanana bisa jadi nyata di dunya.
Dina hiji individu saimbang, aya aliran saimbang antawisna
keur jeung ngalakukeun, aktif sareng pasip, maskulin sareng femi-
salapan. Kasaimbangan jero ieu ditembongkeun dina luar atanapi luar
dunya dina nyiptakeun hubungan antara mahluk anu
sasarengan saimbang dina diri sareng kitu tiasa nyieun sareng
ngajaga hubungan anu saimbang jeung asih.
Hiji hubungan anu saimbang kabawa hiji tempat ngayakeun pasangan
mendominasi sejen, sacara rohani, mental, emosially na
atawa sacara séksual.
Hubungan Bumi Anyar
Hubungan Bumi Anyar bakal jadi béda-béda dina
kapal ayeuna anjeun gaduh. Aranjeunna bakal gentler sareng langkung playful
tur acan wijaksana. Bakal aya kirang inténsitas sareng drama, sareng
leuwih jaga, nurturing sareng sosobatan. Anjeun bakal datang
pikeun nyadar yén tujuan hubungan, sadayana hubungan, nyaéta
pakaitna, babagi, sareng ngadukung sareng nurture from your
rasa sorangan kaayaanana tur completeness.
Anjeun bakal milarian anu hubungan anu spiritual na haté-
dumasar, rada lajeng fisik sareng émosional. Di Bumi Old
paradigma hubungan, hubungan dumasar kana fisik
atraksi jeung beungkeutan emosi. Di Bumi Anyar, anjeun
hubungan bakal dumasar dina jantung, dina parasaan, compas-
sion, sambungan sareng silih hormat jeung rojongan. Urang fore-
tingali seueur hubungan anu terkembang antara urang ti béda.
kelompok umur sareng budaya béda, hubungan anu bakal
janten jero tur bermakna, sareng acan moal bakal geus seemed
mungkin sateuacan kusabab keterbatasan sempit ngeunaan naon
Anjeun dianggap hubungan janten dina énérgi Bumi Bumi Anjeun
kerangka.
Hubungan-hubungan ieu bakal terang sareng bungah, tur sanggup
tina jero nyata jeung sauyunan sabab urang prihatin
bakal leuwih museurkeun kana sambungan jiwa rath-
er ti sambungan tina éksternal sarta fisik
realms.
103
Bakal aya babagi na miara, sareng acan duanana mitra bakal
janten bebas sareng timer reliant dina diri. Tuh
tiasa henteu codependency di New Bumi. Kasaimbangan anu kitu
penting. Hubungan ieu bakal saimbang jeung asih,
antara dua jalma anu sarua kuat sarta miara. Tuh
moal aya dominan, teu aya korban, henteu dramas sareng henteu nyiksa.
Bakal aya komitmen kana hubungan sareng
pertumbuhan tual unggal mitra dina hubungan.
Ieu bakal leres pikeun sadaya hubungan, lain ngan cinta atanapi roman-
hubungan tic. Friendships bakal jadi jero sareng langkung seueur
pangalaman bermakna, anjeun ngartos yen anjeun ngagaduhan
kulawarga jiwa, sareng yén réréncangan anjeun sering aya caket relatif jiwa
taht anu di dieu pikeun bogoh sareng ngarojong anjeun dina pagawéan anjeun
pangeusina. Nalika hubungan anjeun aya ka ieu asih na
kaayaan saimbang, teras seksualitas anjeun ogé bakal asih na
saimbang.
Deui deui manusa bakal diajar ngagungkeun sareng ngarasakeun maranéhanana
énergi kreatif sarta seksual dina cara anu ningkatkeun hijian hirup-
Waluya jeung ecstatic. Kami di dieu pikeun digawekeun ku anjeun sareng cinta anjeun
jeung ngarojong anjeun anjeun mindahkeun kana ieu asih tur cinta-kaeusi
rohangan.
104
Bagian Tilu
nu Kado of Dibasa cinta:
eling parenting
Bab pamungkas tina buku buku urang ngajanten ka bunderan pinuh anu
dimana urang dimimitian. Kalayan barudak anu geulis anu mana
geus gifted kami kalawan jadi loba. Anu paling penting
hadiah ka kami, salaku kulawarga manusa, tiasa ujug ngabuktikeun
jadi kado ti parenting sadar. Pikeun kumaha carana urang tiasa urang
jieun peradaban anyar dumasar kana asih jeung perdamaian,
lian ti anu nyieun heula dina fami urang-
ngabohong?
Sawatara anjeun anu gaduh parentah Barudak Indigo sareng kedah
ngalaman setrés, sareng trauma saperti igondigo anu ancur
sareng butut handap pola heubeul, mungkin mendakan hal ieu parantos janten-
lieve. Tapi misi indigo pikeun ngaleungitkeun fungsi anu henteu fungsina
pola dina kahirupan kulawarga, dina kulawarga di sakuliah planét, dina unggal
nagara sareng budaya. Saatos aranjeunna sumping kristal, siap
dudung kalayan cinta jeung kakuatan.
Sahiji kolot anu parantos nyangkut Indigo sareng Crystal Chil-
dren ka dunya geus sakabeh ngalaman kado gancang
tumuwuhna awakening. Kahirupan maranéhanana geus dirobah katut
05
1
dina seueur kasus, ieu parantos sedih. Hadéna, dina kasus sanésna,
hadiah cinta anu dipikawanoh sareng tampi.
Dina unggal Indigo Child nyaéta potensi transformasi gancang
tion jalma sabudeureun éta. Dina unggal Anak Kristal teh po-
tential pikeun cinta hébat sarta éndah dikirimkeun ka sakabeh jalma
sabudeureun éta.
Dina ieu bab kami baris ngabahas cara ku jalan ieu
dren geus ditingalikeun urang kumaha disfungsi dina parenting urang sareng
pola kulawarga parantos pisan, lajeng ningalikeun kumaha barudak éta
geus ngajar urang cara anyar anu ngahubungkeun babarengan salaku kulawarga
dumasar kana hormat sareng cinta empowered.
Parenting Indigo sareng Crystal Children: Bapa sareng
jajantung
Parenting hiji indigo atanapi Crystal Child nyaéta hak husus husus
dina waktos ieu kaayaan nu teu tenang sareng robah. Salaku indung, anjeun
nyumbang kana ngadegkeun pola anyar pikeun parenting on
pangeusina. Anjeun gawé bareng sareng anak anjeun dina ngangkatna
résonansi tina hubungan anak / indungna pikeun posisi pangluhurna
tingkat sible ulubiung. Naon anu ngahargaan!
The Indigo atanapi Crystal Child geus datang pangeusina sareng Na
atanapi misi dirina sorangan. Salaku Indigo, di dieu pikeun tangtangan aya-
ing bentuk sareng kapercayaan, sareng salaku Kristal, di dieu pikeun ngajarkeun pang-
powerment na cinta. Anjeun, salaku kolot, mitra sareng
dina misi ieu pangajaran na penyembuhan. Anjeun tiasa ngabantosan anjeun
anak minuhan misi ku cara ngarti naon anu diperlukeun
Anjeun. Minangka indung ka Indigo, anjeun tiasa ngarep-janten kalangkatan
dipanjangan dina unggal péngkolan, tapi ngabogaan kaahlian pikeun nanganan ieu
tantangan bakal nyieun sareng hubungan langkung gampang diantara anjeun
jeung indigo anjeun. Salaku indung ti Crystal, anjeun bakal kedah
nungkulan wasiat anu kuat pisan sareng sering perjuangan kakawasaan.
Deui, gaduh kaahlian parenting pikeun ngapung sareng masalah ieu
bakal mempermudah tumuwuhna sareng bentang anak anjeun.
Paradigma Parenting Old
Paradigma parenting heubeul bakal teu dianggo pikeun Indigos na
Kristal. Ieu bisa dipiharep. Aranjeunna di dieu pikeun tangtangan
paradigma ieu sareng diganti ku hal anu hadé. Obvi-
ously, cara anjeun dicekelan moal dianggo.
Anjeun moal tiasa ngulang pola parenting anjeun sorangan
106
sadar atanapi teu eling. Salaku indung ti Anak Anak,
Anjeun kudu jadi sadar naon motivasi par-
pola parenting ticular nu tos Anjeun pilih.
Paradigma heubeul dumasar kalolobaan dina kakuatan sareng sieun. The
indungna ningal anak éta minangka tanggung jawab, sareng indungna
Kawajiban éta pikeun mastikeun anak éta disadiakeun pikeun,
dididik sarta dibentuk jadi sawawa, persis kawas anu séjén
déwasa. Anak dibawa dibawa ka sieun hukuman sareng ka
tingali kolot, guru, sareng sawawa sejenna salaku inohong daya. The
anak diajar diajar norma masarakat ku ieu
Pekuncén listrik, sanajan samentawis ieu angkat ka alamna
condong. Kolotna jeung caregivers nempo peranna salaku
controller anak. Kituna Tembok dijudulan ngahukum
anak, komo kalayan kekerasan, upami kadali éta, biasana kalintang
dina bentuk aturan jeung larangan, ditantang atanapi ig-
teu mirip. Titik aturan sareng peraturan nya éta pikeun mastikeun
yén anak bakal pas atanapi akur ka masarakat. Gaya kolot
kolotna sering nyarios hal sapertos: "Anjeun bakal ngalakukeun eta sabab ieu mah nyarios
kitu, sareng Abdi indung anjeun / bapa, "atanapi" Anjeun bakal ngalakukeun eta sabab
éta naon anu teu ngalakukeun batur. ”
Kolotna gaya heubeul nyaéta otoriter, sareng meryogikeun kom-
pliance tur hormat dina dasar otoritas anu dianggihan
hubungan anak / indungna. Dina sistem kapercayaan ieu, par-
ent katempona sorangan anak sareng gaduh hak paménta
minuhan. Kolotna yakin diri uninga langkung seueur
sareng janten inherently wiser, sarta ku kituna boga hak
pamenta pola kabiasaan tangtu sareng pilihan hirup ti
anak maranéhanana.
Paradigma Parenting Anyar
Paragigma parenting anyar dumasar kana cinta jeung asalna
ti Pusat Heart. Dina paradigma anyar ieu, unggal anak kasebut
ditempo salaku kado sareng hak husus. Parenting katempona jantung
Pangalaman, nalika sawawa dirumuskeun tugas pikeun nurturing
jeung ngabantu jiwa anu nembe anjog ka pangeusina. Tugas ieu
a partnership, numana indungna jeung anak bagikeun éta
petualangan nyieun pangalaman sadar tumuwuhna
jeung diajar dina parameter nurturing tina hubungan
tionship.
Dina modél parenting dumasar haté-ieu, anak éta katingal
keur naon nya, jiwa anu maju pisan tur maju. Indi Ieu
107
balik atawa Crystal jiwa gaduh hikmah na sorangan mun impart ka sawawa dina
dunya, sareng peran indungna nyaéta mindeng mantuan anak anu keur
mawa suratna ka dunya. Pikeun ngalakukeunana merlukeun anak janten
dipikacinta tur dipupuk, sareng ajak pikeun nganyatakeun ka fullest
saha jeung naon sih aranjeunna, sareng pikeun dibéré opportuni-
dasi pikeun ngembangkeun poténsi maranéhna pinuh dina lingkungan asih.
Pikeun janten jenis ieu tina indungna atanapi atanapi ngurus kahareupna
sakumaha cinta, kasabaran, hormat jeung ditampa kawajiban
kedah janten bagian tina kamampuhan parenting atanapi miara dasar. The
indungna anyar ogé kedah diajar sareng ngarti keterampilan
badami, komunikasi jeung disiplin.
CINTA
Ieu skill parenting pangpentingna sadaya. Jeung paling
jalma ngabayangkeun yén asalna alami. Kolot mindeng sering nerapkeun
duce paradigma parenting diajar sorangan tanpa sabenerna
tempo naha éta asalna tina haté atanapi henteu.
Ivelyféktif, anjeun moal bisa cinta sareng hormat anak anjeun lamun anjeun ngalakukeun
teu bogoh ka hormat diri anjeun. Jadi loba urang anu dibawa
up kalawan pesen henteu cukup alus, éta fostered diri low
diri na kasusah jeung cinta diri sareng diri ditampa sacara.
Saha anu tiasa dianggo sareng barudak kedah badé ningali kumaha
unresolved masalah ditampa sorangan anu henteu janten proyek
Ed onto anak. Anakna teras bakal dikenal sakumaha bangor atanapi
unmanageable atawa kaluar tina kontrol, atanapi salah sahiji sajumlah henteu
cukup labél.
Angers sareng mumusuhanna indungna teu sering ngeunteung-
Ed deui kana indungna dina paripolah anak. Ku kituna, ambek
jeung anak emosional bakal maén kaluar repressed
perasaan indungna.
Hese ngangkat hiji Indigo atanapi Crystal Child iwal ku anjeun
geus digarap ngaliwatan masalah anjeun sareng tiasa bogoh ka anjeun
diri, empower diri sarta nganyatakeun poténsi pinuh anjeun.
Anak indigo atanapi Crystal Child anjeun bakal guruna primér, upami anjeun
kanyataanna anjeun moal digawé ngaliwatan masalah ieu.
Anjeun bakal diajar empower diri sarta bersih diri,
sabab ngajarkeun maneh kaahlian. Farta laér langkung gampang upami anjeun ogé ngagaduhan
kaahlian ieu. Upami Sadérék nu gaduh kaahlian, parenting anak anjeun
108
janten petualangan dibagikeun tumuwuhna empowered.
Ditampa Inkondisional
Ieu sering salah sahiji paling sesah kanggo indungna. Of-
sapuluh bangga parental nungtut yen anak hirup aya sababaraha hal
ekspektasi atanapi minuhan kalungguhan nu tangtu.
Barudak indigo sareng Crystal gaduh mahluk anu diartikeun sorangan
jeung rasa sorangan saha jeung naon aranjeunna. Ieu pisan
écés nepi ka aranjeunna. Kadangkala rasa ieu anu aranjeunna tiasa
dina oposisi langsung kana kahayang kolotna sareng kabutuhan.
Nalika hal ieu kajantenan, diperlukeun indungna khusus
ngomong: "Kuring nampi anjeun naon naon, sareng" anjeun teu kedah
janten jiga kuring. "
Indungna teu aman tiasa nyandak bédana anak éta pisan
anjeunna atanapi nyalira salaku ancaman, sareng pamenta yén anak nyertakeun
bentuk. Tapi indungna anyar ngamungkinkeun anak ka bentang sareng janten
naon anjeunna téh, komo encouraging aspék anak urang
jadi anu tiasa janten asing kana cara mikir atawa
jadi lamun éta tempat kado anak éta tempatna.
Indungna anyar ogé narima yén salaku Indigo Child tumuwuh
kana rumaja jeung dewasa, éndah mungkin waé nuturkeun
jalur karir aman sareng jawab indungna bisa hayang.
Indigo badé némbongan kreatif, atanapi ngarambat dunya sareng
ningali kahirupan, rada teras buka kuliah na nuturkeun jalur hirup.
Kolotna anyar kedah ngartos Indigos sareng Kristal tingali kahirupan
salaku panipuan anu lumangsung, nyiptakeun tempat bébas
diaransemén diri iraha aranjeunna ngarasa jadi condong. Maranehna
sigana tiasa gaduh minat aman tur aman, tapi rada
di gairah sareng kreatif sareng senang.
Ieu henteu kedah hartosna aranjeunna henteu bakal disimpulkeun.
Ilaharna Indigo déwasa nyiptakeun tingkat kamakmuran anu sarua
kolot saméméh maranéhna nyaéta tilu puluh. Mindeng éta dipigawé di mahiwal jeung
cara kreatif.
rasa ajen
Ieu raket patalina jeung ditampa saratna. Upami
indungna tiasa nampi saha atanapi naon anak éta, teras leres sareng ieu
109
ceptance aya tiasa diwangun hormat silih pikeun tiap lianna.
Hormat silih Ieu mangrupikeun yayasan anu diperlukeun kanggo anu
Hubungan indungna / anak bakal diwangun.
Seueur kolotna gaya kolot ningal dina barudak barudak sareng henteu janten kawin
cukup bodo dugi diajarkeun disebutkeun ku ngalaman tur
déwasa wijaksana. Kolotna anyar sadar yén anakna ngagaduhan
ngalobaan mahluk dina awak leutik, sareng aya hiji ex- silih.
change of gagasan jeung pangalaman dina hubungan anu. The
indungna ngajarkeun anak / jiwa kamampuan hirup anjeunna atanapi manehna
perlu pikeun kahirupan pangeusina pangeusina ayeuna. Anak ngajarkeun nya
kolotna perspéktif anyar dina kahirupan anu asalna tinaina atanapi
sambungan nya ngadeukeutan jeung dunya roh.
Hormat silih ieu hartina masing-masing bakal ngawenangkeun lianna
janten naon aranjeunna, tanpa kedah kanggo kritik sareng janten sanés
tility lamun aya béda.
Kanyataanna, indungna anyar bakal ningali bédana ieu salaku sabagian
hal anu sohor salaku urang ngawitan ngartos im-
diversity mense sareng kamungkinan alamiah dina kahirupan manusa di
pangeusina ayeuna.
kasabaran
Topik ieu hubungan sareng asih sareng hormat ogé. Upami aya
ditampa saratna, cinta jeung silih hormat dina
imah, aya ogé bade janten kasabaran kanggo béda
sarta kabutuhan individu unggal jalma dina kulawarga.
Kasabaran Hal ieu bisa diperpanjang kana masarakat anu langkung lega
sisi imah. Upami anjeun ngajarkeun anak anjeun anjeun leres kalayan anjeun,
tur anjeun OK sareng maranehna, aranjeunna leuwih gampang dikirimkeun
ieu pola kanggo kontak maranéhanana sareng barudak anu béda sareng peo-
ple maranéhna papanggih di sakola sareng dina kaayaan sosial.
Kasabaran ieu batur jeung ditampa ti batur mangrupakeun bagéan tina
misi ti Indigo sareng Crystal Children, sarta bakal nulungan
jieun dunya nu aya kasabaran sareng katampa
sadaya.
Kolotna anyar bakal nunjukkeun anakna anu aranjeunna tiasa nyambungkeun
jalma anu béda, kalawan hormat. Canta bisa ngahargaan
Bedana sareng ngagungkeun keragamanan, batan ukur aya
kaancam sareng sieun ku sabab seueur kolotna gaya anu heubeul.
110
Theféktivitas aspék didadarkeun di luhur di
paradigma parenting anyar, sering perenahna dina kamampuan indungna
bagikeun kaahlian hirup jeung anak. Ieu paling efektif rengse
ngaliwatan kaahlian komunikasi, badami, sareng ahli nyalira
titahanana.
komunikasi
Komunikasi sareng anak anjeun nyaéta salah sahiji cara konci dina
nu anjeun tiasa ningalikeun asih jeung hormat.
Kalakuan komunikasi salah sahiji méré sarta narima.
Sing saha jalma nu berkomunikasi méré atanapi ngabagikeun ideu,
jeung jalma anu ngadangukeun narima ideu eta. Kadua
Prosésna aktip, sabab nampi atanapi dengekeun ogé skill a.
Salaku indung, anjeun kedah ngalih saluareun ngaluarkeun pesenan sareng
parentah nu ngarepkeun anak nampi teu nganggo
tatanya sareng nurut. Luhureun sadaya nu Anjeun pernah kedah leungit
watek jeung ngagorowok dina prosés komunikasi jeung
anak anjeun.
Pamakéan amarah sareng kekerasan dina komunikasi wungkul
ngajarkeun anak pikeun meunangkeun jalan anjeun sorangan ku anjeun kedah ngadamel
paling noise na jadi paling agresif. Kitu ogé, physi-
hukuman kalsi ngajarkeun anak na kanggo kéngingkeun naon
hayang (minuhan), anjeun kudu jadi agrésif sareng telenges.
Pola-pola anu kedah dipidamel bakal sareng
bisa lajeng jadi externalised nalika anak berinteraksi sareng na
peers.
Barudak Crystal, khususna, di dieu pikeun ngajantenkeun daya,
sarta lamun maranehna diajar tina anjeun yén kekerasan sarua kakuatan, teras
aranjeunna bakal maén ieu kaluar. Jeung sering ngalawan anjeun.
Leuwih hadé lajeng, ngajar anak anjeun pikeun komunikasi effek-
tively, tapi kalayan hormat. Konci didieu kanggo dua pihak kanggo
ngadangukeun naon anu disebutkeun lianna. Dina polah dengekeun
mun bener nampa sareng ngartos naon anu karasaeun teras
perlu.
Komunikasi sareng anak anjeun ngeunaan sadaya perkawis kulawarga
nu mangaruhan anjeunna atanapi nya. Ulah ngan nganggap yén kusabab
aranjeunna leutik aranjeunna ngan kedah digolongkeun kana naon
hayang. Barudak aya kabutuhan emosi anu kudu dilaksanakeun
111
kana tinimbangan nalika nyieun kaputusan anu bakal mangaruhan
sakabéh kulawarga.
negosiasi
Negosiasi mangrupikeun bagéan tina prosés komunikasi. Upami anjeun
hoyong anak anjeun nuturkeun jalur anu tangtu atanapi ngalakukeun hal-hal anu sanés,
anjeun bakal kedah ngécéskeun ka aranjeunna naha peryogi ieu paripolah-
iour ti aranjeunna. Indigos sareng Kristal henteu resep
Paréntah otoriter, tapi aranjeunna bakal ngadangukeun lamun ngobrol
kalayan tenang sareng nandakeun naon anu anjeun hoyongkeun.
Upami naon anu anjeun kersa teu langkung pikaresepeun pikeun éta, nyaéta
tiasa milu ganjaran kanggo gaduh aranjeunna
nanya. Dina hal ieu aya kaayaan win / win, dimana duanana
pihak meunang hal anu aranjeunna hoyong.
Skill di dieu henteu manipulasi, sanajan bapa pinter
Indigos kedah kedah ngonten yén anak éta henteu janten janten
manipulatif. Rada, eta ngahontal tempat silih sasuai
benteng, dimana duanana pihak anu di atos sareng senang sareng naon
perlu dipigawé. Contona, upami piringan sakapeung kaulinan
ngagugat, negotiate sareng anak anu lamun Toys diberesihan jauh
unggal wengi keur saminggu, teras dina minggu-ahir sababaraha saréat
bisa kajadian. Lamun henteu, henteu saréat. Paling barudak bakal dianggo sabudeureun
proposal kawas ieu, tinimbang gaduh indung terus
ngagorowok ngeunaan kunaon Toys henteu digantoskeun (sabab éta
digo sareng Barudak Crystal sacara umum gaduh sanés-impor anu sanés
hal tant na imajinatif ngalakukeun ti nempatkeun jauh Toys).
disiplin
Sanajan ieu katukang pikeun panungtungan, éta umumna paling
topik emotive di diskusi kuring jeung kolot. Naha atawa
teu masihan hidings atanapi waktos-beluk salaku hukuman, atanapi ngalaksanakeun
wates.
Kuring yakin sorangan henteu kekerasan, kantos. Ieu ngan ngajarkeun anu
kekerasan anak nyaéta alat pikeun meunang naon anu anjeun hoyongkeun.
Najan kitu, kuring ogé yakin yén konsép disiplin anu kirang
baha dipikaharti di masarakat urang. Hal ieu diandétkeun sareng aturan sareng
peraturan na hukuman. Sacara pangaruh, kecap disiplin
ngabagikeun akar anu sarua salaku murid, sareng gaduh sareng teach-
ing na diajar. Guru paling mujarab teu salah
112
anu ngagorowok na nya telenges. Dina kahirupan biasa, pangajaran téh lolobana
éféktif nalika aya tina haté sareng anu imparted dina
ragam Jenis sarta considerate.
Barudak peryogi kauninga dimana wates, sareng naon
diperkirakeun aranjeunna dina konteks kulawarga. Ieu mantuan
mastikeun rasa kaamanan anu nyorong kalakuanana anu tenang. Ieu
Inpo tiasa dikirimkeun dina cara anu asih sareng tenang,
ngagunakeun kaahlian komunikasi jeung badami.
Kaahlian komunikasi sareng negosiasi seueur pisan
bagian tina skill disiplin.
Peran anjeun salaku indung nyaéta ngajar anak anjeun
ple sareng ngaliwatan kecap, naon anu diperlukeun kanggo aranjeunna janten
déwasa empowered tur asih. Anjeun guru, aranjeunna
murid. Sakapeung, aranjeunna guru sareng anjeun, sakumaha
kolot, nu murid. Hayu hubungan antara anjeun
jadi sauyunan sareng nurturing anu aya antara Kristus ku-Na
murid.
113
Jieun THE NEW EARTH:
THE CULMINATION OF THE
Indigo kristal
pangalalanaan
114
Nyieun bumi anyar:
Pembat tina Indigo kristal pangalalanaan
Sareng ieu mah aya dina prosés parantosan buku ieu, runtuyan channeled
pesen sumping liwat ti Archangel Michael jeung Hathors mun ngantep kami
nyaho yén gelombang kadua transisi éta bakal dimimitian. Jumlahna
Dadang sareng Barudak Indigo Kristal éta kiwari cukup pikeun nyocogkeun en-
ergy kanggo lambak anu lian dina urang dimimitian awakening sareng naékanana
nepi diménsi.
Teu ukur ieu, tapi urang anu ngawartoskeun yén planét téa ayeuna tos dipindahkeun
multi-dimensi bentuk kristalin, sarta yén urang éta ayeuna bencong ka
hirup dina Crystal Planét! Ieu kado pamungkas tina barudakanana
kolot, jeung ka urang sadayana. Kami geus nyieun Bumi Anyar babarengan. Ayeuna urang
ngan kedah ngidinan ka manifest sabudeureun urang. Naon anu rahayu tur alus pisan
perjalanan.
Petualangan anu ngan dimimitian!
Kami parantos kaasup pesen anu dikirimkeun:
Warta Transisi flash! Gelombang salajengna Bade
Archangel Michael ngaliwatan Celia Fenn
Surat penting ieu kanggo Lightworkers, khususatana anu kagunana
geus liwat atanapi anu ngan ngalengkepan transisi. Kami rek terang
kusabab usaha anjeun, gelombang transisi utama salajengna parantos dimimitian!
Naon ieu hartosna kanggo anjeun? Seueur anjeun parantos ngarasa langkung hadé,
perasaan kabagjaan Bumi Anyar, ngarasa rasa kabeungharan sareng katengtreman.
Teras dumadakan anjeun ngaraos sadaya gejala anu parantos transisi anu balik deui.
Anjeun panginten tiasa: "Oh henteu, abdi acan réngsé acan!" Percanten ka abdi, dear
langkung, parantos parantos parantosan langkung dina transisi anjeun dina dina alamat 5th / 6th Anjeun
frékuénsi mensional.
Naon anu ayeuna lumangsung nyaéta anjeun sapuk, di tingkat jiwa, janten facilita-
tors tina gelombang saterusna transisier. Aranjeunna geus sapuk pikeun naek kapal na
lalampahan sabab geus sapuk pikeun nahan éta. Ieu fungsi hiji
Kristal sawawa atanapi Anak. Aranjeunna nahan tanaga anu sanésna sarta ngabantuan saimbang
éta.
Urang terang anjeun, tina lambak anu kahiji, kagungan waktos langkung sanésna, sakumaha aya
ngan Barudak Kristal kanggo nahan anjeun. Anjeun parantos ngagabung jeung Crys-
tal barudak, sareng anjeun nyepeng énérgi babarengan pikeun gelombang salajengna.
Anu ku anjeun ngalaman aliran énérgi ngaliwatan anjeun, anjeun
115
mit énergi kaluar pikeun initiate transisi di batur, sareng nampi énergi maranéhanana
énergi pikeun transmute. Ieu Anjeun diajar di transisi anjeun sorangan. Ieu
moal meureun prosés sadar, tapi diri malaikat anjeun terang kumaha sanggup dipigawé,
jadi ngan ukur bersantai, tetep diri dina kasaimbangan, sareng terang deui moal lepas panjang.
Pas sistem kristal anjeun acclimates kana tugas anyar ieu, anjeun bakal
bisa balik kana hirup deui. Samentawis waktos anjeun tiasa ngajagaan simp-
toms sapertos panas atanapi flas, énérgi kaleuwihan (khusus peuting), amarah, anxi-
ety sarta déprési. Ngantep aranjeunna ngaliwatan. Ieu bagian bagian anjeun
jasa pikeun pangeusina ulubiung.
Anjeun ayeuna mentor anu seueur jiwa di daérah anjeun. Unggal jalma anu ngabogaan
réngsé transisi maranéhna geus ditugaskeun grup jiwa mun initiate na
ngarojong éta ngaliwatan prosés maranéhanana. Aranjeunna baris digambarkeun dina anjeun, boh dina
tingkat luhur, atanapi meureun dina tingkat fisik ogé. Needta peryogi ékspér-
rience jeung marojéngja Anjeun. Mayta bisa jadi salaku gagah tur wani sakumaha
Anjeun saha éta singa gelombang mimiti. Janten jenis sareng supportive, sareng aranjeunna
bakal ngalaman transisi maranéhanana kalayan rojongan anjeun ogé dukungan éta
tina realms angelic.
Urang hatur nuhun pikeun pagawéan ieu. Kami terang yén anjeun tiasa ngarasakeun éta sadayana kajadian
gancang teuing. Isnergi anu naék moméntum sareng langkung seueur jiwa
anu satuju kana prosés ieu. Urang ménta rojongan anjeun sareng kami hatur nuhun kanggo
karya anjeun.
Ngagungkeun sareng urang sabab beuki loba jalma anu daék ngadamel béngkolan ka
na awaken ka aranjeunna aranjeunna sabenerna aya, sareng pitulung anjeun!
Cinta sareng berkah dina waktos ieu mirah,
Archangel Michael.
PS Ti Celia: Artikel aslina kami dina Transisi: Indigo ka Crys-
Krisis Transisi tal muncul di. Sedona Journal of Darurat ieu
sasih. Jelas para malaikat terang yen peryogi langkung seueur urang
tiasa kahontal kalayan pesen ieu sareng disiapkeun jalan sareng aparat anyar ieu
pearance tina artikel.
The Blue Moon Stargate: The Hathors ngaliwatan Celia Fenn.
Full Moon ieu anu rék diayakeun ngahargaan husus pisan
Nyieun bumi anyar:
Pembat tina Indigo kristal pangalalanaan
116
kasempetan pikeun anjeun ulubiung. Ieu bakal dipedar ka anjeun pinuh dina
pesen salajengna, ku Archangel Michael, tapi urang hayang ukur babagi sareng anjeun
énergi khusus tina waktos ieu.
Di Mesir Kuno, nalika urang digarap kalawan jalma di jaman jaman, sadaya
terang yen jaman ieu, antara 22 / 23rd bulan Juli sareng 12th of Au-
tiupan nu kuat, éta waktu anu pohara husus. Di Mesir katelah Taun Anyar, sareng
ieu sohor kawas kitu. Ieu ditandaan ku hélik anu digedékeun Sirius sareng
kebangkitan taunan tina Nil, anu ngajajahan kaayaanana ka darat.
Dina waktos Anjeun, anjeun mikawanoh deui salaku waktos nalika panonpoé ngalir ka Leo. Di
Mesir kuno, jelema biasa sohor kajadian ieu. Tapi imam-imam
kelas terang aya deui eta. Ditéang hélik di langit
Sirius jeung Panonpoé, ngalambangkeun Isis sareng Ra, ogé nandatanganan kajadian
pentingna hébat di langit. Ti jaman ogé terang yén Singa
Jalur, atanapi jalur évolusi canggih, disusun ku manusa
ulubiung.
Ulubiung, ieu badagian di sakuriling Sirius muka, sareng banjir kosmis
lampu ngumbah kawas walungan peuntas galaksi tina Susu Bumi, bawa
ombak énergi spiritual pikeun Bumi. Energynergi ieu ngaktifkeun évolusi
kabéh tingkat. Para imam ngagunakeun waktos ieu latihan pikeun ngalaksanakeun upacara pikeun nyandak ieu
lampu kosmis jeung Bumi pikeun ngamangpaatkeun kasadaran arbak Bumi
Hukum Hiji atawa pesen sunda jeung kahijian diantara sadaya jalma-jalma.
Urang bakal pangjurung Anjeun pikeun ngalakukeun waktos ieu ayeuna. Buka hate anjeun sareng wilujeng sumping
Datangna sareng ieu tina asih Kosmic Lampu anu ngandelkeun jantung
Ibu Maha Agung sareng ngasah turun walungan kosmis di Jalan Saya
bumi . Lampu ieu nyababkeun kabagjaan sareng kabagjaan ka sadayana anu tiasa muka maranéhanana
hate pikeun nampa eta.
Ieu kado ti jurus Sirius, sareng Dewi Isis, anu agung
Ibu. Isis, anu ngémutan sareng ngaréspon kana énergi Femninitas Illahi
dina unggal urang.
Kami di Starchild hatur nuhun pisan ka jalma-jalma-éndah anu kagabung
kami kanggo tapa Blue Moon anyar. Urang nampilkeun didieu tuluyan
inpormasi anu parantos ngaliwat dina kasempetan anu Blue
Bulan. Kuring yakin anjeun bakal ngahubungkeun dua surat-kanal ti Ha-
thors sareng Archangel Michael masihan kami informasi seru pikeun waktos ieu.
Kaping penting nyaéta: 6th Agustus 8th Agustus sareng 12th Agustus.
Nyieun bumi anyar:
Pembat tina Indigo kristal pangalalanaan
117
Waktu Waktos dipedar ku cara ieu ku Hathors: Dina 6: 8 (6th
Agustus) énergi Transén Venus bakal sakali deui diaktipkeun sareng
nyambung sareng alignment Sirius / Sun dina 8: 6. The Harmonic nada
pikeun énergi Number 6 bisa dipedar kana jihat konci Archetypal
tina Tarot-the Lovers, énergi anu ngagambarkeun kasaimbangan sampurna
énergi jalu jeung nu bikang diperlukeun pikeun ngabenerkeun Planét Crystal.
Numbernergi Jumlah 8 digambarkeun dina kenop Tarot ku gambar a
awéwé taming singa. Ieu ngagambarkeun Dewi atanapi Ilahi Illahi
nyepeng anu nyertakeun jalur jantung atanapi Singa Path of Advanced Evolution
yén urang téh nyokot kauntungan tina ayeuna. Ieu kartu kadang disilihtukeurkeun
jeung Tarot Key no 11, anu disebut "Kaadilan" sareng ngagambarkeun awewe
kalayan sapasang skala. Manehna ngawakilan Dewi Maat saha nu Egyp-
tians terang janten Ibu Maha Agung anu nyepeng pesenan kosmis sareng hadiah
urang jeung énergi ieu.
Transisina bakal nyandak opat dinten-tina 8th kana 12th Agustus, sareng bakal
ngan netep ku Bulan Anyar dina 16th Agustus. Ku kituna ngaharepkeun ngagalura
sareng waktos seru dina eta dua minggu ka hareup.
Pesen Hiji: Kalahiran Planét Crystal dina 8: 8 Harmonic
The Hathors ngaliwatan Celia Fenn
Reachingnergi anu ngahontal planét anjeun ayeuna nyaéta berkah tina Ibu Ilahi
di Center Galactic. Energyta énergi kuat sareng transformative anu boga
geus nyalahgunakeun pikeun tungtung négatip ku jalma pangeusina anjeun baheula. Ieu
wasnergi nu dipikabutuh pikeun tujuan négatif (ngabeledugna atom di Jepang di
1945 salasahiji conto nyiksa sapertos an). Sabab anjeun geus bawa
sareng mimiti janten tanggung jawab kana énergi kosmis anu datang ka anjeun
planét, ieu henteu deui tiasa.
Dina bulan purnama ieu, anjeun cukup, anjeun sanggup ngirimkeun énergi
ngaliwatan mahluk anjeun sareng ngirimkeun aranjeunna salaku cinta sareng perdamaian kanggo pangeusina
tur jadi anjeun geus nyieun hiji kaajaiban anu. Anjeun parantos ngamungkinkeun pikeun Crys-
Planét anu bakal dibebreskeun kana 8th Agustus anu ngagambarkeun 8: 8 Har-
monic of Daur Transformative ieu.
The Planét Crystal mangrupakeun istilah anu anggo pikeun urang ngajelaskeun pikeun planet hiji
harmonik mensional aya dina résonansi sampurna, siga facets anu sampurna
kristal a. Unggal dimensi dina paralel harmonik jeung anu salajengna, jeung
Nyieun bumi anyar:
Pembat tina Indigo kristal pangalalanaan
118
pangeusina sorangan ngalir kana harmoni multi-dimensi.
Dina waktos ieu, eling planét anjeun seated sakitu legana dina 5th Di-
mension, sareng seueur sababaraha jalma kénéh tinggal sakitu legana jaman baheula 3rd Dimen-
gaya hirup sional. Aya jalma anu asup kana 5th sareng 6th
dimensi na geus dimimitian pikeun nyieun realitas sorangan. Saprak Blue
Stargate Moon dibuka, seueur ayeuna tos dirobah kana 8th sareng 9th Di-
tegangan.
Ieu sabenerna hiji kaajaiban, hartina Seed Kristus atanapi Sadar mana
dijalankeun dina Diménsi 9th, ayeuna netep salaku bagian tina
planet harmonik dina Planét Bumi. Fungsi jalma anu dianggo dina
tingkat Dimensi 9th nyaéta pikeun nampa sarta ngirimkeun frékuénsi luhur anu leuwih gedé
énergi mic kana pamadegan dina dimensi handap atanapi frékuénsi. Ieu nyaéta
nu Panyimpenan Bumi anu butuh kana peran tina Kristus atanapi Kristal. Dina
waktos ieu, jalma anjeun anu ngasupkeun kana layanan dina Diménsi 9th
pinuh ngaktipkeun Auras Crystal anjeun geulis, Har- pribadi pribadi anjeun
monic Grid anu nyambung ka Harmonic Grid Planét.
Campuran harmonik planet ieu dipikawanoh di Mesir. Ngaran kode pikeun eta
éta Nil Blue jeung Bodas Nil. Nalika ieu ngagabung kana hiji aliran
aya karapihan sarta kaayaanana. The Blue Nil ngawakilan 5th na
Dimensi 6th sareng White Nil ngawakilan 7th ka 9th Dimensi.
Di Mesir kuno kasaimbangan harmonik anu diidinan karembangan
Peradaban Mesir. Dina waktos ieu Firaun nyepeng frekuensi
tina harmonik luhur di mahluk na sorangan. Ayeuna, maranéhanana anjeun pangeusina
anu geus ngembangkeun Awak Lampu Kristal anjeun bakal diayakeun ku
tugas nyepeng sareng ngirimkeun frékuénsi ieu kanggo pangeusina.
Ngadegkeun Resonansi Harmonic Multi-Dimensi ieu dina 8: 8
(8th Agustus) bakal ngagagaskeun seueur parobahanana pangeusina sareng dina kahirupan anjeun.
Nalika nada anu harmonik anyar disetél, anu lami heubeul peupeus. Beuki jeung
leuwih Anjeun bakal ditantang rék ngaleupaskeun pola heubeul hirup sareng pamikiran
sareng nangkeup cara anyar keur.
Kami nyarios ka anjeun yén kenop kasebut bogoh jeung katentreman jeung Beauty. The New Har-
monics tentang ngabagikeun, silih gumantung antara jeung ditampa sacara tanpa sarat
unggal lianna. Planét Kristal nyaéta tempat dimana anu harmonik karapihan
bakal lumaku, nolak pola heubeul pisah sareng disharmony cre-
ated ku pengasingan anjeun dina Diménsi 3rd.
Nyieun bumi anyar:
Pembat tina Indigo kristal pangalalanaan
119
Urang ngabagéakeun pangeusi Planét Kristal ka
Cosmic kulawarga Cinta na Oneness.
Dina Hukum Hiji kami sadayana salah di Great TONE OF
Cinta jeung nabina.
Kami kulawarga anjeun asih,
The Hathors
Nyieun bumi anyar:
Pembat tina Indigo kristal pangalalanaan
120